Κατάργηση Pet λεκέδες από Carpet - Πώς να αφαιρέσει Pet λεκέδες από Carpet

Pet ατυχήματα είναι δυνατόν, έστω και αν ο σκύλος σας είναι το σπίτι εκπαιδευμένο και αν το ατύχημα συμβεί στο όμορφο χαλί σας, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια εργασία για να αφαιρέσετε τους λεκέδες. Τα κατοικίδια είναι επίσης συχνά έλκονται από την καθαρή επιφάνεια των χαλιών να ανακουφιστεί και το κακό αυτούς θα επιλέξει ιδιαίτερα σε μια επιφάνεια σαν χαλί για να εμφανίσετε τους γνωρίσματα. Pet λεκέδες όπως τα ούρα, εμετό και τα περιττώματα αφήσει πίσω φρικτό οσμές που μπορεί να είναι δύσκολο να ξεφορτωθεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα περισσότερα από τα ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θεωρούν την αντιγραφή του χαλιού, απρόθυμος να ασχοληθεί με το χαλί διαδικασία καθαρισμού. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι που επιτρέπουν την εύκολη αφαίρεση λεκέδων κατοικίδιων ζώων από τα χαλιά. Αν είστε ακόμα αναρωτιέστε πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες κατοικίδιων ζώων από το χαλί, heres πώς μπορείτε να πάτε για αυτό.
Κατάργηση Pet λεκέδες από Carpet? Αφαίρεση συντροφιάς λεκέδες από τα χαλιά θα είναι ευκολότερη, εάν αυτό γίνεται αμέσως και όχι να καθυστερήσει η διαδικασία αφαίρεσης λεκέδων. Αφαίρεση κατοικίδιο λεκέδες και οσμές μπορεί να είναι δύσκολη, αφού στεγνώσει στον υφάσματα χαλί. Ακολουθήστε τις βασικές προφυλάξεις χαλί λεκέ απομάκρυνση σαν να μην χρησιμοποιείτε δραστικές χημικές ουσίες, μην τρίβει ή να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα, κλπ.
Αφαίρεση λεκέδων Pet Vomit
Καθαρίστε το μεγαλύτερο μέρος με μερικές χαρτοπετσέτες και πετάξτε μακριά κατάλληλα. ? Blot το λεκιασμένο υγρή περιοχή με τους ιστούς ή χάρτινων πετσετών. ? Παρασκευάζεται διάλυμα καθαρισμού με ανάμειξη ¼ κουταλάκι του γλυκού ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίου με 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό. Εφαρμόστε αυτή τη λύση με την λεκιασμένη περιοχή, χρησιμοποιώντας ένα πανί και επαναλάβετε έως ότου δεν λεκέ μεταφέρεται στο πανί. ? Ετοιμάστε μια άλλη λύση από την ανάμειξη 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι με 2 φλιτζάνια χλιαρό νερό και να εφαρμοστεί για τη λεκιασμένη περιοχή χαλί. ? Ξεπλύνετε το διάλυμα με καθαρό, χλιαρό νερό, με το βρέξιμο των ινών του λεκιασμένο τάπητα. ? Blot την περιοχή ξηρά, με την τοποθέτηση δύο χαρτί κουζίνας και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα. Μετά από λίγο, χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να στεγνώσει περαιτέρω. ? Να αφαιρέσετε τη μυρωδιά, ρίχνουμε το ποσό των μαγειρική σόδα και αφήστε το μια μέρα στην άλλη. Ηλεκτρική σκούπα το χαλί την επόμενη μέρα. ? Αφαίρεση Pet λεκέδες ούρων
Ενυδατώστε το σύνολο των υγρασία δυνατόν με χαρτοπετσέτες ή κουρέλια. ? Παρασκευάζεται διάλυμα καθαρισμού με ανάμειξη ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι με ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό. Εφαρμόστε αυτή τη λύση με την λεκιασμένη περιοχή με ένα πανί και το έργο η λύση στις ίνες ταπήτων. ? Blot την περιοχή ξηρά με την τοποθέτηση δύο χαρτοπετσέτες ή ιστών. ? Αφού η περιοχή έχει στεγνώσει, ψεκάστε μια φιλελεύθερη ποσό των μαγειρική σόδα για την λεκιασμένη περιοχή. ? Στη συνέχεια, παρασκευάζεται διάλυμα με τη μίξη μισό φλιτζάνι του υπεροξειδίου του υδρογόνου 3% με 1 κουταλάκι ήπιου απορρυπαντικού πλυσίματος και το διάλυμα του, πάνω από τη μαγειρική σόδα για το χαλί. Οι εργασίες της λύσης, μαζί με τη σόδα στις ίνες ταπήτων. ? Ξεπλύνετε το διάλυμα με σαφή, χλιαρό νερό με το βρέξιμο του χρωματίζονται ίνες ταπήτων και κενού για να αφαιρέσετε την περίσσεια υγρασίας. ? Αφαίρεση Pet λεκέδων Περιττώματα
Scoop μέχρι όλα τα στερεά με ένα κουτάλι ή σπάτουλα. ? Wet την περιοχή με μια λύση που είναι μείγμα από λευκό ξύδι και χλιαρό νερό και να εφαρμοστεί για την λεκιασμένη περιοχή. ? Blot την περιοχή ξηρά με την τοποθέτηση δύο χαρτοπετσέτες ή ιστών. ? Παρασκευάζεται διάλυμα καθαρισμού με ανάμειξη ¼ κουταλάκι του γλυκού ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίου με 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό. Εφαρμόστε αυτή τη λύση με την λεκιασμένη περιοχή με ένα πανί και επαναλάβετε έως ότου δεν λεκέ μεταφέρεται στο πανί. ? Blot την περιοχή ξηρά με την τοποθέτηση δύο χαρτοπετσέτες ή ιστών. ? Ψεκάστε μια φιλελεύθερη ποσό των μαγειρική σόδα για την λεκιασμένη περιοχή και αφήστε το μια μέρα στην άλλη. ? Καθαρίστε τη σόδα από το χαλί με ηλεκτρική σκούπα. ? Αν οι παραπάνω μέθοδοι για την αφαίρεση λεκέδων κατοικίδιων ζώων από τα χαλιά δεν απομακρύνει τους λεκέδες εντελώς, πρέπει να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματικού καθαριστή χαλί. Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιούν αμμωνία για την άρση των ζώων συντροφιάς λεκέδες από τα χαλιά, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει το κατοικίδιο να αναλάβει την ανακούφιση και πάλι για το χαλί.