Αρχική διορθωτικά μέτρα για ξηρά μαλλιά

Ήλιος, βροχή, τον άνεμο, τη ρύπανση του περιβάλλοντος, δραστικές χημικές ουσίες, χρωστικές ουσίες, σιδέρωμα, κλπ. είναι όλοι υπεύθυνοι για ξηρά μαλλιά. Υπάρχουν πολλά εμπορικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών για ξηρά μαλλιά διαθέσιμα στην αγορά, τα οποία είναι ακριβά. Αλλά δεν στενοχωριέμαι? Με τις θεραπείες για ξηρά μαλλιά, θα επανορθώσει τη ζημιά κάνει στα μαλλιά σας.
Best Αρχική διορθωτικά μέτρα για ξηρά μαλλιά? Αν τα μαλλιά σας είναι παχιά κοντά στις ρίζες, αλλά λεπταίνει κάτω άκρα, είναι ένα σημάδι των ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ξηρά μαλλιά ανάγκες μέγιστο ποσό της παρεχόμενης περίθαλψης, καθώς είναι εύθραυστη και μπορεί να σπάσει εύκολα. Δεν θα πρέπει να δώσει οποιοδήποτε είδος της θερμικής επεξεργασίας στα μαλλιά σας. Η θερμότητα θα το αναγκάσει να γίνουν πιο εύθραυστα και σπάζουν.
Coconut Oil Θεραπεία: Η πρώτη από τις θεραπείες για ξηρά κατεστραμμένα μαλλιά είναι τα μαλλιά σας κάνοντας μασάζ με ζεστό λάδι καρύδας. Για να πάρετε το μέγιστο όφελος, προσθέστε θρυμματισμένο αμύγδαλα να λάδι καρύδας και ζεστό αυτό το μίγμα. Μετά το μείγμα χλιαρό την εφαρμόσετε και στα μαλλιά σας, ξεκινώντας από τη ρίζα και κινείται προς τα κάτω. Στη συνέχεια, ξεκινήστε μασάζ τριχωτού της κεφαλής σας. Πάρτε μια πετσέτα και βουτήξτε το σε ζεστό νερό, πιέστε το νερό από την πετσέτα και τυλίξτε τα μαλλιά σας με την πετσέτα. Μετά την πετσέτα κρυώσει, επαναλάβετε αυτό μόνο μία φορά. Αυτή η ξηρά θεραπεία περιποίησης μαλλιών, θα βοηθήσει στην ενυδάτωση στεγνώνετε τα μαλλιά σας.
Η άλλη θεραπεία στο σπίτι του πετρελαίου είναι να προσθέσουμε κάρι αφήνει καρύδας νερό και βράζουμε για 10 λεπτά. Μετά από το μίγμα εγκαθιστά κάτω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πετρέλαιο τακτικά μασάζ τριχωτού της κεφαλής σας. Θα θρέψει τα μαλλιά σας, η οποία δεν θα στεγνώσει πλέον.
Μπορείτε να σαμπουάν μετά από μια ώρα, αλλά θα πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα αν αφήσετε το λάδι σε μια νύχτα. Τη νύχτα, το τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα να επιδιορθώνει τις ζημιές. Ως εκ τούτου, αφήνοντας το λάδι όλη νύχτα είναι το καλύτερο για το ξηρό περιποίησης μαλλιών.
Μέλι Εγχώρια θεραπεία για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά: Το μέλι εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά. Εφαρμόστε το μήκος των μαλλιών και αφήστε το για 20-30 λεπτά και στη συνέχεια σαμπουάν μαλλιών σας. Ωστόσο, δεν είναι σκόπιμο να εφαρμοσθεί το μέλι συχνά μπορεί να οδηγήσει σε γκρίζα μαλλιά.
Μπανάνα Pack Θεραπεία: Η επόμενη από τις βασικές θεραπείες για ξηρά μαλλιά είναι το πακέτο μαλλιά της μπανάνας. Πάρτε δύο ώριμες μπανάνες, πουρέ τους, και να προσθέσετε πηγμένο γάλα για τυρί. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα με το μήκος των μαλλιών, ξεκινώντας από το τριχωτό της κεφαλής και κινείται προς τα κάτω. Καλύψτε τα μαλλιά σας με ένα σκουφάκι για 20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε τα μαλλιά σας. Θα υπάρξει μια ορατή αλλαγή στην υφή των μαλλιών σας.
Egg Επανόρθωση: Το Αυγό είναι η καλύτερη από τις θεραπείες για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα περισσότερα από τα προϊόντα για τα μαλλιά για ξηρά μαλλιά περιέχουν αυγά. Υπάρχουν πολλές θεραπείες με αυγά, αν και έχω δώσει μόνο μερικά από αυτά.
Πάρτε το γιαούρτι σε ένα μπολ, χτυπήστε ένα αυγό μέσα σε αυτό, προσθέστε το χυμό ενός λεμονιού και προσθέστε λάδι καρύδας. Ανακατέψτε το μείγμα αυτό καλά και να εφαρμοστεί στα μαλλιά σας. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να αφεθεί στα μαλλιά για μια ώρα και ένα μισό. Αποφύγετε το λούσιμο τα μαλλιά σας? Απλά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Η επόμενη λύση είναι εδώ. Χτυπάμε ένα αυγό με μια κουταλιά της σούπας νερό. Το χτυπημένο μίγμα πρέπει να έχει μια κρεμώδη υφή. Πρώτη βρεγμένα μαλλιά σας, κατά προτίμηση με ζεστό νερό. Προσέξτε έτσι ώστε η τρίχα δεν έχει περίσσεια του νερού σε αυτό. Τώρα ισχύει το μείγμα αυτό σε κυκλική κίνηση στα μαλλιά σας. Μην ξεχάσετε να την εφαρμόσει στις άκρες τα μαλλιά σας επίσης. Μετά από 10-15 λεπτά, μπορείτε να πλένετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό.
Μπύρα Λύση: Εφαρμόζοντας μπύρα στα μαλλιά κάνει λαμπερό. Ως εκ τούτου, θα το βρείτε ως συστατικό σε μαύρο προϊόντα μαλλιών για ξηρά μαλλιά. Μπορείτε να ρίξτε μπύρα σε ένα σπρέι μπουκάλι. Μετά το πλύσιμο και στέγνωμα μαλλιών σας, την μπύρα σπρέι σε αυτό. Η μπύρα δεν θα μυρίζει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά θα είναι σίγουρα αφήσει τα μαλλιά σας με λάμψη και λάμψη. Θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το φάρμακο ειδικά αν πρόκειται να φυσήξουν τα στεγνώνετε τα μαλλιά σας.
Είσαι ακόμα εκεί, ή είστε ήδη μακριά για να δοκιμάσετε το σπίτι διορθωτικά μέτρα για ξηρά μαλλιά;