Αρχική Τεχνικές Ζωγραφικής

Όταν μιλάμε για ζωγραφική στο σπίτι, εννοούμε τη ζωγραφική τόσο τους εσωτερικούς χώρους όσο και εξωτερικά του σπιτιού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι παίρνει πολλές προσπάθειες για να πάρετε μια καλή επίδραση ζωγραφική. Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κάνετε κάποιο λάθος. Ακόμη και ένα μικρό λάθος θα χαλάσει τη συνολική εμφάνιση του σπιτιού σας. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να ακολουθήσετε ορισμένες τεχνικές ζωγραφικής στο σπίτι να αποφευχθούν τυχόν παγίδες.
Εξωτερική τεχνικές ζωγραφικής Home
Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή κάθε χρώμα για το εσωτερικό ή το εξωτερικό τοίχους, θα πρέπει να προετοιμάσουμε την επιφάνεια του τοίχου. Κατάργηση όλων των αντικειμένων, όπως οθόνες, φωτιστικά κ.λπ., στις οποίες δεν θέλετε να εφαρμόσει χρώμα. Οι εν λόγω αντικείμενα που δεν μπορούν να αφαιρεθούν θα πρέπει να καλύπτονται με πλαστικά φύλλα.
Εξωτερική εμμένει βαφή προς την επιφάνεια του τοίχου και αν η επιφάνεια είναι λίγο δύσκολα. Ως εκ τούτου, άμμο γυαλιστερή επιφάνεια με ένα γυαλόχαρτο. Είναι, επίσης, γίνει για να αφαιρέσετε το αόριστα συνδεδεμένες χρώμα από την επιφάνεια. Έπειτα πλένονται καλά την επιφάνεια για να απαλλαγούμε από τη βρωμιά και λέρα.
Ελέγξτε προσεκτικά αν βρείτε οποιαδήποτε βλάβη, και στη συνέχεια να το επιδιορθώσει. Patch επάνω όλους τους μικρές τρύπες και ρωγμές της επιφάνειας. Σφραγίδα ασφαλείας όλων των αρθρώσεων όπου η επένδυση πληροί τους πλαισιώσουν με ένα καλό καλαφατίστε ποιότητα που είναι κατάλληλη για μια εξωτερική επιφάνεια. Αν υπάρχουν κάποιες σκοτεινές κηλίδες που δεν μπορεί να κρυφτεί από μπογιά, τα καλύπτει με λεκέ αστάρι κλείδωμα.
Μόλις η επιφάνεια είναι έτοιμο, θα πρέπει να εφαρμόζουν αστάρι πρώτα. Το είδος των εκκινητών που χρησιμοποιείται εξαρτάται από το είδος της εξωτερικής επιφάνειας έχετε. Δηλαδή, υπάρχουν χωριστά χρώματα υπόστρωμα για ξύλο, μέταλλο, στόκο, κλπ. Μετά την εφαρμογή του ασταριού, να περιμένει για κάποιο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να στεγνώσει εντελώς.
Τέλος, ήρθε η ώρα να εφαρμόσει το εξωτερικό χρώμα. Συνήθως, δύο χέρια μπογιά πρέπει να εφαρμοστούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που έχετε να πλαισιώσει το ξύλο, θα πρέπει να εφαρμόζεται το χρώμα με τη βοήθεια ενός πινέλου. Για οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ψεκαστήρες εξουσία. Συμβάλλει να τελειώσει από το έργο πολύ γρήγορα με ακρίβεια.
Εσωτερικό τεχνικές ζωγραφικής Home
Κατ 'αρχάς, χύστε το χρώμα από όλα τα κουτιά σε ένα μεγάλο δοχείο και ανακατεύουμε μέχρι πολύ καλά έτσι ώστε ο χώρος παίρνει ένα σταθερό χρώμα σε όλους τους τοίχους. μπογιά σας για το σπίτι μπορεί να είναι μια υδροχρώματα βασίζονται στο πετρέλαιο πάρα πολύ. Θα πρέπει να προσθέσετε μπογιάς σε αυτό με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλήγουν να κάνουν τα χρώματα είναι πολύ λεπτό και αλλιώς μπορείτε να χρειαστούν επιπλέον paint για να πυκνώσει επάνω. Το έργο του εσωτερικού ζωγραφικής στο σπίτι θα πρέπει να ξεκινήσει από τα ανώτατα όρια τότε θα προχωρήσουμε προβλέπονται για τοιχογραφία στο σπίτι. Ανώτατα όρια έχουν γίνει πρώτα έτσι ώστε η στάζει χρώμα που πέφτουν σε τοίχους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χρωματίσει τον τοίχο.
