Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές Review - Κορυφαία βαθμολογία Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην «πρωτόγονη» ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές και τα σύγχρονα. Η πρωτόγονη ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές δεν έκανε χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας ως τέτοια. Σε αντίθεση με ξυριστικές μηχανές του σήμερα, δεν μπαταρία, μοτέρ ή ηλεκτρικό συγχορδία χτίστηκαν σε αυτές τις συσκευές. Αντ 'αυτού ήταν που κινούνται με το χέρι. Είχαν μια σειρά η οποία ήταν απαραίτητη για να είναι τυλιγμένα και uncoiled για Blade την ξυριστική μηχανή για την περιστροφή. Αυτοί τύπος ξυριστικές μηχανές ήταν επίσης δεν προορίζονται για κάθε τύπο νερού ή κρέμα γάλακτος. Αντ 'αυτού, κατάλληλο ξηρό δέρμα μόνο. Σε αυτό το ηλεκτρικό επανεξέταση ξυριστικές μηχανές, έχω απαριθμήσει κάτω τα οφέλη και τους τύπους ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές. Έχω βάλει και κάποιες πληροφορίες για ορισμένα κορυφαία βαθμολογία ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές.
Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές εναντίον λεπίδων? Σε σύγκριση με τυπικά ξυραφάκια, ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές παρέχουν περισσότερα οφέλη, αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Χωρίς ωστόσο τους κινδύνους περικοπές και nicks, αυτές οι συσκευές είναι απαλό στο ζαρωμένο δέρμα. Ειδικά για τους ηλικιωμένους πολίτες, προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο ξύρισμα. Με ξυραφάκια το βρίσκουν δύσκολο να εργαστούν για γένια τους με ασταθή χέρια.
Το πρόβλημα με το ξύρισμα οδηγίες είναι ότι κάθε ξύρισμα αποκόπτει ένα λεπτό στρώμα του δέρματος, τα οποία οι άνθρωποι είναι συνήθως αγνοούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ουλή αναπτύσσεται γύρω από το ξυρισμένο περιοχή, καθώς το σώμα παράγει ιστών αντικατάστασης για κάθε κομμάτι μετά το ξύρισμα. Αυτό δεν είναι στην περίπτωση των ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές δύσκολα θα οδηγήσει σε περικοπές ή πληγές.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι σε τουαλέτα ή το ντους για να πάρετε το ξύρισμα κάνει. Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την ανάγκη του νερού. Αυτές οι συσκευές είναι μια μεγάλη αγορά για τους ανθρώπους που κάνουν ταξίδια σε τακτική βάση. Όταν δεν έχουν αρκετό νερό για ξύρισμα, ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές έρχονται αρκετά βολικό.
Δύο τύποι!? Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές έρχονται σε δύο τύπους. Ο ένας είναι ο τύπος φύλλο και το άλλο, η περιστροφική. Σε ένα φύλλο ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, μια σειρά από στρώματα metal μπάντες συλλαμβάνει και να κρατά το άτομο για τα μαλλιά πριν από την κοπή των εξάγεται μήκος. Μετά είναι οι παγιδευμένοι τρίχες σε φέτες μακριά, το υπόλοιπο της τρίχας είναι να αφεθεί να επανατυλιχθεί κάτω από το δέρμα. Η μέθοδος αυτή είναι παρόμοια με εκείνη της κοπής στυλ ενός κουρέα. Ο περιστροφικός σχεδιασμός αποτελείται από μια κυκλική δομή λεπίδα having εξωτερικών και εσωτερικών κόπτες. Λειτουργεί καλύτερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για τα μαλλιά. Δεν παρέχει βαθύ ξύρισμα και το είδος φύλλο ηλεκτρική ξυριστική μηχανή.
Ανδρών και Γυναικών Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές? Η διαφορά μεταξύ των ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές που χρησιμοποιούνται από άνδρες και γυναίκες είναι το κόστος που συνδέεται με τις συσκευές. Ξυριστικές μηχανές που χρησιμοποιούνται για τους άνδρες είναι χτισμένα με πιο δυνατούς κινητήρες, λόγω του πάχους της τρίχας. Έτσι, οι ξυριστικές μηχανές που προορίζονται για τους άνδρες είναι πιο ακριβά από ότι για τις γυναίκες. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές για την αφαίρεση τριχών από τα πόδια τους και κάτω από τα όπλα. Αυτά μέρος του σώματος έχουν πιο μαλακό και πιο λεπτά μαλλιά, η οποία κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο έργο. Έτσι, οι κινητήρες που χρησιμοποιούνται σε ξυριστικές μηχανές για τις γυναίκες είναι λιγότερο ισχυροί, και έτσι είναι το κόστος των συσκευών.
Standard Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές? Cordless ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές είναι διαθέσιμες στη διάθεσή σας. Αυτές οι ξυριστικές μηχανές πρέπει να χρεωθεί πριν χρησιμοποιηθεί. Ορισμένα φορτιστές προσφέρει ένα σύστημα ταχείας χρέωση. Αυτό το σύστημα σας επιτρέπει να εξουσία μέχρι την ξυριστική μηχανή για μια γρήγορη 3-5 λεπτά το ξύρισμα. Για να βοηθήσετε να κρατήσετε ένα κομμάτι από το επίπεδο της μπαταρίας σε ηλεκτρική ξυριστική μηχανή σας, είναι μερικά ακριβά συσκευές χτισμένο με LED δείκτες χρέωση. Έτσι, ξέρετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να φορτίσετε ξυριστική μηχανή σας. Για τους συχνούς ταξιδιώτες, οι ξυριστικές μηχανές με επιπλέον εφεδρική δύναμη να έρθει σε πρακτικό όταν είναι δύσκολο να ψάξει για οποιαδήποτε πηγή ρεύματος. Και, για τους οικιακούς χρήστες, η τακτική ηλεκτρική ξυριστική μηχανή με κορδόνια είναι οι κατάλληλοι.
Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα κορυφαία βαθμολογία Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές για άνδρες και γυναίκες. βαθμολογία τους καθορίζεται από τη δοκιμή των μοντέλων μεταξύ των ομάδων των ανδρών και των γυναικών.
Καλύτερο Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές για άντρες? Braun Series 7760cc? Philips Norcelo arcitec 1050X? Panasonic Vortex HydraClean ES8109S? Remington MicroScreen MS2-390? Philips Norelco 8020X σύστημα ξυρίσματος με ενυδάτωση? Best Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές για τις γυναίκες? Gillette Venus Θεία? Gillette Mach3 Turbo? Panasonic Κλείσιμο Curves ? Philips Satinelle HP? Braun Silk EPIL Xelle? ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές αποτελούν μια προτιμητέα επιλογή μεταξύ των λίγων. Η πώληση φτάνει το 10% στην περίπτωση της ξυριστικές μηχανές για τις γυναίκες, και 30% στην περίπτωση των ανδρών. Ακόμη και αν, δεν χρησιμοποιείται σε μεγάλη κλίμακα, τα μοντέλα αυτά έρχονται βολικό σε περιπτώσεις όπου οι τυπικές ξυραφάκια αποδεικνύεται άχρηστη. Η κορυφαία βαθμολογία ή τις καλύτερες ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές είναι αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του ατόμου. Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές επανεξέταση μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε μερικές πτυχές για ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές. Ωστόσο, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά και τις τιμές των διαφόρων μοντέλων που διατίθενται στην αγορά, θα σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη συμφωνία για τα αγοράσετε!