Εγκατάσταση Προλουστραριζμένο Δάπεδα Hardwood

Πόσοι από εμάς πήγαν ωτοστόπ και έζησε σε μία από τις αποδοκιμασίες ξύλο; Μήπως δεν αισθάνεστε πάντα ότι υπάρχει κάτι μεγάλο για ολόκληρο ξυλώδη ματιά; Όλοι θέλουμε να δώσουμε τα σπίτια μας ότι ωραίο είδος σπίτι δάση ranger of αίσθηση. Αλλά τι εάν είστε ζουν στην πόλη; Μπορείτε να lug δύσκολα ένα μάτσο κορμών στην πόλη και κάνουν σπίτι σας, μπορείτε; Λοιπόν, γιατί να μην πάμε για το προφινιρισμενα μηχανικής δάπεδο σκληρού ξύλου;
Ναι. Το όνομα ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έτσι δεν είναι; Το δάπεδο σκληρού ξύλου, το οποίο επίσης prefinished; Αλλά ναι! Αυτό όντως μπορεί να γίνει. Εδώ είναι το πώς μπορείτε να το κάνετε.
Τρόπος Εγκαταστήστε Προλουστραριζμένο Engineered Flooring Hardwood
Οι περισσότεροι λαοί έχουν την τάση να παραβλέπουν το πρώτο βήμα κατά την εγκατάσταση prefinished δάπεδο σκληρού ξύλου. Να εγκαταστήσετε την πάτωμα σκληρού ξύλου, η ξυλεία έχει να αγοραστεί και αποθηκεύονται για λίγο, ώστε συνηθίζει την τοπικές κλιματικές συνθήκες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε δεν θα υπάρξει επέκτασης ξύλο / προβλήματα συστολή αργότερα. Αποκτήστε το ξύλο εγκλιματιστεί στις τοπικές συνθήκες σας. Αγορά του άκοπα κατεργασμένες σανίδες και φυλάξτε το σε κανονικές συνθήκες σπίτι για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. ? Επόμενη, αφαιρέστε όλα τα παλιά δάπεδο. Strip τα κεραμίδια της παλαιάς δαπέδου κάτω στον υποόροφο. Επίπεδο ότι πάτωμα. Αφαιρέστε οποιαδήποτε αδέσποτα ίχνη τσιμέντου, σκόνης ή λεπτό τεμαχίων από παλιά επικεράμωσης που ενδέχεται κάνουν το επιφάνεια άνιση. ? Ξεκινήστε κιμωλίαση την τοποθέτηση των σανίδων. Σιγουρευτείτε ότι κρατάτε απόσταση 1/8th to 1/4th ίντσα μεταξύ του συμβούλιο και οι τοίχο, να αφεθούν περιθώρια για επέκτασης ξύλο. Αν δεν υπάρχει χώρος για το ξύλο για την επέκταση, με ξύλο δάπεδο θα ξεκινήσει οίδημα και θα κακή εμφάνιση. ? Ξεκινήστε με την πλέον τα μέρη της αίθουσας, όπου το ξύλο δεν χρειάζεται να κοπούν. Αυτό θα δώσουν στο δωμάτιο μια ευθεία αισθανθεί αντί ενός τυχαίο λοξά βλέμμα. Έπειτα, στο υπόλοιπα μέρη του δωμάτιο ίσως χρειαστεί να κόψετε το σανίδες και τοποθετούμε όπως απαιτείται εντός της χώρους. ? Drill τα καρφιά σε τις σανίδες στο τα προσδιορίσει στο σταθερά τόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό BRAD Καρφωτικών ή η καρφωτικό εργαλείο φινίρισμα προς τούτο. Αυτό θα βοηθήσει κρατήσει το πρώτες λίγες σανίδες ίσια και σωστά σε ισχύ ενώ εγκαθιστάτε το άλλα κομμάτια σαν ένα παζλ. Τούτο είναι σημαντικό, ως εάν η κύρια καιρό συμβούλια, που αποτελούν τη βάση για το δάπεδο μοντέλο-ικ διαμονή στη χώρα, όλο το πάτωμα θα είναι χαλαρά. ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε racking σανίδες να κλιμακώσει χρονικά σανίδες και να εξαλειφθούν την ατελή κομμάτια. Διοικητικά συμβούλια με ελαττώματα μπορεί να κρυφτεί τοποθετώντας αυτούς κοντά στα τείχη. ? Έναρξη κάρφωμα / συρραφή τις σανίδες στο δάπεδο χρησιμοποιώντας το καρφωτικό εργαλείο πάτωμα. Βεβαιωθείτε ότι στο διάστημα από τα καρφιά 8 έως 10 ίντσες χώρια. Όπως καρφί των διοικητικών συμβουλίων, ελέγξτε αν η συμβουλίων είναι καρφωμένο ίσια και κάθετα προς την επιφάνεια του τοίχου. Χρησιμοποιήστε ένα jamb πριόνι να εφαρμόζουν τις τελικές αφές στα πέρατα όπου μπορεί να ανώμαλο ή υπερβολικά μεγάλο. ? Και εκεί πηγαίνετε! όμορφη ξύλινο πάτωμα σας είναι έτοιμο!
Το καλό πράγμα για ξύλινα πατώματα είναι ότι μπορούν σχεδόν ποτέ δεν είναι απροσάρμοστος στο υπόλοιπο του σπιτιού. Ανάλογα την επίπλωση του σπιτιού, σκληρών δαπέδων θα επίσης προσαρμοστεί ίδιοι να συνδυάσουν μέσα με υπόλοιπη δωματίου. Έτσι εάν θέλετε να δώσετε δωμάτιό σας ένα αριστοκρατικό και κομψό αίθουσα μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα ελαφρώς αναπτήρας χρωματισμένο log ενώ για την πιο περιπετειώδεις γκρουπάρετε που έχουμε χρωματισμένα σπίτι τους στην σκοτεινότερα χρώματα, ένα σκοτεινότερο ξύλο θα αρκετά καλή. Οπότε καθένας τρόπος, εγκαθιστώντας prefinished δάπεδο σκληρού ξύλου είναι μια μεγάλη ιδέα!