Θεραπεία για την ανία

Ένα αίσθημα δυσαρέσκειας και μια ρουτίνα βαρετή οδηγεί στην πλήξη. υπάρχουν φορές που δεν έχουν τίποτα ενδιαφέρον να κάνεις? είστε βαρεθεί κάνουν καθημερινές σας δραστηριότητες και δεν μπορούν σκεφτώ τίποτα ενδιαφέρον να κάνεις. Πλήξη οδηγεί σε ερεθισμό η οποία αποτελεί εμπόδιο για τη δημιουργικότητα. Ποια είναι η θεραπεία της πλήξη; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τους τρόπους για το πώς να θεραπεύσουν την ανία.
Πώς να Βουλκανισμός Πλήξη; ? Καλέστε φίλους σας, έβαλε σε μια συμπαθητικό, αστεία ταινία, να κάνετε popcorn ή διαταγή πίτσα και έχουν μια καλή στιγμή. Ακόμη βλέποντας τηλεόραση, ή ακούγοντας μουσική μαζί θα βοηθήσει. ? Πώς να πάρει ένα makeover; Ανακατέψτε και ρούχα αγώνα, να προσπαθήσουμε για μια νέα βαφής νυχιών, έχουν αφρόλουτρο ή να έχουν τα μαλλιά σας να κόψει ή χρωματιστό. Τούτο θα σας κρατήσουν απασχολημένους για πολύ καιρό και θα βοηθήσει το κεφάλι πλήξη. ? Εάν είστε μόνος, προσπαθούν παζλ σταυρόλεξο ή sudoku να επανενεργοποιήσετε επίσης μυαλό σας και πλήξη ίαση. Μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα με τα χόμπι να ξεπεράσει την ανία. ? Εάν η ύπαρξη στο σπίτι σας διαμετρήματα, βγείτε έξω, διερευνήσει ορισμένες νέες περιοχές στην πόλη σας, μια βόλτα, κύκλος, πάρτε σκυλί σας για έναν περίπατο κ.λπ.? Εάν επιθυμείτε κάνετε κάτι πιο δημιουργικό και αξιόλογες, μπορείτε εθελοντής για κάποια δραστηριότητα στην περιοχή σας. Μπορείτε να εργαστείτε για τους άστεγους ή ακόμη και να βοηθήσει τα παιδιά. ? Επικεφαλής στο γυμναστήριο ή λάβουν αερόβιες μαθήματα χορού εάν διαπιστώνετε ότι είστε βαριεστημένοι κάθε βράδυ επειδή έχετε τίποτα άλλο να κάνω. Σχέδιο αυτής της δραστηριότητας με το σύντροφό σας και θα είναι πιο ευχάριστο. ? Πώς να Βουλκανισμός Πλήξη At Work;
Υπάρχουν χρόνοι όταν καν μια ενδιαφέρουσα δουλειά μπορεί να σας επιβαρύνθηκαν εξαιτίας μονοτονίας της. Μετά είναι οι τρόποι να θεραπεύει πλήξη στην εργασία. ? Το Internet μια θάλασσα γνώσεων και πληροφοριών, και μπορείτε να διαβάσετε και επικαιροποίηση εαυτό για διάφορα θέματα και ζητήματα. Δοκιμάστε και προφθάσει για θέματα που ήθελε να ξέρει, αλλά δεν μπορούσε. Πλοήγηση στο Internet θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να είσαι απασχολημένος που εργάζονται στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να αρχίσετε ακόμη και το δικό σας blog να εκφράσουν τις σκέψεις σας. Also join social sites networking and keep in touch with old pals σας. ? Κοινωνικοποίηση με τους ανθρώπους στην εργασία, να διασκεδάζουν με τις σημειώσεις ραβδί ή να διαγράψει τα διοικητικά συμβούλια είναι πάντα μια καλή θεραπεία για την ανία στην εργασία. Μπορείτε να έχετε ακόμη και τα παιχνίδια της ομάδας από κοινού στον υπολογιστή για μια αλλαγή. Γραφείο φάρσες είναι επίσης μεγάλη για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα γραφείου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χρόνο διάλειμμα σας δημιουργικά, ή να φάει σε διαφορετικούς τόπους. Μπορείτε ακόμη κατευθυνθείτε προς ένα ενδιαφέρον μέρος κάποια στιγμή. Αυτό θα καταστήσει ζωή στην εργασία συναρπαστικό. ? Πώς να Βουλκανισμός Πλήξη στην Κλάση; ? Δίνεται βαριούνται στην τάξη είτε όταν κάποιος βρίσκει την διδακτέα ύλη πολύ εύκολο ή πολύ δύσκολο. Εάν βρείτε το διδακτέα ύλη εύκολη, προχωρήστε και διαβάστε βιβλίο σας περαιτέρω. Προσπαθήστε να αλληλεπιδρούν και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες τάξη για να αποφύγει την ανία. ? Μπορείτε να πάρετε ακόμη και αγαπημένο βιβλίο σας για την τάξη για την ανάγνωση. Παρά το γεγονός ότι ο καθένας δεν αρέσει το διάβασμα, πάντα υπάρχει κάτι για όλους στη βιβλιοθήκη. Μπορείτε επιλέξουν κάποιες φως ανάγνωσης αρέσει μυθιστορήματα ή έργων μυθοπλασίας. ? Κάθε πρόσωπο έχει να διερευνήσει τα συμφέροντά του και να τις ακολουθήσετε σαν θεραπεία για την ανία. Το επόμενο χρονικό διάστημα έχετε βαρεθεί, ανίχνευση για τα μυριάδες δυνατοτήτων και των μέσων να κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα. Θυμηθείτε διάσημο απόσπασμα Wayne Dyer, η ζωή δεν είναι ποτέ βαρετή, αλλά μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να βαριέται.