Πώς να σταματήσουμε να Ζηλεύει

Ζήλια είναι ο δράκος στον παράδεισο? Την κόλαση των ουρανό? Και τα πιο πικρά τα συναισθήματα, διότι συνδέεται με την πιο γλυκιά. - AR orage
Όπως εξηγήθηκε του William Shakespeare, η ζήλια ένα πράσινο τέρας ανοιχτομάτης ότι τα περισσότερα προβλήματα του λαού, κυρίως, εκείνων που είναι σε μια σχέση! Κάθε πρόσωπο έχει αντέξει και στις δύο πλευρές του φράχτη της ζήλιας, τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια ζωής του. are Υπάρχουν φορές οι άνθρωποι αναρωτιούνται, αποτελεί ζήλια domain μιας γυναίκας; Λοιπόν, δεν πραγματικά! Τόσο οι άνδρες όσο και γυναίκες εξίσου υποφέρουν από ζήλια. Ο ακριβής προέλευση της ζήλιας μπορούν να βρεθούν σε μια ετερόκλητη διαφορετικά συναισθήματα που δεν είναι πάντοτε παράλογο να είμαστε ειλικρινείς. Είναι ένα μίγμα φόβου και ανασφάλειας, της απώλειας ενός ανεκτίμητη κατοχή ή ένα πρόσωπο.
Πολλοί ψυχολόγοι αναφέρονται ζήλια άμεσα με την έλλειψη αυτοεκτίμησης σε μια σχέση. Μετά από ζήλια, ενώ η ίδια ενισχύει και αρχίζει να αιχμαλωτίσει την κανονική ρουτίνα ενός προσώπου και μετατρέπει τη ζωή του σε μια απόλυτη καταστροφή. Ζήλια μπορεί να είναι περιστασιακή και μπορεί να είναι τακτικές που απλά δεν θα πάει μακριά. Ναι, γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα πράγματα, το ερώτημα είναι - πώς να σταματήσει να ζηλεύει; Ας το καταλάβω.
Πώς να σταματήσει να είσαι ζηλεύει σε μια σχέση?? As Μάγια Αγγέλου, λέει, ζήλια σε μια σχέση είναι σαν το αλάτι στο φαγητό. Μια μικρή μπορεί να ενισχύσει το savor και πάρα πολύ μπορεί να χαλάσει τη χαρά. Ζήλια σε μια σχέση είναι η ανταμοιβή της αγάπης στις πρώτες ημέρες της σχέσης, αλλά αργότερα που ασχολούνται με τη ζηλοτυπία αρχίζει να γίνεται ένα σημαντικό πρόβλημα τόσο για τους εταίρους. People πάρετε τόσο irritated κατά καιρούς, ότι ακόμη και να έρθει στην απόφαση του τερματισμού της σχέσης.
Be Positive? Ζήλια έρχεται συχνά ως μια συμφωνία-πακέτο με κάποια θλιβερή προηγούμενη εμπειρία του εν λόγω προσώπου, το οποίο τον κάνει / της είναι δύσκολο να εμπιστοσύνη κάθε πρόσωπο. Αν έχετε περάσει από μια φρικτή εμπειρία στο παρελθόν, όσον αφορά μια εξαπάτηση ή ανέντιμο εκ των εταίρων, τότε ζήλια είναι πολύ προφανές για σας. Ένα μικρό κομμάτι του φόβου προσανατολισμό ζήλια είναι δικαιολογημένη, αλλά και πάλι πάρα πολύ από αυτό, είναι πάντα επιβλαβής. Εμπιστευθείτε το σύντροφό σας, δεν είναι όλα τα δάχτυλα σε ένα χέρι είναι ίδια. Θυμηθείτε ότι ο φόβος της απώλειας, τι έχετε να σας εμποδίσει να την έχουν στην πρώτη θέση.
Αυτοεκτίμηση? Παρατηρείται συχνά ότι πολλά άτομα που θέλουν να μάθουν πώς να σταματήσουμε να ζηλέψει είναι πραγματικά θύματα της οξείας χαμηλή αυτοεκτίμηση, αυτο συμπεριφορές να νικήσει και τα ανήλικα ύψος της κατάθλιψης, καθώς και. Λοιπόν, εγώ δεν προσπαθώ να υποτιμούμε, αλλά παρατηρείται συχνά ότι ζήλια μειώνει πραγματικά την αυτοεκτίμηση του ατόμου. Είναι επίσης σημαντικό να ανακαλύψει την αιτία της χαμηλής αυτοεκτίμησης, συχνά, μια καταχρηστική σχέση οδηγεί επίσης σε χαμηλή αυτοεκτίμηση που τελικά οδηγεί σε θυμό ζήλια και της υπερβολικής που καταστρέφει τη σχέση. Ανακαλύψτε την πηγή της χαμηλής αυτοεκτίμησης και να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσει. Μπορείτε να το δοκιμάσετε διάφορες θεραπείες, όπως η διαχείριση θυμού και θεραπείες ηλικίας για την αιτία.
