Πώς να αφαιρέσει βαφής μαλλιών

Πώς να αφαιρέσει τη βαφή μαλλιών από τα μαλλιά σου? Μερικές φορές μπορεί να συμβεί ότι έχετε βαμμένα μαλλιά σας και εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτή τη νέα βαφή μαλλιών. Στην περίπτωση, βαφές μαλλιών σας είναι πιο ελαφρύ από τον ίσκιο των μαλλιών σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα?? Βήμα 1? Αν έχετε βαμμένα μαλλιά σας σε μια επαγγελματική κομμωτήριο, θα πρέπει να ζητήσει από τον ίδιο επαγγελματία για να καθορίσει το πρόβλημά σας. Διαφορετικά, αν έχετε κάνει την τρίχα πεθάνει στο σπίτι, θα πρέπει να διορθώσετε αυτό τον εαυτό σας. ? Βήμα 2? Εάν η νέα βαφή μαλλιών σας είναι πιο ελαφρύ από το πρωτότυπο, θα πρέπει το χρώμα των μαλλιών σας και πάλι με μια πιο σκούρα απόχρωση.? Βήμα 3? Πολλές φορές, όταν χρησιμοποιείτε την ημι-μόνιμο χρώμα μαλλιών, χρώμα μαλλιών σας μπορεί να μαραζώσει. Στην περίπτωση αυτή, τακτικά πλένετε τα μαλλιά σας μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το βαφής μαλλιών φόρμα τα μαλλιά σας.
Πώς να αφαιρέσει τη βαφή μαλλιών από τα δερματικά? Λεκέδες της βαφής μαλλιών παρατηρούνται στα χέρια, όταν έχετε βαμμένα μαλλιά σας ή κάποιου άλλου. Μερικές φορές, βαφές μαλλιών είναι από λάθος εφαρμόζεται στο πρόσωπό σας, ενώ το βάψιμο των μαλλιών σας. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας απαντήσω ζήτημα του πώς να αφαιρέσει βαφές μαλλιών από το πρόσωπο. Αποτρίχωση βαφής γίνεται με τα παρακάτω βήματα?? Μέθοδος 1? Πάρτε ένα πανί και βουτιά το σε γάλα και καθαρίστε το μέρος του δέρματος από την οποία η χρωστική ουσία λεκέδες πρέπει να απομακρύνονται.? Μέθοδος 2? Λευκό οδοντόκρεμα είναι μια άλλη επιλογή για να καθαρίσετε το δέρμα. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται, εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο. Gel οδοντόκρεμες δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την εξάλειψη της βαφής μαλλιών από το δέρμα?. Μέθοδος 3? Anti-βακτηριακή σαπούνια μπορεί να βοηθήσει να αφαιρέσει τη χρωστική ουσία λεκέδων από το δέρμα σας. Είναι σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα σας μετά πλύνετε το δέρμα σας με σαπούνι.? Μέθοδος 4? Baby πετρέλαιο χρησιμοποιείται για την εξάλειψη της βαφής μαλλιών από το δέρμα, αλλά πρέπει να παραμένει στο δέρμα μια μέρα στην άλλη.
Πώς να αφαιρέσει τη βαφή μαλλιών από τα ρούχα? Η απάντηση στο ερώτημα για το πώς να αφαιρέσετε λεκέδες βαφής μαλλιών από τα ρούχα παρατίθεται κατωτέρω.? Μέθοδος 1? Για τα υφάσματα, όπως το βαμβάκι ή λινό, τη χρήση ορυκτών πνεύμα και το αλκοόλ ή νέφτι και στεγνώστε τις λεκέ με ένα λευκό πανί. Ξεπλύνετε τα ρούχα σε κρύο νερό με λίγο απορρυπαντικό αναμειγνύεται στο νερό. Όταν τα ρούχα είναι υγρή, εφαρμόζονται νέφτι και τρίψτε με ένα πανί. After τρίψιμο των λεκέδων, πλένουν τα ρούχα σε πλυντήριο.? Μέθοδος 2? Υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της βαφής μαλλιών από τα συνθετικά υφάσματα. Αρχάς, πλένεται το ρούχα με απορρυπαντικό και στη συνέχεια ακολουθήστε τη διαδικασία όπως αναφέρεται στην ανωτέρω μέθοδο.
Πώς να αφαιρέσει τη βαφή μαλλιών από τον τάπητα? Είναι απογοητευτικό το ότι το χαλί σας είναι λερωμένα με λεκέδες βαφής μαλλιών. Μετά είναι τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω?? Βήμα 1? Σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, αναμειγνύονται λευκό ξύδι και δύο κουταλιές της σούπας υγρό πιάτων πλύσιμο των χεριών απορρυπαντικό. ? Βήμα 2? Με τη βοήθεια του ένα άσπρο πανί, στεγνώστε τις λεκέ στο χαλί με το μείγμα που προετοιμάζεται στο βήμα 1.? Βήμα 3? Το επόμενο βήμα είναι να στεγνώστε τις λεκέδες ταπήτων με νερό και αλκοόλη. Σε περίπτωση, οι βαφές μαλλιών για το χαλί δεν βγει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο κουταλάκια του γλυκού αμμωνία μαζί με καθαριστικό για την αφαίρεση της βαφής μαλλιών.
Πώς να αφαιρέσει τη βαφή μαλλιών από αντέγγραφα Tops? Τα ακόλουθα είναι τα βήματα για βαφή μαλλιών κηλίδας απομάκρυνση από τον πάγκο κορυφές?? Βήμα 1? Mix μαγειρική σόδα στο νερό για να σχηματίσουν μια πάστα. Απλώστε Η πάστα αυτή την βάφονται περιοχή του αντίθετη κορυφή. Μην τρίψτε την πάστα, επειδή είναι σκληρή και μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές στην επιφάνεια την αντίθετη κορυφή.? Βήμα 2? Αφήστε την πάστα ανέγγιχτη μέχρι να πάρει ξηρά. Με τη βοήθεια του ένα βρεγμένο σφουγγάρι, καθαρίστε το αποξηραμένο πάστα.
Αυτά είναι μερικά από τα τρόπους που απάντηση που ερωτήσεις σχετίζονται με πώς να αφαιρέσει βαφής μαλλιών.