Κοπή Fiber πλαισιώσουν τσιμέντου

Η εκτεταμένη χρήση των αποτελεσμάτων πλαισιώσει τσιμέντου με ίνες σε ένα ακόμη υπερβολική εργασία με το υλικό πλαισιώσει. Ένα από τα πιο συχνά arising ζήτημα είναι, κοπή του υλικού πλαισιώσει. Fiber υλικό τσιμέντο αποτελείται ίνες κυτταρίνης, άμμο και μείγμα τσιμέντου, συνήθως σε οριζόντια διάταξη επικάλυψης σανίδων. Ένα παχύ και πυκνό ποικιλία του υλικού είναι προτιμότερη διότι παρέχει καλύτερη μόνωση κατά των θερμοκρασιών και της χρηστής επίστρωση απόδειξη. Αφαιρεθεί το φύλλο είναι τόσο βαρύ που σε τακτική μεγέθους φύλλων πρέπει να γίνεται από περισσότερα του ενός ατόμου. Είναι ένα καλό υποκατάστατο για το ξύλο και η εγγύηση να επεκταθεί σε σχεδόν 50 χρόνια. Δεν πιάσει φωτιά, είναι ανθεκτική στην διάβρωσης και της εκτριβής, διαθέσιμη σε πολλά μεγέθη και σχήματα σε συγκριτικά χαμηλό κόστος από ξύλο. Έτσι, αποτελεί την πιο ελκυστική εναλλακτική λύση για το ξύλο, ιδιαίτερα σε στενούς εγχώριες βελτιώσεις του προϋπολογισμού.
Ως εκ τούτου, κοπή ινών πλαισιώσουν τσιμέντου μπορεί να αποδειχθεί αρκετά μια εργασία στις κατασκευές στο σπίτι. Μια άλλη ιδιότητα του υλικού είναι ότι μπορεί επίσης να είναι πολύ εύθραυστη, λόγω εύθραυστο χαρακτήρα. Αυτό καθιστά επιρρεπείς σε ξεφλούδισμα σε χώρους, ως εκ τούτου πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή και κόψτε στην ακρίβεια τη χρήση κατάλληλων εργαλείων. Η εγκατάσταση των γραμμών απόθεσης ινών απαιτεί κόψιμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας. Η χρήση μηχανογραφικού είδε ή το χέρι ψαλίδες. Η διαδικασία μπορεί να συνεπάγεται βαρύ λεπίδα καθήκον για κοπή σε λεπτά φύλλα, χρήση των μηχανικών είδε για τους στύλους και πυκνά φύλλα και επίσης «κόφτης fibro» μια συσκευή, όπως αναφέρεται ένα κοπίδι από τους Αυστραλούς. Τι χρειάζεται να υπομνησθεί είναι, τσιμέντο ίνα κοπή ποσά κοπή ένα συνδυασμό άμμου και τσιμέντου. Συνεπώς, η διαδικασία περιλαμβάνει τη σκόνη χαλαζία οποίο μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά με το ανθρώπινο σώμα. Ως εκ τούτου, στο βαθμό που το κοπτικό εξοπλισμό, δεν πρέπει να υπάρχει συμβιβασμός στην ποιότητα και την ασφάλεια των διαδικασιών.
Η τομή μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, οι οποίοι εκπονούνται ως εξής. ? Μία από τις πιο κοινές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την κοπή πλαισιώσουν τσιμέντου ινών, είναι να χρησιμοποιήσει το μηχανισμό διάτμησης πλαισιώσει. Τα ψαλίδια πλαισιώσει τροφοδοτείται από την υψηλή πίεση του αέρα, η οποία τους δίνει τη δύναμη κοπής. Λειτουργεί ως ένα ζευγάρι κοπτικό εργαλείο όπως ένα ψαλίδι. A διάτμηση πλαισιώσει είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά και η τσιμέντου ινών μπορεί να μειωθεί κατά τη σύνδεσή του με ένα συμπιεστή αέρα. ? Carbide λεπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα βαρέα κοπή. Πριν από τη χρήση αυτού του είδους, βεβαιωθείτε ότι φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό για τη φύλαξη κατά της κοκκώδη και σκονισμένη σωματίδια εισέρχονται στο στόμα ή τα μάτια σας. ? Τσιμέντο πλευρών μπορεί να κοπεί πολύ αποτελεσματικά με τη χρήση λεπίδες διαμαντιών. Μια λεπίδα διαμάντι σωστά το εξάρτημα στην άξονα του εργαλείου είδα είναι πιο αποτελεσματική για την κοπή πλαισιώσει ινών. Ως εκ τούτου, ακόμη πιο προσήλωση στους κανόνες ασφάλειας είναι ένας μούστος για ένα εργαστήριο δουλειά. These λεπίδα είναι σκληρά και ανθεκτικά, κάνοντάς τους να τους τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία. ? A πλαισιώσουν τσιμέντου ινών που αποτελούνται από περισσότερα πάχος είναι εύστοχα μεγέθους, χρησιμοποιώντας ένα δισκοπρίονο με συλλέκτη σκόνης. Στη σύμβαση που ακολουθούν γενικά για την κοπή κρατά ένα καθορισμένο κενό μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης πλαισιώσουν και τα πρώτα δύο δάχτυλα του πτερυγίου. This διαφορά κυμαίνεται περίπου 13% περίπου σε 22% του πάχους του πλαισιώσουν τσιμέντου ινών στη χρήση. Αυτό εξασφαλίζει μια σωστή και τελείωσε κοπεί στο παρακαμπτήριος. ? A πλαισιώσουν τσιμέντου ινών προσφέρει ένα πραγματικά ελκυστικό και ανθεκτικό επιλογή για να πάρετε εκείνη αριστοκρατικό εξετάσουμε τις κατασκευές σας. Μόνο βεβαιωθείτε ότι τα μοσχεύματα έχουν γίνει με κατάλληλες διατάξεις και φυσικά με την κατάλληλη φροντίδα.