Θαλάμους διατήρησης κουζίνας - Ιδέες και Λύσεις για Cabinetry Κουζίνα

Θα βρείτε ποτέ αρκετό χώρο για να αποθηκεύετε τα πράγματα σε ντουλάπια κουζίνας σας, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι. Οι περισσότεροι από εμάς είναι πολύ τεμπέλης για να οργανώσουν τα πράγματα και έτσι, καταλήγουν να έχουν γεμάτα ντουλάπια και ράφια ξεχειλίζουν. Μερικές φορές, ενοχλητικό δομή κουζίνα cabinetry καθιστά αδύνατο να οργανώσει τα πράγματα. Αν έχετε μια πιο προσεκτική ματιά μέσα στα γραφεία σας, θα το βρείτε γεμάτο από πράγματα, τα οποία θα χρησιμοποιούν σπάνια. Συχνά υπάρχουν μνήμες που συνδέονται με αυτά τα πράγματα, οπότε υπάρχει ο παράγοντας αυτός ενοχή που σας εμποδίζει από το να απαλλαγούμε από αυτά τα ανεπιθύμητα πράγματα. Ωστόσο, πρέπει να πάρετε τα συναισθήματά σου και να απαλλαγούμε από αυτά τα πράγματα, δεδομένου ότι σε μεγάλο βαθμό συμβάλλουν στην χάος στην κουζίνα σας.
Μετά είναι οι συμβουλές για να οργανώσετε κουζίνα καταψύκτες σας αποθήκευσης.
Έπιπλα και Flow? Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την κατάσταση της κουζίνας σας. Εάν, παρ 'όλες τις προσπάθειές σας, μπορείτε να καταλήξετε με ένα ακατάστατο κουζίνα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δραματική ελάττωμα στον σχεδιασμό των γραφείων κουζινών σας. Πιθανώς δεν έχετε το σωστό ποσό του διαστήματος για τα σωστά πράγματα στο σωστό μέρη. Εάν είναι δυνατόν, μεταποιώ κουζίνα σας, σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό που θα σας επιτρέψει άφθονο χώρο για όλα τα πράγματα. Σε περίπτωση που αναδιαμόρφωση κουζινών δεν είναι δυνατόν, δείτε αν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο υπάρχον σχέδιο σας.
Απαλλαγείτε από άχρηστα αρχεία? Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η κύρια αιτία χάος στην κουζίνα σας είναι η συσσώρευση ανεπιθύμητα πράγματα. Αδειάστε όλα τα ράφια και τα ντουλάπια και να αρχίσει η διαλογή των πραγμάτων, σύμφωνα με τη συχνότητα της χρήσης τους. Μπορείτε να τους συγκεντρώσει σε χρησιμοποιούνται συχνά, χρησιμοποιείται περιστασιακά, σπάνια χρησιμοποιείται, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Βάλει στην άκρη τις χρησιμοποιούνται συχνά τα πράγματα όπως θα πρέπει να τα τακτοποιήσει τακτοποιημένα στις αντίστοιχες θέσεις τους. Ομάδα που χρησιμοποιούνται περιστασιακά πράγματα και αποθηκεύστε τα σε ένα μεγάλο γραφείο. Όσον αφορά μέτρο που χρησιμοποιούνται σπάνια πράγματα, μπορείτε πιθανώς να το κάνετε χωρίς αυτά, δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε τους οπωσδήποτε μια φορά σε ένα έτος ή έτσι.
Η ομάδα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ τα πράγματα είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει μερικές δύσκολες ώρες. Αυτά είναι τα πράγματα που έχουν συναισθήματα που συνδέονται με αυτά, όπως το δείπνο που η μαμά σου προικισμένος σας όταν πήρε την πρώτη δική σας διαμέρισμα ή ένα σύνολο Κίνα που είχε περάσει για να σας ως ένα οικογενειακό κειμήλιο. Θα το βρείτε πιθανώς πάρα πολύ δύσκολο να απαλλαγούν από αυτά τα πράγματα, ως εκ τούτου, μπορείτε να δωρίσω αυτά τα πράγματα ή δώρων τους. Όσο για τα κειμήλια, έχετε πάντα μια επιλογή για τη διάδοσή τους μέχρι την επόμενη γενιά της οικογένειας.
Η ομάδα του δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα πράγματα θα καλύψει μια σειρά από πράγματα τα οποία δεν είναι πλέον σε κατάσταση λειτουργίας. Πετάξτε αυτά τα πράγματα μόλις βάλτε τα χέρια σας πάνω τους. Μετά από όλα, πελεκημένη ποτήρια και πιάτα, τα ορφανά ποτ-καπάκια, παλιά κλπ. συσκευές κουζίνας είναι μετά βίας θα πρέπει να απαιτείται οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.
Re-οργάνωσης? Διαχωρίζουν και πάλι τα πράγματα ανάλογα με το είδος τους. Τακτοποιήστε όλα τα σκεύη κουζίνας σε ένα συρτάρι, πλάκες σε έναν καταψύκτη, βάζα μπαχαρικών σε ένα ράφι και ούτω καθεξής. Στη συνέχεια, βάλτε το κατσαρόλες και τηγάνια μαζί με τα καπάκια τους. Αποθηκεύστε τα μαχαιροπήρουνα χωριστά σε ένα συρτάρι. Κρατήστε το βαρύ δοχεία αποθήκευσης στα γραφεία βάση ή κορυφαία ράφια, δεδομένου ότι εσείς συνηθισμένοι να τους πάρει έξω πολύ συχνά.
Έξυπνη χρήση των επίπλων? Μπορείτε εύκολα να κάνουν την κουζίνα σας άνετα και βολικά στη χρήση, κάνοντας έξυπνη χρήση των επίπλων. Αυτόνομο frameless γραφεία μπορούν να τεθούν σε ελεύθερη τοίχο ή πάνω από το νεροχύτες. Δεδομένου ότι αυτά τα γραφεία να έχουν κωνικό πυθμένα, που δεν θα παρέχει κανένα εμπόδιο στην κουζίνα. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά έξυπνων κομμάτια των επίπλων κουζίνας όπως συρτάρια κρεμάστρες, πικάπ πόρτες, pop-up shelfs κ.λπ., για να κάνουν την κουζίνα σας πιο οργανωμένη.
Αυτές ήταν μερικές από τις λύσεις αποθήκευσης κουζινών κυβέρνηση η οποία θα σας βοηθήσουν να κάνουν την κουζίνα σας νοικοκυρεμένη. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογήσει κουζίνα σας χώρο αποθήκευσης και τον αριθμό των τεμαχίων που θέλετε να αποθηκεύσετε σε αυτό, και να διαμορφώσει τη δική της κουζίνα σας ιδέες αποθηκευτικό χώρο.