Compost Bin Σχέδια

Κομποστοποίηση είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αποτελούμενη υποβάθμισης της ναυπηγείου αποβλήτων ή απόβλητα τροφίμου κατά οργανικά λιπάσματα που είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Η εν λόγω διαδικασία λιπασματοποίησης πραγματοποιείται με τη βοήθεια μικροοργανισμών. Αν και σκάβοντας ένα λάκκο για την κομποστοποίηση είναι μια παραδοσιακή μέθοδο, αυτή κάδους κομποστοποίησης ημέρες είναι οι δημοφιλείς τρόποι λιπασματοποίησης αυτές τις μέρες. Κάδων λιπασματοποίησης είναι η προτιμημένη επιλογή αυτές τις μέρες, διότι δεν απαιτούν σκάψιμο της γης και επίσης δεν προκαλούν παρεμβολή των εχθρών και τρωκτικά, οποία συνήθως παρατηρηθεί όταν ένα λάκκο σκάβεται για κομποστοποίηση. Δεδομένης κατωτέρω μερικά του κομπόστ σχεδίων Μπιν.
Σκουλήκι κομπόστ Μπιν? Αυτό το είδος των προϊόντων λιπασματοποίησης Μπιν χρήσεις σκουλήκι κομποστοποίηση, δηλαδή, κομποστοποίηση που γίνεται με τη βοήθεια του κόκκινου σκουλήκια. Worm κάδους κομποστοποίησης είναι καταλληλότεροι για φρούτα και λιπασματοποίησης λαχανικών. Συνιστάται ότι δεν πρέπει χρησιμοποίηση οστών, κρέας, λιπαρά είδη τροφίμων και προϊόντα γαλακτοπαραγωγής για κομποστοποίηση σε κάδος κομποστοποίησης σκουλήκι. Το σχέδιο αυτό κάδος κομποστοποίησης αποτελείται μόνο έναν απλό, ορθογώνια ξύλινο κουτί. Μόλις σκουλήκι Μπιν σας κομπόστ χτίζεται προετοιμάσει την υλικό στρωμνής. Υλικού στρωμνής περιλαμβάνει τεμάχισε χαρτόνι και χαρτί, φύλλα, ροκανίδια, νεκρά ψιλοκομμένο φυτά κ.λπ. Η υλικό στρωμνής πρέπει να είναι υγρή, έτσι προσθέτουμε νερό σε αυτό. Δείτε ότι δεν προσθέτετε περίσσεια νερού. Το νερό προστιθέμενη πρέπει να περίπου 75 τοις εκατό του βάρους του κρεβάτι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το κρεβάτι στο κάτω μέρος του κάδου κομποστοποίησης και τοποθετήστε τα σκουλήκια σε αυτό. Διατηρείτε το καπάκι του κάδου ανοικτή για κάποιο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε τα σκουλήκια πηγαίνουν στο κρεβάτι. Κάντε μια μικρή τρύπα στο κλινοστρωμνή και προσθέστε το φυτικά απόβλητα και φρούτων στην τρύπα και σκεπάστε με στρωμνή. Διατηρουμένης της κάδος κομποστοποίησης σκουλήκι, μέλος ελέγχει η υγρασία του bin και εξασφαλίζει ότι η κλινοστρωμνή δεν είναι υπερβολικά υγρή. Διατηρήστε μια σωστή θερμοκρασία (από 55 έως 75 βαθμούς Φαρενάιτ) και να εξασφαλίσει ότι το κομπόστ Μπιν έχει το απαιτούμενο ποσό των σκουληκιών for τα κιλά των σκουπιδιών σε αυτό. Για παράδειγμα, επιθυμείτε 2 λίβρες του σκουλήκι για 1 λίβρα σκουπιδιών παράγεται.
