Αναρρώνουν από μια υπόθεση

Για οποιουσδήποτε λόγους τρόπους μέρος ζευγάρια, ασχολείται με το τραύμα της διάλυση σχέση είναι πραγματικά δύσκολη. Μπορεί να είναι ατομική απόφαση ή μια αμοιβαία απόφαση για τον τερματισμό των υφιστάμενων σχέσεων, αλλά ο πόνος είναι πάντα εκεί. Αν και μια συνδυασμένη απόφαση θα βλάψει λίγο μικρότερη από αυτή που λαμβάνεται από το σύντροφό σας και μόνο, και στις δύο περιπτώσεις αφήνεστε αναρωτιέστε για το μέλλον σας. Αν είστε αλιεύονται σε τέτοια κατάσταση και δυσκολεύεται να επιβιώσει με όλους εκείνους οι σκέψεις, εδώ είναι μερικοί τρόποι για να σας βοηθήσει να βγει από τον κόπο.
Πώς να ανακτήσει από μια υπόθεση;
Αν αισθάνεστε όπως το unhappiest άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά πιστέψτε με αυτή την κατάσταση και δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα, είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ζωής σας. Έχετε μια μακρά ζωή για να ζήσει το μέλλον και πολλές όμορφα πράγματα θα συμβούν στη ζωή σας μπροστά.
Δεν κατηγορώ το σύντροφό σας, τον εαυτό σας ή την περιουσία σας για αυτή την ημέρα στη ζωή σας. Μην κάθεστε ερωτήσεις στον εαυτό σας ή τον Θεό. Σκέφτεστε ενδοιασμούς δεν έχει καμία βοήθεια για να σας για να πάρει πάνω από έναν χωρισμό. Νιώστε το αλήθεια, κατανόηση της πραγματικότητας. Καταστήσει σαφές σε σας ότι η σχέση αυτή υπάρχει όχι περισσότερο. Θυμηθείτε ότι σχέσης σας ήταν μία από τις πολλά κεφάλαια της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να γυρίσει στην επόμενη σελίδα και να δεχθεί στο τέλος αυτού του μέρους της ζωής σας. Αποδοχή της αλήθειας είναι το πιο σημαντικό μέρος του να πάρει σε μια υπόθεση. Μέχρι που δεν αποδέχεστε την πραγματικότητα, δεν θα είστε σε θέση να ανακτήσει από αυτό το τραύμα.
Για την υπέρβαση έναν χωρισμό σχέση, πρέπει να σταματήσει αυτές οι σκέψεις που σχετίζονται με τις αναμνήσεις της σχέσης σας, να εισαγάγετε το μυαλό σας. Δηλαδή, πρόκειται να είναι εκεί στο μυαλό σας κάθε τώρα και τότε, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπους να αποσπάσουν την προσοχή από εκείνες τις σκέψεις. Τώρα, ποιος ξέρει καλύτερα από εσάς. Τότε γιατί δεν είναι κάτι που σας κάνει να ξεχάσετε τον υπόλοιπο κόσμο. Ποιο είναι το πράγμα που απολαμβάνετε περισσότερο; Ζωγραφική, διάβασμα, το μαγείρεμα, τα ταξίδια ή μπορεί να είναι κουτσομπολιό, ω ό, πηγαίνετε απλά κάντε το! Ασχοληθείτε στην εν λόγω έργο, κάνοντας την οποία μπορείτε να ξεχνάμε ότι είστε πεινασμένοι ή ακόμη και διψασμένος. Oh c'mon να κουβεντιάσει με τον σύντροφό σας δεν ήταν το μόνο πράγμα, υπάρχουν και πολλοί άλλοι, το ίδιο κάνουν και αυτά ακριβώς. Μόλις ανακαλύψετε ότι είστε σε θέση να αφήσουμε κατά μέρος τον ωκεανό της απογοητευτικό σκέψεις γιατί ασχολούνταν με κάποιο άλλο πράγμα, είστε στο σωστό δρόμο της ανάκαμψης από μια υπόθεση. Θεωρήστε, θα πραγματικά νιώθουν άνετα αφού δοκιμάστε βγούμε εκείνων σκέψεις λυπημένος αίσθημα και άγχος έστω για ασήμαντο.
