Αρχική Εξωτερικό Ζωγραφική

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν να αναλάβει το έργο της ζωγραφικής εξωτερικό του σπιτιού γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος να δοθεί μια νέα, νέα εμφάνιση στο εξωτερικό του σπιτιού. Ωστόσο, είναι ένα έργο βελτίωσης κατοικιών, όταν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κάνω λάθη. Μετά την εξωτερική ζωγραφική, το σπίτι σας θα πρέπει να εξετάσει το μοναδικό, αλλά δεν θα πρέπει να κοιτάξει από τη θέση της γειτονιάς. Η επιλογή του χρώματος θα πρέπει να είναι συνεπείς με τα άλλα σπίτια γύρω από αυτό. Το χρώμα βαφής θα πρέπει να είναι σε αρμονία με την εσωτερική ζωγραφική του σπιτιού σας επίσης. Για όλους αυτούς τους λόγους, απαιτεί πολλή λεπτομερής σχεδιασμός. Πρέπει επίσης να έχετε τη γνώση του τύπου των χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν.
Προετοιμασία των Τειχών? Paint, είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά χρώμα βαφής, δεν θα προσχωρήσει σε όλες τις βρώμικο ή κατεστραμμένο επιφάνεια. Ως εκ τούτου, η καλή εργασία προετοιμασίας στους τοίχους είναι ένας μούστος. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί μια καλή βαφή. Αν βρείτε οποιαδήποτε ζημιά, όπως ρωγμές, τρύπες κλπ. σχετικά με τον εξωτερικό τοίχο, τα επισκευάσουν, πριν να εφαρμόσετε χρώμα σε αυτό. Για να απαλλαγείτε από τη βρωμιά και υπολείμματα από τον τοίχο, η ευκολότερη επιλογή είναι να το ξεπλύνετε. Πίεση πλύσης θα είναι πιο βολικό για το σκοπό αυτό. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια μια ξύστρα χρώματος, αφαιρέστε όλα τα χαλαρά δεσμεύονται ραγισμένο παλιό χρώμα από τον τοίχο. Όταν χρώμα πρέπει να εφαρμόζεται σε ανώμαλο τοίχους, βεβαιωθείτε ότι έχετε άμμο τους για να τους κάνει ακόμη. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι το χρώμα δεν κολλάει πάρα πολύ καλά σε μια γυαλιστερή επιφάνεια, έτσι ώστε αυτές επιφάνειες θα πρέπει να τριφτεί επίσης.
Αρχική Εξωτερικό χρώμα: Είδη και τελειώνει? Σε γενικές γραμμές, τα χρώματα που διατίθενται για τους εξωτερικούς τοίχους διατυπωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχουν την τακτική διαστολής και συστολής που πραγματοποιείται λόγω αλλαγών στις καιρικές συνθήκες, καθώς εμποδίζει την αύξηση του ωιδίου on επιφάνειά τους. Βασικά, υπάρχουν δύο διαφορετικές κατηγορίες των εξωτερικών χρωμάτων: λατέξ με βάση τα χρώματα και τα αλκυδικά βαφές.
Latex με βάση τα χρώματα είναι πιο δημοφιλή, επειδή δίνει μια καλή πορώδες τελείωμα και δεν παγίδα οποιαδήποτε υγρασία. Ως εκ τούτου, το χρώμα δεν ξεφλουδίζει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό. Είναι επίσης εύκολο να καθαριστούν με νερό και σαπούνι. Το πετρέλαιο ή αλκυδικά βαφές είναι καλό, αν οι εξωτερικοί τοίχοι έχουν γυαλιστερές επιφάνειες. Διαφορετικά, τα μειονεκτήματά του περιλαμβάνουν δυσκολία στον καθαρισμό βαφή. Ορισμένα από τα κράτη απαγορεύουν τη χρήση των εν λόγω χρωμάτων, λόγω των κανονισμών της ποιότητας του αέρα. Εξωτερικά τα χρώματα έχουν τρία διαφορετικά φινιρίσματα: επίπεδη, γυαλιστερό και ημι-gloss. Γυαλιστερό χρώμα μπορεί να δώσει μια φωτεινή όψη στο σπίτι, αλλά κάνει τη πινελιές και τα ελαττώματα των τοίχων ορατό. Ημι-γυαλιστερό φινίρισμα για το κύριο μέρος του τοίχου, και γυαλιστερό βαφή των μικρών περιοχές είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο τελειώνει για εξωτερική τοιχογραφία.
