Κυρ Τέντες Shade: Φορητό Τέντες σκιάς

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, έχουμε την τάση να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους, ούτως ώστε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας από την ανυπόφορη ζέστη. Με στέγαστρα σκιά ήλιο, μπορείτε να απολαύσετε το ζεστό υπαίθριο θέαμα ή αφήστε τα παιδιά παίζουν σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και ο καιρός είναι ζεστός. Αυτή είναι η θόλος δομές πωλούνται ως ένα πλήρες σετ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσετε σκιά, ενώ σε εξωτερικούς χώρους. Με βάση τη διαμόρφωση, οι τέντες σκιά κατανέμονται ως σταθερό ή στιγμιαία δομές συναρμολόγηση. Ο πρώην τύπος είναι ένα σταθερό και δύσκαμπτη δομή, ενώ η δεύτερη είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί να στηθεί παντού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη.
Τον τελευταίο καιρό, τέντες Τέντα 'Ηλιου γίνονται πολύ δημοφιλή. Η δημοτικότητά τους έχει συμβάλει κυρίως από την άνεση, εύκολη εγκατάσταση και το προσιτό κόστος. Εμπορικά, τέντες Τέντα 'Ηλιου είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα σχέδια και μεγέθη. Μεταξύ των πολλών ποικιλιών τέντες σκίασης ήλιο, το στιγμιαίο ή φορητές τέντες σκίασης αποτελούν το πιο κοινό. Ως φορητή σκιά είναι θόλος ανεγερθεί για να παρέχει γρήγορη συνθήκες σκιά, πολλοί άνθρωποι να τους παραπέμψει τόσο γρήγορα κουβούκλιο στιγμιαία σκιά.
Κυρ Τέντες Shade: Μια επισκόπηση
Κυρ στέγαστρα σκιά, είτε τη φορητή ή η πτυσσόμενη τύπος, αποτελείται από τους πόλους και με συγκόμωση που αποτελείται από ένα χοντρό ύφασμα πολυεστέρα. Οι πόλοι τοποθετημένα σε μια δομή υποστήριξης, η οποία μπορεί να επεκταθεί προς τα πάνω ή προς τα μέσα με την ευκολία σας. Ο αριθμός των πόλων ή / και τη διάσταση του υφάσματος εξαρτάται από το μέγεθος των θόλων σκιά. Το ύφασμα είναι σταθερό προς τους πόλους για να δημιουργήσετε σκιά, αφού ανεγείρονται.
Φορητό Τέντες Shade
Οι φορητές τέντες σκίασης διπλωμένο, συσκευασμένο σε σάκους και μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα μικρό χώρο. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλα για τη μεταφορά σε αυτοκίνητα ή άλλα οχήματα μεταφοράς κατά τη διάρκεια ταξιδιών διακοπών. Οι πόλοι είναι αναδιπλούμενη, καθιστώντας έτσι εύκολη την συσκευασία μέσα σε ένα τσουβάλι πράγματα. Ένα άλλο ελκυστικό χαρακτηριστικό των φορητών σκιά είναι θόλος ευκολία της να πραγματοποιήσει? Το μέσο βάρος ενός φορητού σκιά είναι θόλος μόνο τάξης του 4,5-5 κιλά.
Φορητό τέντες σκίασης είναι εξαιρετικά ευέλικτο εξοπλισμό? Το χρώμα, το μέγεθος και το σχέδιο είναι ατελείωτες. Μπορείτε να επιλέξετε δροσερό πράσινο ή ξύλινο χρώμα. Μιλώντας για το σχεδιασμό, είναι διαθέσιμα ως το κανονικό ξύλο τέντα τύπου ή μοτίβο σκηνή. Η γρήγορη σκηνή θόλος σκιά συνήθως αποτελείται από δύο πόλων που στηρίζουν την κορυφή ύφασμα. Οι φορητές σκηνές θόλων είναι πολύ απλούστερο από τα άλλα μοντέλα τέντα. Απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε τόπο, είτε στην έρημο, στην παραλία ή στο βουνό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να απολαύσετε τις εξορμήσεις σας με την τοποθέτηση μια γρήγορη θόλο στιγμιαία σκιά.
Φορητό στέγαστρα σκιά απαιτούν συναρμολόγηση των συστατικών μερών, ενώ τους συναρμολόγηση. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, όπως ανέγερση απαιτεί μόνο λίγα λεπτά. Αντιθέτως, η ανασυρόμενη διάρθρωσης απαιτείται συναρμολόγηση δεν προσπάθησε, αλλά επεκτείνεται στη δημιουργία συνθηκών σκιά. Εάν σχεδιάζετε να αγοράσει ένα φορητό κουβούκλιο σκιά, μπορείτε να ελέγξετε την αντοχή του σκελετού και του υλικού υφάσματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που έχουν πλευρικά τοιχώματα για τον έλεγχο των εντόμων και σφάλματα. Επίσης, ελέγξτε την περίοδο εγγύησης της μονάδας.
Μπορείτε να περάσετε από τα σχόλια που προστέθηκαν από τους καταναλωτές όσον αφορά τις διάφορες μάρκες φορητών θόλους σκιά. Αυτό θα σας βοηθήσει στην αγορά ενός καλής ποιότητας φορητό κουβούκλιο σκιά σε λογική τιμή. Μπορείτε να χτίσετε το δικό κουβούκλιο σκιά σας επιλέγοντας ανθεκτικά πρώτες ύλες. Το συνολικό κόστος για την κατασκευή μιας φορητής κουβούκλιο σκιά είναι πολύ μικρότερη στη συνέχεια την κατασκευή ενός κτιρίου.