Σφυρήλατα καφασωτό σιδήρου

Ένα λουλούδι εδώ, ένα δέντρο εκεί, μακρινό ένα αλσύλλιο, κοντά σε το ένα σιντριβάνι-Thomas Τζέφερσον
Προσθέτοντας ένα όμορφο mystique και μια αίσθηση γοητεία «παλαιών κόσμου 'στο κήπους σας, σφυρήλατο trellises σίδερο παρέχουν ένα εκπληκτικό σκηνικό για λουλούδια και αμπέλια σας. Ένα κομψό σφυρήλατο σίδερο πέργκολα, αφήνει μια μόνιμη σφραγίδα στο τοπίο του ναυπηγείου γραμματοσειράς σας, με μερικά μοναδικά σχέδια αναγέννησης και τα στερεά κατασκευές. Χρησιμοποιείται ευρέως ως εξωτερικοί αξεσουάρ κήπου, αυτά trellises προσθέσετε μια νότα κομψότητας σε βεράντα μπροστά, κατάστρωμα σας, ή είσοδο. Έτσι, αν θέλετε να προσθέσετε ένα σύγχρονο ή μια κλασική εμφάνιση στους κήπους σας, μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε από την εκπληκτική γκάμα σχεδίων και μορφών διαθέσιμων, για να δημιουργήσετε εκθαμβωτικό εστιακά σημεία στον κήπο σας. Υπάρχει μια σειρά από σχέδια που διατίθενται για μια από σφυρήλατο σίδερο πέργκολα στον κήπο, από λεπτή γεωμετρικά μοτίβα, σε οργανικά σχήματα όπως τα φύλλα και τα λουλούδια ή άλλα ευφάνταστα σχέδια. Και τι περισσότερο; Φαίνονται μεγάλοι έναντι κάθε πλαίσιο, είτε πρόκειται για τοίχο ή ένα ξύλινο εξωτερικό τοίχο. Σφυρήλατο σίδερο πέργκολα λειτουργεί όμορφα έναντι όλων σχεδόν εξωτερικούς τοίχους, παρέχοντας εικαστικό ενδιαφέρον και συμμετρία, ενώ υποστηρίζει το αγαπημένο φυτά αναρρίχηση σας όπως τα τριαντάφυλλα, μπουκαμβίλιες or αγιόκλημα αμπέλια.
While trellises σε ιδανική χρησιμοποιείται για να διαιρέσει τον κήπο σας σε συγκεκριμένα τμήματα της αγοράς και τις περιοχές, ο δανεισμός μια κάθετη επίδραση στον κήπο, μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανύψωση της ομορφιά ορισμένων φυτών σε μια ευρύτερη προοπτική, για όλους να απολαύσουν. Με βάση την χρήση τους, υπάρχουν κάποιες βασικές κατηγορίες σφυρήλατο σίδερο trellises.
Τύποι Σφυρήλατα Trellis σιδήρου
Υπάρχουν σημαντικές μορφές σφυρήλατο trellises σιδήρου, με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για να επιλέξετε από, ενώ κάνετε την επιλογή σας. Ενώ οι μεγαλύτερες περιλαμβάνουν την ενιαία και πολλαπλών τύπων πάνελ και είναι πιο κατάλληλα για τους εμπρόσθιους και αυλές σας, είναι οι μικρότερες trellises σχεδιαστεί για φυτεμένες γλάστρες. Τα μεγαλύτερα είδη πάνελ είτε χρησιμοποιούνται ως αναδίπλωση οθόνες να δημιουργήσει μια ενότητα όπως ένα καθιστικό ή να μπλοκάρει μία αδέξια άποψη. Το ενιαίο τύπο πάνελ σφυρήλατο πέργκολα σιδήρου είναι συνήθως τοποθετείται σε τοίχο ή ως ένα ελκυστικό περιβάλλον για τους πάγκους κήπων.
Τα μικρότερα είδη σφυρήλατο σίδερο trellises used for φύτευσης και αγγεία, κυρίως ως μέσο στήριξης της γλάστρες με φυτά, ενώ προσθέτει μια διακοσμητική πινελιά. Επιλέγοντας από την πέργκολα, θυμηθείτε να λάβει σχεδιασμό τοπίου σας υπόψη. Εάν έχετε άλλα κατεργασμένος σίδηρος έπιπλα κήπου ή δομές κήπου, όπως arbors και κιόσκια, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα σχέδιο που πηγαίνει σε συγχρονισμό με αυτές. Υπάρχουν ορισμένα μοτίβα και στυλ για να διαλέξετε, είτε πρόκειται για επεξεργασμένο καφασωτά σιδήρου με τετράγωνη ή διαγώνια σχέδια openwork, ή έχει διακοσμητικά κορυφές such as μεταβείτε τα σχήματα ή τα μοτίβα μεταλλικά λουλούδια ήλιο, ή πουλιά. Αν και η πλειοψηφία τους είναι μαύρη στο χρώμα, μπορείτε Μπορώ Custom καφασωτά σιδήρου προκειμένου, βαμμένο λευκό, μπλε, ακόμη και πράσινο.
Πλεονεκτήματα Σφυρήλατα καφασωτό Σιδήρου
Κάνοντας μεγάλη προσθήκη σε υπαίθριο χώρο σας, σφυρήλατο σίδερο πέργολα έχουν το πλεονέκτημα της δύναμη και αντοχή, καθώς και. Επειδή trellises χρησιμοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους και είναι συνεχώς εκτεθειμένοι στον φυσικά στοιχεία όπως τη βροχή και τον ήλιο, θα πρέπει να είναι ανθεκτικά για να αντέχουν πιέσεις αυτές σε μακροπρόθεσμη βάση. Ο επεξεργασμένος σίδηρος είναι φυσικά σχεδιασμένο για την πιο σκληρή εποχή, αφού εμπορικά καθαρό σιδήρου με ένα χαμηλό ποσό του διοξειδίου του άνθρακα, καθιστώντας το σκληρό και εξαρτημάτων. Είναι βαφή να τους βοηθήσουν να αντέχουν στις κακοκαιρία. Έτσι αν λίγο ακριβό έναντι ξύλινο ή πλαστικό ομολόγους της, αυτά trellises δεν κάτι που θα καταλήξετε δαπανώνται χρήματα για, έτος μετά χρόνο.
The πλαστικότητα είναι επίσης ευνοϊκή για τη διαμόρφωση της πέργκολα για να διαμορφώσει ειδικές μορφές και σχήματα. Μπορεί εύκολα να σφυρηλατηθεί, συγκολλημένων και χαραγμένο επάνω, για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες και μοναδικές κατασκευές. Αυτό το κάνει μια κατάλληλη επιλογή ως υλικό για trellises να χρησιμοποιηθούν σε σχέδια τοπίο πάρκα, τα σπίτια και τις εμπορικές επιχειρήσεις.
Λοιπόν, τι περιμένετε; Ισοπαλία περισσότερη προσοχή στο πράσινο αντίχειρά σας, με την επίδειξη φωτεινότερο ανθίζει σας και πρόβλεψης floral το αριστούργημά σας σε ένα από σφυρήλατο σίδερο στερεά πέργκολα.