Καρύκευμα Cast Cookware Iron

Ο λόγος χυτοσιδήρου προτιμάται ιδιαίτερα cookware είναι υπερθετικός θερμότητα του τη διατήρηση και διάδοση της ικανότητα. Άλλος λόγος πίσω την ευρεία προτίμηση για χυτοσίδηρο είναι η χαμηλή βαθμός τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στην προετοιμασία αυτήν. Ένα περισσότερο ποιότητα χυτοσιδήρου έναντι άλλων cookwares είναι ότι το τρόφιμο ενώ μαγειρεύονται σε χυτοσίδηρο, αποκτά κάποιο ποσό σιδήρου από αυτήν που είναι χρήσιμη για ανθρώπους πάσχουν από αναιμία (Αναιμία είναι μία νόσος προκαλείται λόγω την ανεπάρκεια σιδήρου στον οργανισμό .)
Καρύκευμα είναι πραγματικά μια προστατευτική δραστηριότητα γίνει για να χυτοσίδηρο. Καρύκευμα γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί χυτοσίδηρο από την οξύδωση και βοηθά επίσης στη δημιουργία ενός επιφάνεια μη κολλήσει στο τηγάνι. Καρύκευμα αποτελεί αναγκαία διαδικασία, αλλά ίσως να αναρωτιέστε του πώς να σεζόν cookware χυτοσίδηρο. Τόσο εδώ είναι η απάντηση.
Cast Iron Οδηγίες Καρύκευμα
Υλικό απαραίτητο? Καρύκευμα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο απαιτεί κάποια ποσότητα ζεστού νερού, φούρνο, ένα σαπούνι, ένας μαξιλάρι τρίψιμο, λίπος μπέικον και μια πετσέτα.
Πώς να Season Μαντεμένια Κουζινικά? Πριν από την έναρξη της διαδικασίας, είναι απαραίτητο να θερμάνει το φούρνο στους γύρω θερμοκρασία 250 βαθμών Φαρενάιτ. ? Τώρα, με τη βοήθεια ενός pad τρίψιμο, μερικά ζεστό νερό και σαπούνι, θαμνώνες έξω το σκεύος χυτοσίδηρο. Πρόσφατα αγόρασε cast σκεύη σιδήρου αποτελείται από σκουριά πρόληψη της επικάλυψης σε αυτό. Είναι επομένως απαραίτητο να αφαιρέσει το επικάλυψης από τον cookware χυτοσίδηρο, πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία καρύκευμα. ? Μετά έχοντας κάνει το πλύσιμο μέρος, ξηραίνεται ο εξοπλισμός εντελώς. Μια πετσέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. ? Μετά από την εξασφάλιση ότι το σκεύος είναι εντελώς ξερά, πάρτε το λίπος μπέϊκον και να εφαρμοστεί πλήρως από το εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του εξοπλισμού. Το καπάκι χρειάζεται επίσης να σωστά επιχρισμένο. ? Μόλις η διαδικασία επικάλυψης γίνεται, βάλτε το σκεύος και το καπάκι της σε προθερμασμένο φούρνο σε μια ανάποδη θέση για το ψήσιμο σκοπό. Ας τους αφήσουμε να ψήνουμε για 60 περίπου λεπτά. Με αυτό διαδικασίας, ένας καρύκευμα απόδειξη ραβδί θα δημιουργούταν. Αυτό θα περαιτέρω αποτρέψει σκουριάζουν και κολλώντας τροφίμων. ? Βγάλτε το cookware? Αν νομίζετε ότι το καρύκευμα είναι αρκετά ισχυρή, σταματήσει τη διαδικασία της ψησίματος. Αν δεν επαναλάβετε τη διαδικασία, μέχρις ότου το καρύκευμα γίνει αρκετά ισχυρή. ? Μερικές Συμβουλές για Χρησιμοποιώντας και Πλύσιμο του Cookware Μαντεμένια
Υπάρχουν μερικές προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν κατά τη χρήση του cast σκευών από σίδηρο, καθώς και το μαγείρεμα των τροφίμων σε αυτό. ? Προτείνεται να πλύνετε την cookware απαλά, όπως πλύσιμο δύσκολο με πάρα πολλή επιθετικότητας θα προκαλούσε το καρύκευμα να βγει. ; Seasoning done με κατάλληλο manner would last for μίας long time, but in case if rusting is noticed, it is suggested to re-εποχή το σκεύος. ? Υγρασία ενδέχεται να οδηγήσει σε οξύδωση, επομένως προτείνεται να κρατήσει το cookware και το καπάκι της χωριστά. Καλύπτοντας το cookware με καπάκι της θα της προκαλέσει δημιουργία υγρασία. ? Σαπούνι και το μαξιλάρι τρίψιμο πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μόνο ενώ καρύκευμα. Αυτό, διότι η χρήση σαπουνιού και τη θήκη καθαρισμού για την πλύση σκοπό θα προκαλέσει το καρύκευμα να βγει. Το πλύσιμο διαδικασία μπορούσε να γίνει με τη βοήθεια ζεστού νερού ενώ το cookware είναι ακόμα ζεστό. ? Πάρα πολλή όξινες τρόφιμα όπως τομάτας, δεν πρέπει μαγειρευτεί στο cookware εκτός πρόκειται καλά ωριμασμένο. ? Καρύκευμα cookware χυτοσίδηρο με δικαίωμα διαδικασία, λαμβανομένων δεξιά συντηρητικών μέτρων ενώ καρύκευμα, το χρησιμοποιεί και έπειτα έκπλυση με φροντίδα, θα καθιστούσε το καρύκευμα των πιατικών να διαρκέσει για πολύ καιρό.