Κεραμικά εγκατάσταση κεραμιδιών: Εγκατάσταση κεραμικών πλακιδίων τοίχου

Ένα πλακίδιο μπορεί να χαρακτηριστεί ως βιομηχανική μορφή της κεραμικής, μέταλλο, κ.λπ. πέτρα Όλα αυτά τα ανθεκτικά υλικά. Η λέξη προέρχεται κεραμίδι "tuilé» από μια γαλλική λέξη που ονομάζεται. Τα κεραμίδια χρησιμοποιούνται για πολλούς σκοπούς, όπως στέγες, οροφή, δάπεδο μετακίνηση κλπ. Ας για να καταλάβουμε τη διαδικασία της εγκατάστασης ενός κεραμικών πλακιδίων τοίχου.
Κεραμικά εγκατάσταση κεραμιδιών - Υλικό
Για εγκατάσταση κεραμικών πλακιδίων τοίχου, χρειάζεστε κεραμικά πλακίδια, κόλλα για πλακάκια, ένα μίγμα ενέματα, ταινία μέτρησης, μολύβι, επίπεδο, καλαφατίστε, ένα πριόνι που χρησιμοποιείται για τη μείωση των πλακιδίων, σφουγγάρι, μυστρί, διαχωριστικών πλακιδίων, float καουτσούκ και αποστάτες.
Τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων τοίχου? Το πρώτο βήμα είναι να χαραχθεί η σωστή διάταξη του τοίχου σας. Για να εγκαταστήσετε τα κεραμικά πλακίδια, μετρήστε το μήκος και το πλάτος του τοίχου σας, να εντοπίσετε και να ξεκινήσει η εγκατάσταση από το κέντρο του τοίχου. Περαιτέρω να εξασφαλιστεί αν το πρότυπο πλακίδιο εφαρμόζει σωστά στα άκρα, «στεγνό fit» τα κεραμίδια. ? Τώρα, με τη βοήθεια ενός μολυβιού, λίγες οριζόντιες και κάθετες γραμμές θα πρέπει να σημειώσει πάνω στον τοίχο, καθώς το μέγεθος των πλακιδίων πρέπει να είναι το ίδιο για την επίτευξη κάθε άκρο. ? Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμοστεί η κόλλα στον τοίχο με τη βοήθεια του μυστρί και στερεώστε τα κεραμίδια για την κόλλα. Μην ξεχάσετε να αφήσετε κενά μεταξύ των πλακιδίων που μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των αποστατών κεραμίδι. Για να επισυνάψετε τα κεραμίδια σταθερά στην κόλλα, στρίψτε το πλακάκι λίγο για την κόλλα. ? Τελειώματα Περαιτέρω τα κεραμίδια στα άκρα, αν χρειαστεί. Εάν τα κεραμίδια είναι αιχμηρά άκρα, ένα γυαλόχαρτο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εξομάλυνση. ? Αφήστε τα πλακίδια να στεγνώσει και ομολόγων σωστά με την κόλλα για όλη τη νύχτα. ? Βεβαιωθείτε ότι τα κεραμίδια έχουν στεγνώσει την επόμενη ημέρα και στη συνέχεια αφαιρέστε το αποστάτες κεραμίδι? Το επόμενο βήμα είναι να αναμιχθεί το ενέματα. ? Εφαρμόστε το κονίαμα σε γωνία περίπου 45 μοιρών με τη βοήθεια ενός πλωτού εξοπλισμού καουτσούκ. Το πλεόνασμα ή το ανεπιθύμητο μίγμα ενέματα μπορούν να αφαιρεθούν με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού. ? Αφαιρέστε την αχλύ που εμφανίζεται στην ενέματα μετά από περίπου 60-70 λεπτά. ? Το τελικό βήμα είναι να λάβει τα καλαφατίστε και σφραγίστε τις άκρες. ? Ενώ η χρήση των κεραμικών πλακιδίων δαπέδου στον τοίχο, πολλοί άνθρωποι έρχονται σε ορισμένες κοινές ερωτήσεις όπως: Τι είδους κόλλα μπορώ να χρησιμοποιήσω σε ένα κεραμικό τοίχο; ή Πώς να ζωγραφίσει ένα κεραμικό κεραμίδι τοίχο;. Λοιπόν, μια κόλλα λατέξ ή κόλλα προτείνεται η χρήση, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ των κεραμιδιών και του τοίχου. Ζωγραφική ένα κεραμικό πλακάκι τοίχου δεν είναι μια δύσκολη εργασία. Θα πρέπει να τρίψετε το πλακάκι για να το καθαρίσει εντελώς. Το επόμενο βήμα είναι να ληφθεί ένα γυαλόχαρτο και ένα μπλοκ άμμο και αφαιρέστε τη γυαλιστερή επιφάνεια από κάθε γωνιά του κεραμιδιού. Στη συνέχεια, μετά τον καθαρισμό των κεραμιδιών, εφαρμόζεται το αστάρι ομολόγων, προκειμένου να συνδέσει το κεραμίδι και το χρώμα. Όταν ξεραίνεται το αλφαβητάρι, χρωματίστε το πλακάκι με λαδομπογιά και αφήστε το να στεγνώσει. Θα πρέπει να εφαρμόσει μια σειρά από τα παλτά και αφήστε το πλακάκι στεγνώσει, έτσι μια ισχυρή επιφάνεια δημιουργείται. Η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να εφαρμοστεί για την εσωτερική και την εξωτερική κεραμικών πλακιδίων τοίχου.
Όταν κάνετε την εγκατάσταση κεραμικών πλακιδίων τοίχου, πρέπει να πάρετε μερικές προφυλάξεις. Είναι απαραίτητο να φοράτε γάντια χέρι κατά τη χρήση των ενεμάτων και την κόλλα. Πλακάκια μπορεί να αναπτύξουν αιχμηρά άκρα, συνεπώς, να λάβει μέριμνα για την αποφυγή τραυματίζονται και να χειριστεί τα πλακάκια με προσοχή. Ένα αδιάβροχο ενέματα θα προτείνει, εάν τα κεραμίδια είναι πιθανό να καταστεί υγρό. Για την ενίσχυση της εμφάνιση, ωραία πλακάκια σχεδιαστής θα μπορούσαν να επιλεγούν και να μπορείτε να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά σας και τη φαντασία, ενώ ζωγραφική των πλακιδίων.