Συζήτηση It Out? Αν θέλετε να μάθετε πώς να σταματήσει να ζηλεύει, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να συζητήσει το θέμα με το σύντροφό σας. Ζήλια αρχίζει να κυβερνήσει τον κόσμο αν το ζήτημα δεν επιλυθεί εγκαίρως. Πριν από άλματα σε συμπεράσματα, να θυμάστε ότι πραγματικότητα είναι συχνά πολύ πιο καλύτερα από ό, τι φαίνεται. Να είστε συγκεκριμένος με το σύντροφό σας και αφήστε τον / την γνωρίζουν αφορά την ερώτησή σας για την / απιστία του / της αντί να πάρει ζηλιάρης. Συζήτηση και ταξινόμηση έξω, σίγουρα θα βοηθήσει να σταματήσει να είναι ζηλιάρης.
Πώς να σταματήσει να είσαι Ζηλεύει φίλο ή φίλη;? Λοιπόν, πώς να ασχοληθεί με ζήλια that γλιστρά μέσα, όταν ένας από τους εταίρους μοιράζεται ακόμη ένα υγιές φιλία με την πρώην του / της; Μια σκληρή αποκαλούν, αλλά από την άλλη πλευρά, μπορεί να λυθεί δεν χρόνου. Πολλές φίλες και φίλους απλά τρελαίνομαι και συχνά αναλαμβάνουν ως σημάδια της εξαπάτησης σε σχέση, η οποία δεν είναι δίκαιο! Μετά τα πράγματα μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να σταματήσει να είναι ένας ζηλιάρης φίλη ή ένα φίλο ζηλιάρης.
Αναλύσει την κατάσταση? Όταν αισθάνεστε ζηλότυπος, τα περισσότερα από τους λόγους είναι μόνο επιφανειακές, τα πράγματα που μόλις δει, αλλά δεν γίνεται κατανοητό. Αν ο εταίρος έρχεται αργά, δεν απαντήσετε στην κλήση κατά την πρώτη κιόλας δαχτυλίδι, ξεχνάει κάποια μικρά πράγματα, αν ένας φίλος του υποψηφίου κάνει μια χειρονομία που ξυπνούν το «πράσινο eyed τέρας '?, Στη συνέχεια, απλώς προσπαθούν να αγνοήσουν τα παραπάνω αναφέρεται συχνότητα και τέτοια μικρά θέματα. Μην αφήστε αυτές τις επιπτώσεις έρθουν μεταξύ της αγάπης που έχετε μοιραστεί ένας για τον άλλον. Δεν είμαι κατηγορώντας ολόκληρο το αίσθημα της ζήλιας ως οικιστικό σενάριο του νου σας, αυτό που προσπαθώ να πω είναι αναλυθεί η κατάσταση και στη συνέχεια να αντιδράσει ανάλογα.
Δώστε Space? Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο σύντροφός σας έχει έναν κόσμο δικό του other της από εσάς. Ναι, πρέπει να είστε πρώτη του προτεραιότητα, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που άφησε να το κάνει αυτό, είναι εξίσου σημαντικές. Η καλύτερη σχέση είναι το τέλειο μίγμα των δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Δώστε σε μεταξύ τους αρκετό χώρο για να αναπνεύσει εύκολα και να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης με διαφορετικούς ανθρώπους και πράγματα. Τούτο θα δώσει δυο σας μια ευκαιρία για τους αυτοαπασχολούμενους αναλύοντας επίσης. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι να μην βασίζονται απόλυτα από το σύντροφό σας, συναισθηματικά. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μοίρα σύντροφό σας με συνεχείς ανησυχίες και προβλήματα. Ζήστε τη ζωή σας με τον υγιεινό τρόπο όχι και ως ένα ανεπιθύμητο συναισθηματικό αποσκευών πάνω από κάθε άλλο.
Η εμπιστοσύνη και εντιμότητα? Εμπιστοσύνη και τιμιότητα είναι οι δύο ακρογωνιαίους λίθους μιας υγιούς σχέσης. Η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε ακραία ζήλια. Προσπαθήσουμε να καταλάβουμε την προέλευση των ζήλια σας και αυτόν μετά το πρώτο άνοιγμα έξω με τον σύντροφό σας, την εμπιστοσύνη του / της. Η εμπιστοσύνη στην αγάπη του και τον σεβασμό όταν είναι πραγματικά επιμένει. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είναι ζηλιάρης αν βρίσκεται ακόμη σε επαφή με τον πρώην του. Επικεντρωθείτε στο γεγονός ότι είναι το παρελθόν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι μαζί σας. Μαζί με εμπιστοσύνη, τιμιότητα είναι επίσης πολύ σημαντική αρετή. Καλή ή κακή, τα συναισθήματά σας πρέπει να είναι ειλικρινής και αληθινός στο σύντροφό σας. Η τιμιότητα είναι πραγματικά σημαντικό να αποτραπεί ο περιττός breakups σχέση.
Εκείνοι που παίρνουν μια προσπάθεια να μάθουν πώς να σταματήσει να είναι ζηλιάρης, πραγματικά γνωρίζουν όλοι οι λύσεις στα προβλήματα ζήλια τους, της ακριβώς ότι δεν εμπιστεύονται την ισχύ εκτέλεσή τους να σταματήσουν να ζηλεύουν. Τα καλύτερα απάντηση στο πώς μπορώ να σταματήσει να ζηλεύει σε μια σχέση είναι κρυμμένο σε αυτο επίλυση! Μια ειλικρινή προσπάθεια για να αποφύγουν την καλή τούδε πράσινο ανοιχτομάτης δαίμονα είναι το μόνο πράγμα που αναμένεται από εσάς. Είναι πάρα πολύ να ρωτήσω;