Κορυφαία Βαθμολογήθηκε Πλυντήρια

Πλυντήρια ρούχων όπως γνωρίζουμε, οι μηχανές που χρησιμοποιούν νερό και τα απορρυπαντικά για να καθαρίσετε το βρώμικο ρούχα. Το μηχάνημα αποτελείται από δύο κύρια μέρη: πλυντήριο και στεγνωτήριο, τα οποία έχουν παρόμοια λειτουργικότητα με μία μόνο διαφορά, ότι το πλυντήριο χρησιμοποιεί το νερό για να καθαρίσετε τα ρούχα, ενώ το στεγνωτήριο αποσπάσματα νερό για να στεγνώσει τα ρούχα. Με την ποικιλία των καλύτερων πλυντηρίων διαθέσιμες αυτές τις μέρες, είναι αρκετά προφανές σε μπερδευτείτε κατά την επιλογή των καλύτερων από τα υπόλοιπα. Επομένως, εάν ψάχνετε για μια βέλτιστη πλυντήριο, εδώ μερικές κορυφαία βαθμολογημένα πλυντήρια που θα σας βοηθήσουν σίγουρα στην αναζήτηση σας.
Ορισμένες βέλτιστες Βαθμολογήθηκε Πλυντήρια
Πριν από την επιλογή, ανατρέξτε πάντα την πιο πρόσφατα πλυντήριο χαρακτηρισμοί και πλυντήριο ρούχων reviews μηχανή από διάφορες μάρκες ρούχων όπως η LG, η Electrolux, Kenmore, Frigidaire, Samsung, Bosch, Whirlpool, κλπ. Φροντίστε να συγκρίνετε τα εμπορικά σήματα των πλυντηρίων με βάση τη λειτουργικότητά τους , την τεχνολογία, το στυλ, το κόστος και τη διάρκεια.
Παρακάτω είναι μερικά από τα κορυφαία βαθμολογία πλυντήρια:
Samsung WF337AAL επίσπευσης πλυντήριο? Πρόκειται για μια εξαιρετικά αθόρυβη πλυντήριο ρούχων το οποίο δίνει μια ειρηνική εμπειρία, ενώ κάνει τα ρούχα. Έχει τεράστια ικανότητα τύμπανο που μπορεί σπιν μέχρι 1300 RPM, και ενώ καθαρισμό τα ρούχα δεν προκαλεί δόνηση. Πλήρως εξοπλισμένα με τη Samsung απόσβεση κραδασμών τεχνολογίας, τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι energy star "βαθμολογία, 12 προεπιλογές πλύση, 5 ύψος της θερμοκρασίας, των ελέγχων κλήσης, ύφασμα αεροζόλ μαλακτικό, πρόπλυση αεροζόλ και βρύσης χλωρίνη. Έχοντας μια βαθμολογία των καταναλωτών από 5 αστέρια από τα 5, είναι επίσης εξοπλισμένο με επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως τα βαρέα και επιπλέον ξέβγαλμα.
Miele W4840 επίσπευσης Πλυντήρια? Είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα πλυντήρια, έχοντας ταχύτητα 1400 RPM που πλένει τα ρούχα αποτελεσματικά. Αν είναι λίγο ακριβό, είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά όπως 18 προεπιλογές πλύση, 6 θερμοκρασία επίπεδα, ηλεκτρονικές πινελιες, ύφασμα αεροζόλ μαλακτικό κ.λπ. Ανήκοντας στη ηγετική μάρκα Miele, συνολική βαθμολογία καταναλωτής του είναι 5 αστέρια από 5.
Ταχύτητα Βασίλισσα AWS51NW Top Load Πλυντήρια? Είναι μια κορυφαία φορτωτής πλυντήριο με μοναδικά 210 διέγερση βαθμό εγκεφαλικό χαρακτηριστικό που ασκεί λιγότερη πίεση στις ίνες υφάσματος. Μαζί με 3 επιλογής θερμοκρασίας και 17 κύκλων πλυσίματος, είναι εξοπλισμένα με Hush Pak, έναν ήχο χαρακτηριστικό μείωση. Έχοντας μια βαθμολογία των καταναλωτών από 5 αστέρια και σύστημα πλυσίματος ενεργοποιητή, είναι επίσης εξοπλισμένο με ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά όπως η μεταβλητή επιλογής ροής νερού, αυτόματο κύκλο πρόπλυσης, οι έλεγχοι γραμμή, ύφασμα αεροζόλ μαλακτικό, βαριά, κλπ.
Whirlpool MTW6700TQ Top Load Πλυντήρια? Έχοντας την πιο ελκυστική εμφάνιση, αυτό το μηχάνημα έχει ένα Intelliclean στροφείο που καθαρίζει τα ρούχα ουσιαστικά χωρίς καμία αναδευτήρα. Το σημαντικό χαρακτηριστικά αυτής της μηχανής είναι 5 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, 11 προεπιλογές πλύση, ελέγχει κλήσης, ψηφιακή οθόνη, καθυστερημένη χρονόμετρο εκκίνησης, ύφασμα αεροζόλ μαλακτικό, κλπ. συνολική βαθμολογία των καταναλωτών του είναι 5 αστέρια.
LG WM0742HGA Μέτωπο Φορτίου Ροδέλα? Είναι ένα υψηλής αστέρι ενέργειας βαθμολογηθεί πλυντήριο έχουν «TrueSteam» που πηγαίνει μέσα στο ύφασμα για βέλτιστη λειτουργία καθαρισμό. Δεδομένου ότι αξίζει την τιμή, «Allergiene« αποκλειστική της εξυπηρετεί στο να απαλλαγούμε από 95% των αλλεργιογόνων, ως εκ τούτου, δίνοντας του μια εκτίμηση των καταναλωτών πλήρους 5 αστέρια.
General Electric WPGT9360EPL Top Load Ροδέλα? Έχοντας μια προγραμματιζόμενο πλυντήριο, αυτό μηχάνημα μπορεί πλύνετε σύνολό φορτίο ρούχα στο ένα πηγαίνουν. Έχοντας μια βαθμολογία των καταναλωτών από 5 αστέρια, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά όπως 3 προεπιλογές πλύση, αυτόματες ρυθμίσεις θερμοκρασίας και νερού, σύντομη πλύση, έξτρα ξέβγαλμα και περιστροφή, ηλεκτρονικό αφής, ψηφιακή οθόνη, τέλος του κύκλου σήματος, κλπ.
Τα πλυντήρια ρούχων είναι τώρα πολύ σημαντικό στοιχείο στη λίστα των οικιακών συσκευών. These πλυντήριο ρούχων συγκρίσεις σίγουρα θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το ποιο μηχάνημα ταιριάζει καλύτερα με τις απαιτήσεις σας. Μετά την αγορά οποιοδήποτε από αυτά τα κορυφαία βαθμολογία πλυντήρια, είμαι βέβαιος ότι πλένοντας τα ρούχα δεν θα είναι πλέον ένας εφιάλτης, αφού όλα είναι εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνικές καθαρισμού που καθιστούν τη διαδικασία του πλυσίματος των ρούχων όλα αυτά πολύ ευκολότερη και ταχύτερη.