Πώς να φροντίσει για επεκτάσεις τρίχας

Οι επεκτάσεις τρίχας είναι κατασκευασμένα από συνθετικές τρίχες ή φυσική ανθρώπινη τρίχα. Χρησιμοποιούνται από πολλές γυναίκες για να προσθέσετε μήκη να κλειδαριές τους ή να αποκρύψετε ένα κακό κούρεμα. Επεκτάσεις τρίχας είναι επίσης χρήσιμα προσπαθώντας έξω πολλές hairstyles και νέες αναζητά προσωπικότητά σας. Οι γυναίκες συχνά πιστεύουν ότι φροντίδα των επεκτάσεων τρίχας απαιτούν πολλή προσπάθεια και τη συντήρηση. Αλλά, αυτό δεν συμβαίνει όταν πρόκειται για την περιποίηση των μαλλιών επεκτάσεις. Αναρωτιέστε σχετικά με το πώς να φροντίσει για επεκτάσεις τρίχας; Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να παράσχει όλες τις επεκτάσεις μαλλιών συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Οι επεκτάσεις τρίχας Φροντίδα Συμβουλές? Οι επεκτάσεις τρίχας είναι επιρρεπή σε βλάβες ακριβώς όπως τα φυσικά μαλλιά μας. Η διαφορά είναι πως δεν μπορούν να αποκαταστήσει τις ζημιές, όπως φυσικά αυξανόμενη μαλλιά μπορεί να πραγματοποιήσει. Είναι πολύ σημαντικό να πλένετε τα μαλλιά σας και κρατήστε το καθαρό. Οι επεκτάσεις τρίχας απολαύστε τα φυσικά έλαια που παράγονται από τον τριχωτό της κεφαλής και τείνουν να γίνουν λιπαρό. Επίσης λερωθεί μετά την άσκηση, το κολύμπι, που ταξιδεύουν σε εξωτερικούς χώρους, κλπ. Επομένως, είναι καθήκον σας είναι να αποφευχθεί αδικαιολόγητη βλάβη στα όμορφα επεκτάσεις μαλλιά σας με τη λήψη μερικών περιποίησης μαλλιών επεκτάσεις. Οι παρακάτω επεκτάσεις μαλλιών συμβουλές θα εξασφαλίσει μακροζωία να hair ζωή σας επεκτάσεις. ? Πριν πλένετε τα μαλλιά σας, αφαιρέστε τυχόν μπερδέματα και κόμβων παρόντες στην τρίχα με το βούρτσισμα. Χρησιμοποιώντας ένα καλό σαμπουάν ποιότητας, πλένετε τα μαλλιά σας σε καθοδική κίνηση. Θα πρέπει σταδιακά βρεγμένα μαλλιά σας για να αποτρέψετε ξηρά μαλλιά από το πρήξιμο και να μπερδευτούν. Μην χτένα ή βούρτσα επεκτάσεις τρίχας όταν είναι υγρά καθώς αυτό μπορεί να σχίσει έξω τα μαλλιά και τα καταστρέφουν.
Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακό πινέλο από τις άκρες των μαλλιών. Ήπια βουρτσίστε τα μαλλιά σας 2 ή 3 φορές την ημέρα. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική στεγνωτήρες πλήγμα και κατσάρωμα σίδερα όπως η θερμότητα ενδέχεται να μειώσει τη διάρκεια ζωής των επεκτάσεων τρίχας σας.
Ενυδάτωση είναι ένα σημαντικό μέρος των επεκτάσεων τρίχας φροντίδας. Εφαρμόστε άδεια-in conditioner στα μαλλιά σας όταν στεγνώσουν. Θα πρέπει να την εφαρμόζουμε και σε πολύ μικρότερη ποσότητα με τις επεκτάσεις τρίχας τείνουν να γίνουν λιπαρό. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που συνιστώνται από τον στυλίστα μαλλιών σας για τις επεκτάσεις μαλλιά σας.
Εάν προγραμματίζετε για μπάνιο, τότε φροντίστε να καλύπτουν τα μαλλιά σας με ένα καπάκι. Μην επιτρέψτε μαλλιά σας να βραχεί στο νερό πισίνα. Το χλώριο και το αλμυρό νερό προκαλεί την εξτένσιον ο αποπροσανατολισμός and μπερδεμένη επάνω.
Οι επεκτάσεις τρίχας επιμέλεια και περιλαμβάνει φορώντας μαλλιά σε ένα πόνυ ουρά, αλλά μόνο στην περίπτωση που πραγματοποιήθηκαν για να φορεθεί σε μια αλογοουρά. Πολλές επεκτάσεις μαλλιών καταρρέει, όταν δεμένα σε ένα πόνυ ουρά. Πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες για τις νέες επεκτάσεις τρίχας που παραπέμπουν σε αυτό το γεγονός.
Πρέπει να κοιμηθεί μόνο αν τα μαλλιά σας είναι εντελώς στεγνό. Φροντίδα μαλλιών επεκτάσεις συνιστά επίσης περιτυλίγματος τα μαλλιά σας απαλά μαζί ή να δεθεί πρόληψη σύγχυση και κόμβων.
Μια άλλη φροντίδα των εξτένσιον είναι να μην περμανάντ, χρωστικές ή να επιβάλλει οποιαδήποτε άλλη χημική ουσία στις επεκτάσεις μαλλιά σας μόνοι σας. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε στυλίστα μαλλιών σας για τη διενέργεια οποιαδήποτε τέτοια χτενίσματα και χρώμα μαλλιών δραστηριότητες. ? Αυτό Συμβουλές ήταν όλο για το πώς να φροντίσει για επεκτάσεις τρίχας. Ακολουθήστε αυτές τις επεκτάσεις μαλλιών συμβουλές φροντίδας και δείτε τις επεκτάσεις μαλλιά σας διαρκεί όσο θα έπρεπε. Αν ακολουθήσετε αυτές απλές επεκτάσεις άκρες προσοχής τρίχας, δεν θα χρειαστεί να τρέξει στο κομμωτήριο για επεκτάσεις μαλλιών φροντίδα. Τούτο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και χρόνο. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα είδη των επεκτάσεων τρίχας για να προσθέσει νέα εμφάνιση και στυλ για να πομφολυγώδης σου εαυτό. Ένα μικρό κομμάτι της περιποίησης μαλλιών είναι το μόνο που χρειάζεται για τη διατήρηση υπέροχη επεκτάσεις μαλλιά σας.