Τώρα όλες τις αυτές τις αναμνήσεις, τι να κάνουμε γι 'αυτούς; Δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο χώρισαν τους δρόμους, οπότε υπάρχουν δυο τρόποι για να πάει για τις μνήμες. Αν parted για μια καλή σημείωση νόημα για κάποιο καλό λόγο και αμοιβαία, τότε δεν υπάρχει βλάβη στη αποθησαύριση τις μνήμες. Ο λόγος είναι, γιατί να πετάξουν τα πράγματα και τις στιγμές που μας δίνουν ευχαρίστηση. Μπορεί να έχετε πολλά μικρά και μεγάλα πράγματα υπενθυμίζοντάς σας σας υπόθεση, τη συγκέντρωσή τους και τη συσκευασία τους και ωραία να τους κρατήσει σε μια τσάντα. Μνήμες; Ναι, τους το κουτί καθώς και να τους κρατήσει σε παύση καλλιέργειας το μυαλό σας. Θυμηθείτε, αυτές είναι οι αναμνήσεις που μπορείτε να σκεφτείτε κάποια στιγμή και δεν είναι κάθε στιγμή. Αν ξεκινήσετε να τους υπενθυμίσουμε, ξέρετε τι να κάνετε. - Ωχ . πάτε για ψώνια, είμαι βέβαιος, εκείνες οι σκέψεις δεν θα εισέλθει μυαλό σας ενώ προσπαθείτε σε σας ταιριάζουν σε ένα τζιν ή προσπαθείτε να βρείτε το τέλειο ζευγάρι των υποδημάτων. Μυαλό καλά ότι δεν χρειάζεται να επιτραπεί στις σκέψεις καταστρέψει τη ρουτίνα σας.
Τι θα συμβεί αν parted για μια κακή σημείωμα, όπως και λόγω της απιστίας ή αυτή δεν ήταν μια αμοιβαία απόφαση, τότε σίγουρα θα πρέπει να είναι γεμάτος θυμό. Κάθε στιγμή μπορείτε να σκεφτόμαστε πώς θα ήταν αφελείς ή αν δεν εκτιμήθηκαν και δεν δίνεται σημασία. Σταματήστε αυτές τις σκέψεις, θα επιδεινώσει την κατάστασή σας. Ήρθε η ώρα να συσκευασίας όλα εκείνα τα πράγματα υπενθυμίζοντάς σας σχετικά με τη σχέση αυτή και να τα πετάτε. Δεν χρήση αποθησαύριση τους. Βγείτε από αυτό τον κόσμο και όπως πρότεινα πριν, τη συμμετοχή στον εαυτό σας κάτι που σας ενδιαφέρει, κάτι που σας αρέσει αυτό. Σας συναντήσω τους φίλους, πηγαίνετε πάρτι, να διασκεδάσουν και να ζήσουν τη ζωή σας. Θυμηθείτε ότι είστε μόνο τώρα, απλά σκεφτείτε μόνοι σας, δεν πειράζει καθόλου εγωιστικά, σκεφτείτε για την ευτυχία σας σε κάθε κομμάτι. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στην ανάκτηση από μια υπόθεση.
Κάνετε τα μελλοντικά σου σχέδια. Σίγουρα θα έχουν κάνει πολλά μελλοντικά σχέδια ενώ ενεπλάκησαν σε μια υπόθεση. Όλα αυτά τα όνειρα και τα μελλοντικά σχέδια είναι καλύτερα να ξεχαστεί. Σκεφτείτε τη ζωή σας στο εξής. Τώρα, ποια είναι τα σχέδια, τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας; Σκεφθείτε σας, τι θέλετε να κάνουμε τώρα, όπου θέλετε να είναι μετά από μερικά χρόνια και να αρχίσει τον προγραμματισμό για τη ζωή σας αναλόγως. Να είναι πρακτική και να κρατήσει αυτά τα συναισθήματα στην άκρη και να επικεντρωθεί στη σταδιοδρομία σας.
Ξεκινούν τη ζωή που ζουν στο δικό σας τρόπο και να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα γύρω σας που απαιτούν την προσοχή και την υποστήριξή σας. Συμπεριλάβετε τον εαυτό σας στις δραστηριότητες οικογένειας και εργασίας και να δούμε την αλλαγή μέσα σου. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει καλύτερο συντρόφους από τους γονείς και τα αδέλφια σας, μπορεί να είναι δεν έχετε συνειδητοποιήσει αυτό πριν, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξει.
Λοιπόν, ο χρόνος του να ξεκινήσει μια νέα εκφάνσεις της ζωής, να έχουν εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη σας. Η νέα φάση της ζωής σας σίγουρα θα είναι η καλύτερη. Αναρρώνει από μια υπόθεση δεν είναι πραγματικά δύσκολο, αρκεί να έχουν πίστη στον εαυτό σου και το μέλλον σας.