40ης Διακοσμήσεις Πάρτυ γενεθλίων

Γενέθλια είναι από τους μεγαλύτερους λόγους να γιορτάσουν. Η 40η γενέθλια είναι ακόμη ένα λόγο για να γιορτάσουν τη ζωή έζησε και αγάπησε. Πέτα ένα κόμμα που το πρόσωπο γενεθλίων θα το θυμούνται για πάντα. Το πιο σημαντικό μέρος του κόμματος είναι η διακόσμηση. 40ης διακοσμήσεις πάρτι γενεθλίων μπορεί να κάνει το κόμμα σας να φαίνεται κάτω των 40 και να σας δώσει έναν επιπλέον λόγο να γιορτάσουν. Τραβήξτε τις κάλτσες σας, πριν να αφήσει τα μαλλιά σου χαλαρά, έτσι ώστε αυτό το κόμμα θα είναι η μητέρα όλων των κομμάτων!
Όταν πρόκειται για την 40η διακοσμήσεις πάρτι γενεθλίων, αποφασίζουν για το θέμα είναι το πιο σημαντικό μέρος. Χωρίς ένα θέμα, να πάρει τη διακόσμηση και τον καθορισμό της διάθεσης είναι sorta αδύνατη. Ως εκ τούτου, να καθορίσει ένα θέμα. Και σκεφτείτε λίγο έξω από το κουτί. Το γεγονός ότι πρόκειται για την 40η πάρτι γενεθλίων, το πρόσωπο γενεθλίων πρέπει να εργάζονται και οδηγώντας μια εγκόσμια ζωή. Βάλτε στη σκέψη καλύμματα σας και να σχεδιάσουν ένα κόμμα που είναι κοντά τίποτα στην τακτική. Εδώ είναι μερικά θέματα και διακόσμηση ιδέες για την 40η πάρτι γενεθλίων, που πιθανώς μπορεί να βοηθήσει να κλείσετε ένα μέρος της ζωής τους.
Ταξίδι στο αγρόκτημα? Ταξίδι στο αγρόκτημα, τα ζώα! σας ευκαιρία του να είναι ένα ζώο συμβαλλόμενων μερών και ένα πραγματικό πάρα πολύ! Να φέρει το δωμάτιο ζωντανή με τα ζώα, θα πρέπει πλαστικά ζώα, σε φυσικό μέγεθος, αν είναι δυνατόν. Κατά προτίμηση, τακτοποιήστε το κόμμα σε έναν κήπο για το φαινόμενο του αγροκτήματος. Έχετε ένα φράχτη με τα ζώα μέσα σε αυτό. Για να κάνετε το ντεκόρ φανούν αληθινές, το πραγματικό κατά ζώα, αλλά μην ξεχάσετε να πάρετε τους εκπαιδευτές τους, γιατί τα άγρια ​​ζώα που δεν ήταν αυτό που προβλέπεται για το.
Υπερήρωες? "Με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη», είπε ο Spider Man. Φορέστε το κοστούμι σας και πάμε στη δουλειά μας. Για ένα κόμμα superhero, θα πρέπει κατ 'αρχάς κοστούμια ή μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να είναι ντυμένοι με τα κοστούμια τους. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια σκηνή από οποιοδήποτε σούπερ ήρωας ταινίας. Έχουν σκοτάδι και συνθήκες χαμηλού φωτισμού για το φαινόμενο του αγωνία. Βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο γενεθλίων είναι ντυμένος με κοστούμι superhero πάρα πολύ.
Heaven συναντά Hell? Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον θέμα και υπάρχει ένα τεράστιο πεδίο για τη φαντασία. Θα μπορούσατε να έχετε το ανώτατο όριο του τόπου στην κόλαση-όπως διακόσμηση. Για αυτό, θα πρέπει να πάρει cut-outs της φωτιάς και ο διάολος ». Και το δάπεδο μπορεί να έχει τη θολή αποτέλεσμα, με φυσητήρες στις πλευρές του δωματίου. Αν το σερβίρισμα οινοπνεύματος, τότε η γραμμή μπορεί να είναι ο ουρανός και το φαγητό counter κόλαση! σαν διασκέδαση Εκείνος ο ήχος του. Οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν ντυμένοι με κοστούμια που σχετίζονται με το θέμα.
Φύσημα από το παρελθόν? Hippies είναι ακόμα στη μόδα, ανά πάσα 40ης διακοσμήσεις πάρτι γενεθλίων! Δημιουργήστε το σύνολο hippie μεγάλα λουλούδια στο κεφάλι, μια πλατφόρμα όπως το Woodstock για το πάρτι γενεθλίων και τις ζώνες στο κεφάλι. Αυτό το θέμα απαιτεί πολύ συνηθισμένος διακόσμηση. Πολλά μπορούν να γίνουν με κοστούμια όμως. Χαλαρά πολύχρωμα ρούχα θα ήταν το καλύτερο κώδικα ντυσίματος γι 'αυτό το κόμμα.
Πολλά μπαλόνια, χιονιού και κομφετί σπρέι, καπέλα και σφυρίχτρες, είναι μερικά από τα προφανή υλικά διακόσμησης που θα απαιτούν. Πάρτε καινοτόμος με 40ο ιδέες διακόσμησης γενεθλίων του κόμματός σας να κάνετε την εκδήλωση να μείνει αξέχαστη. Μην ξεχνάτε ότι η τούρτα γενεθλίων πρέπει να πάει με το θέμα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τη σειρά με την εκ των προτέρων.