Lawn Συντήρηση Mower

Όταν πρόκειται για την κατάλληλη φροντίδα γκαζόν, τακτική κοπή of γρασίδι χλοοτάπητα είναι ένα από τα βασικά βήματα. Το μόνο που δεν βοηθά στη διατήρηση ενός λαμπερό πρασίνου, αλλά και προστατεύει τα χόρτα από προσβολές της νόσου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, μια ανώτερη χορτοκόπτης ποιότητα είναι μια καλή επένδυση για τη σωστή κοπή του χλοοτάπητα. Παρόλα αυτά, έχει νόημα να τηρούν και να διατηρήσει αυτό το εργαλείο κηπουρικής σε καλή λειτουργική κατάσταση. Lawn συντήρησης μηχανή θα να γίνει όσο σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε την αντοχή των χορτοκόπτης.
Lawn Συντήρηση Mower
ποικίλλουν Οι συμβουλές για τη συντήρηση χλοοκοπτικό με βάση το είδος και τη διαμόρφωση της συσκευής. Για παράδειγμα, με βάση τον τρόπο περιστροφής λάμας, υπάρχουν δύο τύποι των χορτοκοπτικών μηχανών, δηλαδή περιστροφικό και κύλινδρο μονάδες. Επίσης, υπάρχουν μηχανές ωθεί το χέρι, μόνος προωθητική χορτοκοπτικών ή χλοοκοπτικές, ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας. Μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης που συνοδεύει τη συσκευή για την καλύτερη κατανόηση των μηχανημάτων και των εξαρτημάτων χορτοκόπτης. Μετά είναι μερικές από τις βασικές συμβουλές συντήρησης χορτοκοπτική μηχανή:
Τακτικές Πλυντήριο? Όταν χρησιμοποιείτε το μηχάνημα κάθε φορά, το χορτάρι τα συντρίμμια και το ρύπο τείνουν να συσσωρεύονται στη συσκευή. Τακτική πλύσιμο των χορτοκόπτης είναι σκόπιμο, έτσι ώστε να απομακρύνετε το γρασίδι μάζες και τις ακαθαρσίες. Αυτό διατηρεί επίσης το χρώμα της βαφής μηχανή. Εάν η έκπλυση χορτοκόπτης δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον καθαρίστε το χόρτο συστάδες από τη λεπίδα χρησιμοποιώντας ένα ραβδί.
Ακόνισμα Blade? Ακόνισμα λεπίδα χορτοκόπτης είναι το πιο σημαντικό χορτοκόπτης άκρη συντήρησης. You να ακονίσετε τη λεπίδα μετά από κάθε δύο ή τρεις μήνες. Για την εκπλήρωση αυτού του καθήκοντος, αποσυνδέστε το μπουζί και σφήνα τη λεπίδα πρώτα. Αφαιρέστε τη λεπίδα με προσοχή, χρησιμοποιώντας ένα σωστό μέγεθος κλειδί. Μπορείτε να κάνετε χρήση της μαλλί χάλυβα για να καθαρίσετε τη σκουριά. Μετά από αυτό, ο φάκελος του δίσκου προς την άκρη στις δύο πλευρές από τη χρήση κάποιο φίλτρο μετάλλου. Μόλις ολοκληρώσετε ακόνισμα της λεπίδας, να το εγκαταστήσετε σωστά.
Αλλαγή πετρελαίου? Μια άλλη χορτοκόπτης άκρη συντήρησης είναι να αλλάξει το πετρέλαιο τακτικά. Πρώτα απ 'όλα, βγάλτε τα μπουζί και ελέγξτε την τάπα αποστράγγισης λαδιού. Στις περισσότερες συσκευές, βρίσκεται στην κορυφή της κοπής λεπίδα. Στραγγίστε το λάδι πριν την επαναπλήρωση της δεξαμενής με φρέσκο ​​λάδι. Μπορείτε να ελέγχετε το επίπεδο του λαδιού στο σωλήνα πλήρωσης. Αλλαγή γκαζόν πετρελαίου μηχανή τουλάχιστον μετά από κάθε δύο μήνες, αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μονάδας σημαντικά.
Changing φίλτρου αέρα? Παρόμοια με τη λειτουργία των υπόλοιπων μηχανών, φίλτρο αέρος, σε ένα χλοοκοπτικό εξυπηρετεί το σκοπό του φιλτραρίσματος του αέρα πριν ζητήσει να τον κινητήρα. Είναι αρκετά πιθανό ότι το φίλτρο αέρα παίρνει φραγμένο επί μια χρονική περίοδο, η οποία με τη σειρά του οδηγεί σε λιγότερο την απόδοση του κινητήρα. Μπορείτε να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του κινητήρα, αλλάζοντας το φίλτρο αέρα. Εντοπίστε την κάλυμμα του φίλτρου αέρα και χαλαρώνεται το στερέωσης βίδες. Αντικαταστήστε το παλιό φίλτρο αέρα με ένα καινούργιο και ασφαλίστε το κάλυμμα ξανά.
Έλεγχος ελαστικών? Αύξηση της πίεσης του ελαστικού του χορτοκόπτης είναι ένα κοινό πρόβλημα που οδηγεί σε δυσλειτουργία των τροχών. Δεδομένου ότι οι τροχοί του χορτοκόπτης είναι σχετικά μικρές, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η σωστή πίεση των ελαστικών. Διατηρήστε την πίεση των ελαστικών στην περιοχή βέλτιστης απόκρισης παραπέμποντας τις κατευθυντήριες γραμμές χρήσης.
Επίσης, ελέγξτε την παξιμάδια στερέωσης, βίδες και τα μπουλόνια του το μηχάνημα. Σφίξτε το περικόχλιο και βίδες, εάν είναι απαραίτητο. Διαφορετικά χαλαρά πώματα να οδηγήσει σε παραγωγή θορύβου, κραδασμών και του συστήματος διεύθυνσης προβλήματα. Μιλώντας σχετικά με τις επισκευές μηχανή του γκαζόν, μπορείτε να εξετάσετε αναφερόμενος στο γκαζόν DIY συμβουλές επισκευής μηχανή. Ωστόσο, μην διστάστε να καλέσετε έναν επαγγελματία μηχανικό για την αντιμετώπιση προβλημάτων χορτοκόπτης, ειδικά εάν το ελάττωμα είναι με κινητήρα ή σε άλλα μηχανικά μέρη.