Αφαίρεση κεραμικών πλακιδίων

Κεραμικά απομάκρυνση κεραμιδιών μπορεί να είναι ένα εύκολο έργο, με την προϋπόθεση ότι το κεραμίδι είναι συνδεδεμένο με ένα πίνακα τσιμέντου. Στο πρόσφατο παρελθόν, είναι κυρίως κεραμικά πλακίδια εγκατασταθεί πάνω από τσιμεντοσανίδες. Στην περίπτωση που κεραμικά πλακάκια στο σπίτι σας είχαν εγκατασταθεί πριν από πολλά χρόνια, είναι πιθανό ότι το κεραμίδι και είναι τοποθετημένη σε τσιμεντένια βάση. Κατάργηση κεραμικά πλακίδια εγκατασταθεί σε συγκεκριμένα, απαιτεί βαριά μυϊκή δύναμη και ένα εξίσου βαρύ σφυρί. Το έργο είναι πολύ δύσκολο.
Σωστή προληπτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν κατά την αφαίρεση κεραμικών πλακιδίων, διότι όταν είναι σφυρήλατο, τα σπασμένα κομμάτια με αιχμηρές άκρες πετούν γύρω από διαφορετικές κατευθύνσεις και μπορεί να σας βλάψει άσχημα. Ως εκ τούτου, η χρήση προστατευτικών γυαλιών ασφαλείας είναι ένα πρέπει να παρέχει προστασία για τα μάτια και τις μάσκες που απαιτούνται, έτσι ώστε η σκόνη κεραμίδι δεν πηγαίνει στο στόμα ή μύτη τους.
Κατάργηση κεραμικών πλακιδίων ρευστοκονίαμα? Αφαίρεση αποξηραμένα ενέματα από την περιοχή γύρω από τα κεραμικά πλακίδια κάνει τη δουλειά των κεραμικών πλακιδίων απομάκρυνσης ευκολότερη, επειδή τότε, το κεραμικό κεραμίδι δεν δεσμεύεται. Ξεκινήστε από κάθε γωνιά ενός ή τέλος τα κεραμικά πλακίδια δαπέδου ή στον τοίχο. Ποτέ μην αρχίσουν οι εργασίες για την απομάκρυνση των κεραμικών πλακιδίων από την μέση του δαπέδου ή τοίχου. Πάρτε ένα putty μαχαίρι και να προχωρήσουμε αιχμηρή άκρη του γύρω από το πλακάκι με τρόπο τέτοιο ώστε το υλικό ένεμα έχει χωριστεί σε μορφή σκόνης. Ηλεκτρικά εργαλεία που είναι εξοπλισμένα με τροχιστικών μπορεί να εξυπηρετήσει τον ίδιο σκοπό. Ακολουθήστε την ίδια μέθοδο για κάθε πλακίδια μία προς μία.
Κατάργηση κεραμικών πλακιδίων? Ενώ είστε αφαίρεση κεραμικά πλακίδια, δεν θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σώσουμε το διοικητικό συμβούλιο τσιμέντο επειδή θα απόβλητα από πολύ χρόνο. Επιπλέον, δεν είστε βέβαιοι εάν το σύνολο του σκάφους τσιμέντου μπορούν να αποθηκευτούν ή μη. Μπορεί να πάρει ραγισμένα when you σφυρί με τα πλακάκια και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν περαιτέρω. Έτσι είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή για να καταργήσετε το συμβούλιο τσιμέντου μαζί με το κεραμικό κεραμίδι. Τοποθετήστε τη λεπίδα του putty μαχαίρι στην άκρη του κεραμιδιού με τέτοιο τρόπο ώστε το μαχαίρι είναι σχεδόν παράλληλα με το δάπεδο ή την επιφάνεια του τοίχου. Χτύπησε το άλλο άκρο του μαχαιριού απαλά με ένα σφυρί. Ως αποτέλεσμα, το πλακάκι θα αποσπαστεί από το υποκείμενο του σκάφους και θα ώση έξω. Το πιο σημαντικό μέρος αυτού του βήματος είναι ότι η κάθε πλακάκι απαιτεί διαφορετικό βαθμό ισχύει για την αφαίρεσή του. Κάποιοι από αυτούς χρειάζονται βαριές σφυρηλάτηση και σε κάποιες άλλες μια ήπια σφυρηλάτηση θα είναι ακριβώς αρκετό. Μόλις όλα τα κεραμίδια που ο δικηγόρος της τσιμέντο γίνεται ορατή, η οποία μπορεί να διαλυθεί από την ήττα με ένα σφυρί. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε κρούση δεν θα προκαλέσει ζημιά στο υποδάπεδο κάτω από αυτό.
Η άρση των υπολειμμάτων των κεραμικών πλακιδίων? Να φέρει σε πέρας το έργο αυτό, χρειάζεστε μια ξύστρα όροφο με μακριά λαβή. Καθαρίστε όλα τα σπασμένα κομμάτια των κεραμιδιών, τσιμεντοσανίδες, αυτοκόλλητοι και υπολειμμάτων αρμολόγησης χρησιμοποιώντας αυτό ξύστρα. Τα καρφιά που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθορισμό του συμβουλίου τσιμέντο πάνω από το υποδάπεδο ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα κατά τη διάρκεια αυτής της εργασίας. Εάν μετακινήσετε το ξέστρο προσεκτικά, μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα καρφιά. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε την επιφάνεια. Μόλις ολοκληρώσετε το καθάρισμα των σκουπιδιών, άμμου από την επιφάνεια του υποδάπεδο χρησιμοποιώντας ένα τριβείο την απόκτηση λειανθούν επιφάνεια. δαπέδου σας είναι έτοιμο και μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο σύνολο των κεραμιδιών και να τις εγκαταστήσετε στο πάτωμα.
Καταργώντας παράλληλα κεραμικά πλακάκια από τους τοίχους, πρέπει να ληφθεί μέριμνα που δεν οποιαδήποτε ηλεκτρική σημεία πώλησης και γραμμές του νερού να υποστεί φθορά κατά τη διαδικασία. Τώρα, γνωρίζετε ότι η κατάργηση των κεραμικών πλακιδίων είναι μια χρονοβόρα εργασία και πρέπει να έχετε πολλή υπομονή. Αν η περιοχή που καλύπτεται με κεραμικά πλακίδια είναι ένας πολύ μεγάλος ή για εργασία πρέπει να γίνει σε διάφορα πατώματα ή τους τοίχους στο σπίτι σας, καλό είναι να πάρετε τη βοήθεια των επαγγελματιών.