Compost ποτήρι? Κομπόστ ανατροπείς είναι τα πιο δημοφιλή είδη κάδων κομποστοποίησης. Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές όταν δεν έχετε αρκετό χρόνο να περιστρέψετε ή μετατρέψει το κομπόστ. Το βαρέλι μπορεί να περιστραφεί εύκολα, όποτε προσθέτετε νέο υλικό κομπόστ. Το κομπόστ παλινδρομητή είναι ένα βαρέλι που περιέχει τη λίπασμα και ένα πλαίσιο που είναι προαιρετική. Αν αποφασίσετε να επιλέξουν ένα λίπασμα ποτήρι χωρίς ένα πλαίσιο, θα έχετε να περιστρέψετε την βαρέλι χειροκίνητα επιτόπου. Αλλιώς, μπορείτε οικοδομήσουμε έναν ανατροπέα κομπόστ με την κάννη τοποθετημένο στο ξύλινο σκελετό και παλινδρομητή μπορεί να περιστραφεί στο πλαίσιο. Η διαδικασία πώς να οικοδομήσουμε έναν ανατροπέα κομπόστ, είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να έχετε ένα στο χορτοτάπητά σας. Η οργανική ύλη να συμπεριληφθούν στον παλινδρομητή κομπόστ μπορεί να μεγάλης ποικιλίας. Compost παλινδρομητή απαιτεί λιγότερο χώρο και το βρωμήστε που ανακύπτει εξαιτίας συμβατικές μεθόδους λιπασματοποίηση μπορούν να αποφεύγονται όπως επίσης. Compost ανατροπείς μπορεί να δοθεί διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, χρησιμοποιώντας διάφορες καινοτόμες ιδέες.
Πλέγμα Compost Bin? Wire κάδος κομποστοποίησης πλέγμα είναι ένα από τα πιο οικονομικά και πιο γρήγορος σχέδια κάδος κομποστοποίησης. Μπορείτε να χτίσετε παρούσας κομπόστ Μπιν χρησιμοποιώντας ένα σύρμα κοτόπουλο ή πανί hardware. Δικτυωτού πλέγματος κάδος κομποστοποίησης μπορεί να ένα περιστρεφόμενο ή μια εκμετάλλευση Μπιν. Τους κάδους κομπόστ συρματόπλεγμα μπορούν να χτιστούν συνοδευομένης θέσεων, αλλά τις θέσεις καθιστούν τον καθαρισμό και μετακίνηση του Μπιν δύσκολη. Κάδους χωρίς θέσεις είναι εύκολα ανελκυστήρα και πρόσβαση στα πυθμένα του Μπιν είναι δυνατή. Δικτυωτού πλέγματος κάδος κομποστοποίησης μπορούν να χτιστούν σε ευπροσάρμοστο σχήματα. Ο κάδος κομποστοποίησης μπορούν να δώσουν μια κυκλική ή οποιαδήποτε polygonal σχήμα. Αυτό το είδος των προϊόντων λιπασματοποίησης Μπιν απαιτεί έκτακτες διαβροχή και το λίπασμα παίρνει έτοιμο μέσα σε έξι μήνες ή δύο χρόνια.
Snow-Fence Holding Bin? Αυτός ο τύπος κάδος κομποστοποίησης αποτελεί επίσης οικονομική σχέδιο κάδος κομποστοποίησης. Ένα δοχείο εκμετάλλευση Snow-Fence αποτελείται από τέσσερα δικαιολογητικά ξύλινα ή μεταλλικά θέσεις που τοποθετούνται στο έδαφος. Ο φράκτης χιόνι επισυνάπτεται έξω από τις τέσσερις θέσεις με τη βοήθεια των καλωδίων και πένσα.
Έχουμε συζητήσει κάποιες της κοινής σχεδίων κάδος κομποστοποίησης. Compost κάδοι είναι εύκολο να κατασκευάσει και είναι οι καλύτεροι τρόποι να μετατρέψετε το απόβλητα ναυπηγείο και κουζίνα σε χρήσιμα λίπασμα για γκαζόν και κήπο φυτά.