Πώς να σκοτώσει ένα Stump Δέντρο - Πώς να απαλλαγείτε από πρέμνα δένδρων

Αύξηση του πληθυσμού και του ανθρώπου ποτέ αυξανόμενες απαιτήσεις ως αποτέλεσμα την κοπή των δέντρων σε μεγάλη κλίμακα, σε όλο τον κόσμο. Μερικοί από τους λόγους της αποψίλωσης των δασών είναι η ζήτηση για το ξύλο και άλλους πόρους που προέρχονται από τα δέντρα. Κοπή κάτω ένα δέντρο δεν είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά η δυσκολία έγκειται στην κοπή και να απαλλαγούμε από το κούτσουρο που παραμένει πάνω από το έδαφος. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να απαλλαγείτε από πρέμνα δένδρων.
Ανέξοδο και Μείωση κόστους Way? Ακόμα και αν το δέντρο κόβεται, είναι σχεδόν αδύνατο να τερματίσει ή να σκοτώσει τις ρίζες. Οι ρίζες θα προκαλέσει το κολόβωμα να αυξάνεται. Στις περιπτώσεις αυτές, η εφαρμογή λίγο αλάτι Epsom ή άλατος βράχου τις ρίζες και τις κούτσουρο θα βοηθήσει στη δολοφονία τις ρίζες του δέντρου. Γι 'αυτό, θα πρέπει να κόψετε το κούτσουρο δέντρου μέχρι το επίπεδο του εδάφους, τότε ισχύουν αλάτι σε αυτήν και καλύψτε το με χώμα, το οποίο στην ιδανική περίπτωση θα πρέπει να σκοτώσει το κούτσουρο. Έχουμε προϊόντα που πωλούνται στα μαγαζιά προσφορά εκμετάλλευση που περιέχουν βακτήρια που προκαλούν το κούτσουρο για να αποσυντεθεί σε μια περίοδο του χρόνου.
Τεμαχισμός? Υπάρχει μια άλλη λύση για το πρόβλημα, πώς να σκοτώσει το κούτσουρο δέντρου. Κόψτε το κούτσουρο δέντρο έως ότου φθάσει στο επίπεδο του εδάφους. Στη συνέχεια, ρυθμίστε το κούτσουρο δέντρο στη φωτιά και όταν είναι ακόμα καίει, κάψιμο προσθέσετε αντικείμενα όπως το καουτσούκ και ξύλο μέχρι τη στιγμή που το κολόβωμα είναι εντελώς καμένο. Για τα μικρότερα κούτσουρα, κομμένα ή αλέθονται κάτω έως ότου είναι χυλός και στη συνέχεια αφήστε το για μερικές μέρες. Αφήστε μερικές μέρες περνούν και στη συνέχεια να σκάψουν το κούτσουρο από το έδαφος.
Μη Έκθεση στο φως? Για τη μέθοδο αυτή, πρέπει να κόψουν το κούτσουρο όσο μπορούμε και να καλύψει με ένα μαύρο ζωοτροφών κουβά store πλαστικό. Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε κάτι βαρύ στο επάνω μέρος του κάδου, έτσι ώστε να μην φυσήξει μακριά. Τούτο θα κρατήσει το κούτσουρο μακριά από το φως και έτσι να απενεργοποιήσετε την περαιτέρω διαδικασία βλάστησης η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο του κολοβώματος.
Φυσικά Προσέγγιση? Μπορούμε να λάβουμε ακόμη και μια φυσική προσέγγιση για να σκοτώσει το κούτσουρο δέντρο από τρύπες στο κούτσουρο. Μόλις τελειώσαμε με τη διαδικασία της γεώτρησης, που χρειαζόμαστε για να γεμίσει τις τρύπες με ένα υψηλό αζωτούχων λιπασμάτων. The μύκητες στο κούτσουρο θα έπαιρνε τροφοδοτείται από το άζωτο, εάν το κούτσουρο παραμείνει υγρό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποσύνθεση του ξύλου. Αν θέλουμε να δει το κούτσουρο σάπια με ταχύτερο ρυθμό, τότε κτήριο ένας σωρός κομπόστ θα εξυπηρετήσει το σκοπό.
Κοίλανση Μέθοδος? Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί μόνον όταν δεν είμαστε πολύ ανησυχούν για το κούτσουρο δέντρου και δεν βιάζεται να το σκοτώσει. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την κοιλάνει of κολοβώματα και γεμίζοντας τα με χώμα. Ωστόσο, τα ανοίγματα στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γλάστρες. Το κούτσουρο θα παραμείνει ζωντανή για μερικά χρόνια μόνο μέχρι τη στιγμή που τα φυτά ποτίζονται και γονιμοποιημένα. Περαιτέρω, έλλειψη νερού και των λιπασμάτων που θα οδηγούσε στην αποσύνθεση των κούτσουρο.
Δέντρο Stump Χημικά Remover? Ένα διάλυμα καυστικής σόδας, θα ήταν χρήσιμο να σκοτώνει το κούτσουρο δέντρου. Της διαδικασίας είναι να προετοιμάσει ένα διάλυμα 1 μέρος της καυστικής σόδας και 2 μέρη νερού. Το επόμενο βήμα είναι να ρίξετε λύση για το κούτσουρο δέντρου. Η λύση αυτή πρέπει να εφαρμόζεται για 3-4 ώρες περίπου, ώστε να σκοτώσει εντελώς το κούτσουρο δέντρου.
Επαγγελματικό τρόπο της δολοφονίας ενός δέντρου Stump · πρέπει να καλέσετε το πρόσωπο που του μύλου άλεσης κολόβωμα. These μύλοι κούτσουρο δέντρου θα αλέσει το κούτσουρο δέντρου σε πριονίδι. Η τρύπα που έχει σχηματιστεί, πρέπει να συμπληρώνεται με χώμα. Η σκόνη είδε σχηματίστηκε, λόγω της άλεσης κούτσουρο, θα είναι χρήσιμη για οργανική λίπανση, που μπορεί να χρησιμεύσουν σε μια ποικιλία γεωργικών και κηπουρικής σκοπούς.
Αυτές είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη θανάτωση ένα κούτσουρο δέντρου. Σήμερα είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε τα κατάλληλα ένα από αυτά? Εκείνο που ταιριάζει στο σκοπό μας, το χρόνο και την τσέπη.