Αφαίρεση λεκέδων από το δέρμα

Το δέρμα είναι το λεπτότερο υλικό με πλούσια εμφάνιση και ως εκ τούτου χρησιμοποιούνται για την παρασκευή πολλά ρούχα, παπούτσια, τσάντες, πορτοφόλια, ταπετσαρίες και πολλά άλλα. Τα ενδύματα αυτά δερμάτινων ειδών και ειδών χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για την πρόληψη αυτών από το να βάφονται. Αφαίρεση λεκέδων από το δέρμα σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος. Βασικά, υπάρχουν δύο είδη από δέρμα, αγνό ανιλίνη και ημι ανιλίνη. Η πρώτη δεν έχει επικάλυψη και είναι δύσκολο να αφαιρέσετε λεκέ από αυτόν τον τύπο δέρματος, διότι ο λεκές παίρνει απορροφηθεί από το δέρμα. Ωστόσο, η ημι δέρμα ανιλίνης έχει μια προστατευτική επικάλυψη και λεκές μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Γι 'αυτό είναι αναγκαίο να προσδιοριστεί ο τύπος του δέρματος πριν αφαιρέσετε το λεκέ. Ακόμη και το είδος του λεκέ στο δερμάτινο αποφασίσει το επίπεδο δυσκολίας του λεκέ απομάκρυνσης. Δερμάτινα μπορεί να πάρει χρωματίζονται λόγω του νερού, μελάνι, αίμα, λάδι, κ.λπ. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες από το δέρμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνιστάται να κάνετε μια δοκιμή σημείο για να επιβεβαιώσετε ότι η μέθοδος που χρησιμοποιείτε για αφαίρεση λεκέδων από το δέρμα δεν θα βλάψει το υλικό.
Αφαίρεση μελάνης λεκέδες από δέρμα? Ink κηλίδες στο δέρμα χρειαστεί έγκαιρη θεραπεία, διότι ενεργεί μελάνι ως χρωστική ουσία για το δέρμα και δεν μπορεί να αφαιρεθεί, εάν το μελάνι απορροφάται πλήρως. Φρέσκο ​​μελάνι λεκές είναι εύκολο να αφαιρεθεί από ένα παλιό μελάνι λεκέ. Έτσι, κάθε φορά που παίρνετε ένα μελάνι κηλίδα στην επιφάνεια του δέρματος θα πρέπει να να λάβουν γρήγορα μέτρα για να απαλλαγούμε από αυτό. Συνήθως, το αλκοόλ και σπρέι μαλλιών θεωρούνται αποτελεσματικά μέτρα για την άρση λεκέδες μελανιού από το δέρμα. Εφαρμόστε τη λακ στην πληγείσα περιοχή και σκουπίστε μακριά με τη βοήθεια ενός υφάσματος, αλλιώς βρεγμένο ένα βαμβάκι με οινόπνευμα και τρίψτε το πάνω από την πληγείσα περιοχή. Ακόμη και αν ο λεκές δεν υποχωρεί με όλα αυτά τα βήματα τότε να συμβουλεύεται ένα δερμάτινο εμπειρογνώμονα. Μελάνι λεκέδες είναι πολύ δύσκολο να αρθούν, έτσι ίσως χρειαστεί να χρωστική του δέρματος και πάλι, εάν το μελάνι λεκές παραμένει μόνιμα.
Την απομάκρυνση του νερού λεκέδων από το δέρμα? Νερό λεκέδες μπορούν να οδηγήσουν τσαλακωμένα δερμάτινη επιφάνεια και να χαλάσει την εμφάνιση του δέρματος. Αλλά πολλοί από το νερό εξατμίζεται φορές και δεν προκαλεί πολλά προβλήματα. Δεν πρέπει χρησιμοποιείτε πηγή θερμότητας για εξατμιστεί υδάτων, αυτό μπορεί βλάψει το δέρμα. Αφήστε το να εξατμιστεί το νερό με φυσικό τρόπο. Μπορείτε να κηλίδα, ήπια το νερό συσσωρευθεί στην επιφάνεια. Και όταν το νερό έχει εξατμιστεί τελείως, αφαιρέστε το κράμπες σχηματίστηκε με τη βοήθεια ενός κλιματιστικού δέρμα. Χρήση του δέρματος conditioner θα επιδιορθώσει την εμφάνιση του δέρματος και να δώσει πίσω λεία υφή της.
Αφαίρεση λεκέδων λίπος από το δέρμα? Λεκέδες λίπος μπορεί να σχηματιστεί στην επιφάνεια δέρματος οφείλεται σε διαρροή λάδι ή το βούτυρο τροφίμων περιεχόμενο. Αυτοί οι λεκέδες είναι εύκολο να καταργήσετε και όχι ένα ζήτημα ανησυχίας. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να λεκιάσει το λίπος με τη βοήθεια του ένα σφουγγάρι ή μια πετσέτα. Όταν τελειώσετε με σκούπισμα της γράσο εφαρμόσει κάποιες ταλκ για την πληγείσα περιοχή και να αφήσει στην επιφάνεια δέρματος. Αυτή η σκόνη θα απορροφούν το υπόλοιπο λίπος αριστερά στο δέρμα. Σκουπίστε απαλά τη σκόνη από την επιφάνεια μετά από πέντε ώρες.
Κατάργηση ωίδιο λεκέδων από το δέρμα? Αν το νερό συσσωρεύεται στο δέρμα επιφάνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό λεκέδων ωιδίου. Την αφαίρεση των λεκέδων ωιδίου είναι εύκολη και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ετοιμάσουν μια λύση για αυτό. Η λύση αυτή αποτελείται από το αλκοόλ και το νερό σε αναλογία 1:1. Μετά πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα πανί και βουτιά το σε αυτή τη λύση. Εφαρμόστε αυτό στο λεκιασμένη περιοχή και τρίψτε απαλά. Μην βιάζεστε στέγνωμα υγρή επιφάνεια και αφήστε το νερό εξατμίζεται από μόνη της. Θα διαπιστώσετε ότι το ωίδιο λεκές έχει εξαφανιστεί μετά τη λεκιασμένη περιοχή έχει στεγνώσει.
Το δέρμα είναι μια απορροφητική ακριβό υλικό και, συνεπώς, πρέπει κανείς να λάβει την κατάλληλη φροντίδα για τη διατήρησή της. Διαφορετικοί τύποι λεκές στο δέρμα χρειάζεται διαφορετική μεταχείριση. Μόνο μελάνι λεκές εξόδου από το δέρμα μπορεί να είναι ενοχλητική, εάν δεν αντιμετωπισθεί σύντομα. Όλα τα άλλα λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Χρησιμοποιήστε το παραπάνω δεδομένο απλές συμβουλές και αφαιρέστε λεκέδες από το δέρμα. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία δέρμα αν βρείτε την αφαίρεση των λεκέδων από το δέρμα είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Διαβάστε το άρθρο Leather καθαρισμού Συμβουλές για περισσότερες κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τους λεκέδες δερμάτων.