Ζωγραφική Popcorn οροφής

Ζωγραφική popcorn ανώτατο όριο είναι μια ευχάριστη δουλειά, αν είστε το κάνετε μόνοι σας τον τύπο και τη ζωγραφική αγάπη φυσικά! Popcorn ανώτατα όρια δεν έχουν καμία σχέση με τα ποπ-κορν, εκτός από το γεγονός ότι έχουν μια υφή που μοιάζει με popcorns κολλήσει στην οροφή! Popcorn οροφές ή ακουστικά ανώτατα όρια αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της σχεδόν όλα τα κτίρια, χτίστηκε στη δεκαετία του 70 ή του 80. Ήταν αποτέλεσμα της περικοπής δαπανών τεχνικών από τους κατασκευαστές της εποχής εκείνης. Με ποπ κορν ανώτατο όριο, θα σωθεί στέγη εξομάλυνσης του κόστους. Ευτυχώς, αυτές οι οροφές, επίσης, κατέληξε να είναι ένα χτύπημα με τους αγοραστές. Βαμμένο popcorn οροφές μεγάλη εμφάνιση, αν ζωγραφισμένα σε ένα τυπικό τρόπο, με τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτό το άρθρο είναι όλα ζωγραφική για ποπ κορν ανώτατο όριο για τις δικές σας. Αυτό είναι ένα όμορφο και απλό εσωτερικό του έργου ζωγραφικής για τους ανθρώπους που τους αρέσει να ωραιοποιήσει τα σπίτια τους από μόνοι τους.
Προετοιμασία για τη ζωγραφική Popcorn οροφής
Ζωγραφική popcorn ανώτατο όριο είναι ένα τεράστιο στάγδην χρωμάτων, πιτσιλίσματα και splatter εμπειρία. Paint πρόκειται να βρέξει κάτω προς όλες τις κατευθύνσεις. Έτσι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε όσο έπιπλα όπως μπορείτε από το δωμάτιο που ζωγράφισε. Εάν η αφαίρεση έπιπλα δεν είναι δυνατό, να καλύπτει τα έπιπλα με πλαστικά φύλλα ή ύφασμα. Απλώστε υφάσματα πτώσης στο πάτωμα για να αποφευχθεί ένα έργο τρίψιμο δαπέδου αργότερα! Χρήση μάσκας χαρτί, κολλητική ταινία και το πλαστικό για να καλύψει τους τοίχους και τα έπιπλα. Για να αποτρέψετε τους από το να ζωγραφισμένη, αφαιρέστε όλα τα φωτιστικά σώματα από το δωμάτιο ή το πακέτο πολύ καλά. Επίσης, πριν ξεκινήσετε, καθαρισμός popcorn ανώτατο όριο είναι σημαντική. Μην καθαρίζετε το περίπου. Προσέξτε να μην αποσπάσει την υφή.
Υπάρχει μια περισσότερη προσοχή προτού να προχωρήσετε. Πώς να ζωγραφίσει έναν τοίχο, με ποπ κορν ανώτατο όριο; Θα πρέπει να αποφασίσει αν πρόκειται να βάψετε τους τοίχους, μαζί με το ανώτατο όριο ή όχι! Εάν βάψετε τους τοίχους, μαζί με την οροφή, η οποία συνιστάται, θα έχετε δεν θα χρειαστεί να κάνουμε πολλά συγκάλυψης. Φυσικά, βάψετε τους τοίχους, αφού βάψετε τους popcorn ανώτατο όριο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζουν στους τοίχους και την οροφή.
Ωστόσο, εάν είστε ευχαριστημένοι μαζί σας χρώμα τοίχων, τότε έχετε ένα τεράστιο τείχος συγκάλυψης έργο μπροστά. Χρησιμοποιήστε μια πολύ συγκάλυψης χαρτί, πλαστικό και την ταινία. Βεβαιωθείτε ότι όλα αυτά καλύπτονται σωστά.
Επιλέγοντας Paint Ζωγραφικής Popcorn Οροφές
Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της βαφής σύμφωνα με την επιλογή και την προτίμησή σας. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η ποιότητα της βαφής θα είναι αντιστρόφως ανάλογο προς τον αριθμό των επικαλύψεων και η σκληρή εργασία που βάζετε in. Δηλαδή, καλύτερη είναι η ποιότητα του χρώματος που χρησιμοποιείτε, μικρότερη θα είναι ο αριθμός των στρώσεων που απαιτείται και λιγότερο της προσπάθεια. Ακόμη και ένα μικρότερο χέρι που θα εφαρμοστούν θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύτιμο χρόνο. Μια επίπεδη γυαλάδα χρωμάτων συνιστάται. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα λαμπερό χρώμα εκτός ζείτε σε περιοχή με μεγάλη υγρασία. Εάν ζείτε σε μια υψηλή υγρασία παράκτια περιοχή, τότε να κάνει χρήση ημι gloss γυαλάδα.
