Πώς να Go Green At Home

Σήμερα ο κόσμος αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς και οι οποίες επηρεάζουν το περιβάλλον γύρω μας. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι έχουμε λάβει σημαντικά βήματα και στην προστασία του περιβάλλοντος γύρω. Πρέπει να λάβουμε αυστηρά μέτρα για να ανταποκριθεί σε αυτό το ζήτημα ως άτομο με τον τρόπο μας. Μπορούμε να αρχίσουμε κάνοντας αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον μας και να εφαρμόσει τις ιδέες της οικοδόμησης ενός πράσινου σπιτιού. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με θέμα «πώς να πάει πράσινος», το οποίο μπορεί να εργαστεί προηγουμένως να κάνει το σπίτι μας, υγιή και όμορφο να ζήσει μέσα
Τρόποι για να Go Green At Home? Οι άνθρωποι το βρίσκουν πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε την έννοια της κάνοντας ένα πράσινο σπίτι, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να εργαστεί επάνω. Εδώ είναι μερικά βήματα που σας προτείνουμε για το πώς να πάει πράσινος στο σπίτι.
Ενεργειακά αποδοτικά σπίτια? Η εξοικονόμηση ενέργειας βοηθά στην οικοδόμηση μιας πράσινο σπίτι, συγκεκριμένες στρατηγικές που συμβάλλουν στην ενεργειακά αποδοτικά σπίτια μπορούν να εφαρμοστούν. Σβήνετε τα φώτα όταν δεν είναι σε χρήση, πλύνετε τα ρούχα σε κρύο νερό τα πλυντήρια καταναλώνουν πολύ ενέργεια για τη θέρμανση μέχρι το νερό.
Κατά τη χρήση βαφών και κόλλας εμφάνιση για τα προϊόντα που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε οργανικές ενώσεις οι οποίες θα μειώσουν τις τοξικές χημικές ουσίες στο σπίτι σας και να καθαρίσει τον αέρα γύρω σας. Φροντίστε για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Κρατώντας σας περιβάλλον φιλικό προς το περιβάλλον κάνει μια τεράστια διαφορά. Υπάρχουν πολλές επιλογές που διατίθενται στην αγορά για προϊόντα καθαρισμού και υπηρεσίες καθαρισμού για τη φύλαξη του σπιτιού σας καθαρό. Κάντε μια λίστα με τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να καθαρίσετε το σπίτι σας. Μια πρόσθετη προσπάθεια για να χρησιμοποιήσουν νέες τεχνικές για την εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να βοηθήσει να γίνει το πράσινο σπίτι και ενεργειακά αποδοτικών πάρα πολύ.
Εμπορικό πράσινο? Προσέξτε για αγοραστικές συνήθειες σου. Try να δανείζονται και τα βιβλία μετοχή και ταινίες αντί της αγοράς τους. Είναι εξοικονομεί χρήματα και χαρτί. Μην αγοράζετε εμφιαλωμένο νερό, αντ 'αυτού, η χρήση φίλτρων νερού για τον καθαρισμό των υδάτων. Το εμφιαλωμένο νερό δεν είναι μόνο δαπανηρή, αλλά δημιουργεί επίσης πολλά απόβλητα συσκευασίας. Δεύτερον, να αγοράσετε μπουκάλια με νερό από αλουμίνιο και όχι πλαστικά αυτά, όταν ταξιδεύουν ή στη δουλειά.
Πράσινα προϊόντα? Μπορούμε να ξεκινήσουμε με τη χρήση τοπικά παραγόμενα προϊόντα και δεν επιλέγουν τα προϊόντα που έχουν εισαχθεί από το εξωτερικό. Είναι εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, αλλά και ενισχύει τις τοπικές επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να εφοδιάζω πάλιν το σπίτι σας με νέα έπιπλα, μπορείτε πάντα να αγοράσετε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμος σε τοπικό επίπεδο και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα να επιλέξουν τα πράσινα προϊόντα. Για παράδειγμα, όταν αγοράζετε ηλεκτρικές συσκευές, αναζητήστε την ετικέτα energy star ". Τα προϊόντα που έχουν το σήμα αυτό έχουν σχεδιαστεί για να εξοικονομούν ενέργεια και εκπέμπουν ελάχιστα άχρηστα υλικά.
Περισσότερα Συμβουλές για Going Green στο σπίτι? Κάνει μια συνειδητή προσπάθεια για να γίνει έλεγχος για το τι τρώτε. Πηγαίνετε για τα οικολογικά προϊόντα με τη μορφή βιολογικά τρόφιμα. Πάντα αγοράζουν φρέσκα προϊόντα από την τοπική τον προμηθευτή σας που θα βοηθήσει στην τόνωση την περιφερειακή οικονομία πάρα πολύ. Κρατήστε τον έλεγχο στη χρήση του φυσικού αερίου. Προσπαθήστε να περπατήσετε μέχρι το γραφείο ή χρησιμοποιήστε ένα ποδήλατο. Βοηθά να εξοικονομήσουν χρήματα και να βελτιώνει την υγεία σας. Και πώς μπορούμε να ξεχάσουμε την ανακύκλωση; Ανέρχεται σε σχεδόν «Going Green»!
Αυτά είναι μερικά από τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε και να δημιουργήσει μια πιο πράσινη σπίτι. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε έξω για νέους τρόπους για να κάνει το περιβάλλον γύρω σας, φιλικά προς το περιβάλλον και υγιεινά.