Ζωγραφική από το ανώτατο όριο είναι το πιο δύσκολο μέρος του εσωτερικού ζωγραφικής. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια σκάλα για να ζωγραφίσει την οροφή της αίθουσας. Πρώτον, εφαρμόζεται η βαφή στις γωνίες και τις άκρες της οροφής και καλουπιών με τη βοήθεια ενός πινέλου, με πλάτος 3 έως 4 ίντσες. Then ζωγραφίσει την ευρεία επιφάνεια της οροφής. Για την κάλυψη όλη την επιφάνεια ταβάνι χωρίς σωματικά εαυτό στράγγισμα, πρέπει να τοποθετήσετε τη σκάλα στο κέντρο του βούρτσες κυλίνδρων αίθουσα και χρησιμοποιείστε ή με επεκτάσεις που μπορούν προσεγγίσουν όλες την άκρα περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρωματίσετε ολόκληρο το ανώτατο όριο που δεν κινείται η σκάλα.
Πάρτε τη βούρτσα κύλινδρο, μετακινήστε το στο δίσκο paint ώστε επιφάνειά του να πάρει καλυμμένη με μπογιά και μετά να εφαρμοστεί σταδιακά από την οροφή με τυχαίες κινήσεις ζιγκ-ζαγκ. Ξεκινήστε από κάθε μία πλευρά, και κυκλοφορούν σε όλη την οροφή. Εάν το ανώτατο όριο είναι μεγάλο χάσμα στη συνέχεια σε διάφορες ενότητες και καλύπτουν κάθε τμήμα κάθε φορά.
Μόλις έχετε κάλυψε την περιοχή με ζιγκ-ζαγκ εγκεφαλικά επεισόδια, να συγχωνεύει όλες τις τυχαίες κινήσεις ομοιόμορφα με μπογιά. Για τον σκοπό αυτό, πρέπει να κάνετε μία σειρά φωτός εγκεφαλικά επεισόδια παράλληλες. Στο τέλος του καθενός από τα εγκεφαλικά επεισόδια θα πρέπει να άρει ρολό ή πινέλο σας. Όταν τελειώσετε με μια ενότητα, τότε μόνο να προχωρήσουμε στο επόμενο. Κατά τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να πραγματοποιήσει την τοιχογραφία στο σπίτι. Αν επιθυμείτε να κάνετε κάποια σπίτι που διακοσμεί το χρώμα για να βελτιώσουν εσωτερική διακόσμηση σας, μπορείτε να επιλέξετε για faux ζωγραφική, stenciling τοίχων κλπ.
While τη ζωγραφική τους τοίχους ή οροφές, δεν λαμβάνουν κανένα διάλειμμα μεταξύ τους, σαν τα χρώματα θα πάρει στερέψει και δεν θα πάρετε την επιθυμητή φινίρισμα. Μετά την εφαρμογή του πρώτου παλτό του χρώματος, εάν χρειαστεί, μπορείτε να βάλετε ένα δεύτερο χέρι μετά την πρώτη στεγνώνει. Τέλος, η βαφή θα πρέπει να εφαρμοστεί στο περιποιήσεις των παραθύρων, θυρών, του βασικού χαρτονιού και οποιαδήποτε άλλη στενή περιοχή. Απαιτεί πολύ λεπτομερώς. Για τους σκοπούς της λεπτομερών ζωγραφικής στο στενό περιποιήσεις, όπως ότι κοντά στα παράθυρα, χρήση angled βούρτσα με μία και μισή ίντσες πλάτος.
Εάν μεταφέρετε την εργασία χρωμάτων με τη βοήθεια των τεχνικών αυτών ζωγραφικής στο σπίτι, είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιτυχής να πάρει το είδος τελικό αποτέλεσμα που ψάχνατε κατά την έναρξη. Έτσι, θα νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας και την ίδια στιγμή φίλοι και οι γείτονές σας θα εντυπωσιαστεί με το βλέμμα του σπιτιού σας.