Αραίωση Paint για τη ζωγραφική Popcorn Οροφές
Κάποιος δεν πρέπει να ισχύει πυκνή ακρυλικό χρώμα απευθείας στο ανώτατο όριο. Οι πιθανότητες είναι ότι θα σχίσει το popcorn υφή μακριά από το ταβάνι. Έτσι είναι καλύτερα για την αραίωση ή την αραίωση του ακρυλικό χρώμα μέχρι και 20%. Η λέπτυνση χρησιμοποιείται υγρό μπορεί να είναι το νερό. Είναι απολύτως απαραίτητο ο διαποτισμού υφή οροφή στο ακρυλικό χρώμα. Πειραματιστείτε με την ποσότητα του νερού που χρειάζεται για τη βαφή επαρκώς λεπτά. Εφαρμόστε και να δούμε αν το δικαίωμα proprtion του. Περίπου οι μισοί το ένα τέταρτο του νερού για κάθε γαλόνι είναι ένα αρκετά καλό λόγο και να λύσει το σκοπό αυτό.
Ζωγραφική Popcorn Μέθοδοι Οροφής
Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να ζωγραφίσει το ποπ κορν ανώτατο όριο. Ο ένας είναι με ψεκασμό και η άλλη είναι από τροχαίο χρώμα. Ας ρίξουμε μια αναλυτική ματιά στα δύο αυτά popcorn μεθόδους ζωγραφισμένη οροφή.
Βαφή Popcorn Οροφές? Ο ψεκασμός είναι η πιο ευχάριστη από τις δύο μεθόδους. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές χρωμάτων με ψεκασμό και τεχνικές, για το εικαστικό popcorn ανώτατο όριό σας. Αγοράστε ένα ψεκαστήρα airless, ειδικά σχεδιασμένα για τη ζωγραφική ψεκασμού. Σε γενικές γραμμές, δύο όμορφα πυκνά χρώματα θα παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Δύο πράγματα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η λέπτυνση θα ποικίλλει ανάλογα με το είδος του τύπου μάρκα του χρώματος. Η επιλογή του σωστού μπεκ ψεκασμού είναι πολύ σημαντική με εκείνη που θα αποφασίσει για τον ψεκασμό το σχέδιό σας. Είναι σημαντικό να ψεκάσετε τα χρώματα δεν έχουν κενά και το χρώμα φαίνεται συνεχής. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να προσαρμόσει τη διάμετρο μπεκ ψεκασμού μέχρι το παίρνετε σωστό. Πριν πάτε για να τον ψεκασμό χρωμάτων στον τοίχο, σπρέι δοκιμή σε χαρτί ή χαρτόνι. Μόλις αρχίσετε ψεκασμό προς μία κατεύθυνση, να διατηρήσει αυτή την κατεύθυνση. Η επόμενη στρώση πρέπει να εφαρμόζεται στην αντίστροφη κατεύθυνση. Κάντε ένα διάλειμμα από μία ή δύο ώρες, ανάμεσα σε δύο επιστρώσεις, έτσι ώστε να στεγνώσει το υλικό. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσει ότι, ένα ομοιόμορφα το χρώμα και λάμψη επιτυγχάνεται.
Ζωγραφική Popcorn Οροφές από τροχαίο? Εναλλακτικά, αν είστε πρόθυμοι να κάνουν εντατικότερη εργασία, πάμε για τη ζωγραφική το popcorn ανώτατο όριο από τροχαίο. Αυτό μπορεί να πάρει πραγματικά βρώμικο. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε προστατευτικά ρούχα, καθώς υπάρχει πρόκειται να είναι ένα πολύ στάζει. Επίσης φοράτε γυαλιά καλύμματα κεφαλής και την ασφάλεια.
Αγοράστε ένα αμνών κάλυμμα του κυλίνδρου μαλλί ή συνθετικές καλύμματα για τον κύλινδρο. Χρησιμοποιήστε έναν κουβά και μια εγκατάσταση κυλίνδρου να κάνει τη δουλειά. Τροχαίο χρωμάτων για ποπ κορν ταβάνι είναι μια απλή δουλειά. Το μόνο πρόβλημα που έγκειται η οποία καλύπτει τα άκρα της στέγης. Χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό πινέλο για το σκοπό αυτό. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση κατά την κύλιση και που μπορεί να προκαλέσει η υφή να βγει από αυτό. Θα απαιτήσει τέσσερις παρα τρία χέρια για το καλό αποτέλεσμα.
Ελπίζω αυτό το άρθρο σας έχει δώσει μια αρκετά καλή ιδέα για το πώς να βάψετε popcorn ανώτατα όρια; Κάντε αυτό το ποπ κορν ζωγραφισμένη οροφή, μια δουλειά οικογένεια και να το κάνουμε μαζί. Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε πολλή διασκέδαση!