Αρχική Εξωτερικό χρώμα: χρώματα και αποχρώσεις? Η όψη του σπιτιού εξαρτάται επίσης από το είδος των αποχρώσεων που επελέγη για τους εξωτερικούς τοίχους. Φως αποχρώσεις δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση στο σπίτι, ενώ οι σκούρες αποχρώσεις δώσει το σπίτι μια μικρή ματιά. Ένα άλλο μειονέκτημα των σκιών είναι ότι ξεθωριάζει μετά από κάποια στιγμή. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε ένα χρώμα για το σύνολο της εξωτερικής επιφάνειας του σπιτιού σας. Εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα πρέπει να είναι βαμμένο σε διαφορετικό χρώμα για την παροχή αντίθεση. Ανάλογα με τις καμπύλες του σπιτιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήθος χρωμάτων να επισημάνω περιπλοκές της. Η βαφή την μεγαλύτερη επιφάνεια του τοίχου με φωτεινά χρώματα και τη χρήση σκιών για τις μοκέτες. Με αυτόν τον τρόπο, με τον σωστό συνδυασμό του φωτός και σκιών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό σχεδιασμό εξωτερικό του σπιτιού. Διαβάστε περισσότερα για:? Exterior Paint Color Ideas? Exterior Paint Σχέδια? Αρχική Εξωτερικό Ζωγραφική Διαδικασία? Όταν η επιφάνεια είναι έτοιμη για να χρωματιστεί, αρχίστε με την εφαρμογή ενός παλτό του εγχυτήρα. Αυτή η επίστρωση αστάρι προστίθεται να κάνει το χρώμα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αφήστε το αστάρι στεγνώσει πλήρως πριν να εφαρμόσετε το χρώμα. Η εφαρμογή του χρώματος με ένα πινέλο θα σας δώσει μια πολύ καλύτερη από ό, τι φινίρισμα κυλίνδρους. Δίνει δεν είναι μόνο μια ομοιόμορφη στρώση της βαφής αλλά και βοηθά να ζωγραφίσει τις ρωγμές σε ένα καλύτερο τρόπο. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα για εξωτερικούς χρωματισμούς συνιστάται. Για να ξεκινήσετε, με μίγμα το χρώμα καλά πριν να το εφαρμόσετε στους τοίχους. Θα πρέπει να συνεχίζετε αυτό ανάμειξη σε όλη τη διάρκεια της ζωγραφικής. Ζωγραφική πρέπει να ξεκινήσει από την κορυφή και να κινηθούν προς τα κάτω. Στην αρχή, χρωματίστε τα σύνορα των τοίχων που είναι δίπλα στην περιποίηση. Στη συνέχεια ζωγραφίσει την κύρια επιφάνεια του τοίχου. Οι πινελιές του χρώματος θα πρέπει να είναι στην ίδια κατεύθυνση με τις νερά του ξύλου. Μετά την εφαρμογή στεγνώνει βαφή, να προχωρήσουμε στο χρώμα και η επένδυση των εξωτερικών θυρών και παραθύρων. Τα τμήματα των τοίχων που είναι εκτεθειμένες σε μέγιστο ποσό του ήλιου και της βροχής θα πρέπει να είναι βαμμένο με δύο στρώσεις. Η δεύτερη στρώση πρέπει να εφαρμόζεται μόνον μετά την πρώτη στεγνώνει. Διαβάστε περισσότερα για:? Home Ζωγραφική Τεχνικές? Ζωγραφική Συμβουλές και Τεχνικές? Πριν ξεκινήσετε σπίτι εξωτερικό ζωγραφική, είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε την πρόγνωση του καιρού. Αυτό συμβαίνει γιατί αν βρέξει λίγο μετά ή κατά τη διαδικασία βαφής, όλα τα χρώματα θα ξεπλύνει, και το σπίτι εξωτερικό σχέδιο βελτίωσής σας θα καταλήξουν σε ένα συνολικό χάος.