Χαλαζία Vs. Γρανίτης Countertops

Χαλαζία Countertops? Χαλαζίας βρίσκεται σε πολύ μεγάλες ποσότητες στον πλανήτη μας και είναι μια πολύ σκληρή ουσία ακόμα και σε ακατέργαστη μορφή. Diamond, ζαφείρι και τοπάζι είναι τα μόνα τα ανόργανα συστατικά που είναι πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από το χαλαζία. Αν πάμε από την κλίμακα σκληρότητας του Mohs, η οποία χρησιμοποιείται για να καθοριστεί η ικανότητα μηδέν αντίσταση ενός ορυκτού χαλαζία κατατάσσεται 7 σε αυτή την κλίμακα, ενώ διαμάντι κατατάσσεται 10. Χαλαζία countertops που είναι διαθέσιμες σήμερα αποτελείται από 93 τοις εκατό χαλαζία, ενώ το υπόλοιπο 7 τοις εκατό αποτελείται από άλλα ορυκτά. Αυτό το ιδιότυπο σύνθεση κάνει το χαλαζία countertops φυσικά δύσκολο και εξαιρετικά ανθεκτικό στη χρήση. Σε σύγκριση με countertops κουζινών γρανίτη, countertops χαλαζίας είναι λιγότερο πορώδεις, λόγω της οποίας μόρια τροφίμων και άλλα υγρά να μην κολλήσουν την επιφάνεια του πάγκου του. Also τον καθαρισμό και την αφαίρεση των λεκέδων από πάγκο χαλαζία είναι πολύ πιο εύκολη από από countertop γρανίτη.
Αν εξετάσει μηχανικής countertops χαλαζία, είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα των αμιγών χρωμάτων. Επίσης, το χρώμα του ο τεχνικός countertop επιφάνεια χαλαζίας είναι ομοιόμορφη σε όλη, πράγμα που δεν συμβαίνει στην περίπτωση ενός countertop γρανίτη. Κατασκευασμένα countertops δεν χρειάζεται σφράγιση ούτε και είναι ευκολότερο και φθηνότερο να εγκαταστήσετε. Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση, τις αρθρώσεις του, ο τεχνικός πάγκο χαλαζία είναι εύκολα ορατές which παρεμποδίζει τη συνολική εμφάνιση της. Such αρθρώσεις δεν είναι ορατές σε περίπτωση εγκατάστασης countertop γρανίτη.
Countertops γρανίτη? Γρανίτης, από την άλλη πλευρά, είναι επίσης ένα ισχυρό και πυκνό υλικό, όταν εξάγεται από τη γη. Είναι διαθέσιμο σε μορφή τεράστιους ογκόλιθους, οι οποίες αργότερα σπάσει σε μικρότερα κομμάτια της πλάκας ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτές οι πλάκες γρανίτη, στη συνέχεια, γυαλισμένο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του επιστρώματος ρητίνης ή πολυουρεθάνη η οποία εξαρτά την απόδειξη του νερού γρανίτη. Countertops γρανίτη είναι πιο ευάλωτοι στη μόλυνση, λόγω της ανάπτυξης των βακτηρίων. Ένα ήπιο απορρυπαντικό και ζεστό νερό μπορεί, ωστόσο, να λύσει αυτό το πρόβλημα. Η ποσότητα του χαλαζία στην countertop γρανίτη είναι μόνο 50%, το οποίο είναι πολύ μικρότερο από την ποσότητα του σε ένα πάγκο χαλαζία. Λόγω αυτού, countertops γρανίτη είναι λιγότερο δύσκολο και επίσης λιγότερο κρακ-ανθεκτικά. Για να πάρετε το αρχείο ευθύ, ένα countertop γρανίτη είναι το μισό μόνο σκληρό και σταθερό, όπως ένα πάγκο χαλαζία.
Εγκατάσταση ενός πλακών γρανίτη είναι μια πολύ επίπονη και κουραστική εργασία, λόγω των οποίων η εγκατάσταση μπορεί να κοστίσει σχεδόν τρεις φορές το ποσό που δαπανάται για την πλάκα. Granite απαιτεί επίσης μια πρόσθετη υποστηρικτική δομή κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, καθώς είναι πολύ βαρύ. Ωστόσο, όταν ένα countertop γρανίτη έχει εγκατασταθεί, γίνεται μόνιμη δομή. Κατάργηση αργότερα μπορεί να βλάψει ακόμη και τη γειτονική δομές. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του γρανίτη είναι ότι ο αθλητισμός, ως φωτεινή επιφάνεια και να δώσει ένα πολύ πλούσιο ματιά στα έπιπλα κουζίνας.
Εδώ είναι μια σύντομη επισκόπηση του χαλαζία γρανίτη εναντίον του. ? Countertops γρανίτη είναι πιο πορώδη από το χαλαζία. ? Countertops γρανίτη είναι πιο ευάλωτα στο λέκιασμα από το χαλαζία. ? Countertops γρανίτη είναι λιγότερο ανθεκτικές σε αύξηση των βακτηριδίων. ? Countertops γρανίτη δεν είναι διαθέσιμες σε μια ενιαία επιφάνεια χρώμα ενώ countertops χαλαζία. ? Countertops γρανίτη προσθέτουν περισσότερη αξία στη συνολική έπιπλα στο σπίτι. ? Κατά την εγκατάσταση ενός πάγκο στην κουζίνα σας, είναι συνετό να θυμάστε ότι μόλις εγκατασταθεί, στον πάγκο θα αποτελέσει αναπόσπαστο στοιχείο του σπιτιού και θα πρέπει να λάβει κάθε μέτρο για να εξασφαλιστεί ότι προσθέτει αξία στην υφιστάμενη βλέμμα του σπιτιού. Έτσι ένας πρέπει να αξιολογεί διεξοδικά τις ιδιότητες του και ο γρανίτης και countertops χαλαζία και επίσης τις νομισματικές πιέσεις πριν τελικά τους εγκατάσταση.