Κάνοντας ένα κρεβάτι με ουρανό - Δημιουργήστε τη δική κρεβάτι με ουρανό σας

Πρέπει να έχετε ακούσει πολλούς ανθρώπους παραθέτω, είμαι soooo κουρασμένος, θα μπορούσα κυριολεκτικά να κοιμηθεί σε αυτό το σημείο, ειδικά μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Λοιπόν, κοιμάται οπουδήποτε δεν σας δροσίσει ουσιαστικά στην πληρέστερη. Θα πρέπει να έχουν παρατηρήσει ότι κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στον ύπνο μας περιβάλλον, δεν αισθανθούν ανανεωμένοι, ακόμη και μετά τον ύπνο για ικανοποιητικό αριθμό ωρών. Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί το μυαλό και το σώμα μας έχει συνηθίσει στο δωμάτιο, κρεβάτι, σεντόνια, κλπ. που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ο καθένας θέλει να πάρει ζεστά και άνετα, ενώ ύπνου. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αποκτηθεί η απαιτούμενη προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι να διακοσμήσετε τον εαυτό σας στην κρεβατοκάμαρα και να κάνει τις δικές κρεβάτι με ουρανό σας.
Ένα κρεβάτι θόλων είναι δηλαδή «μετα-ιδιωτικού τομέα ως« χώρος είναι σαν ένα ιδιωτικό χώρο μέσα σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει κρεβάτι με ουρανό χωρίς προβεί σε σημαντικές αλλαγές του υφισταμένου υπνοδωμάτιο επίπλωση.
Ιδέες να κάνει το κρεβάτι με ουρανό σας
Αν έχετε ήδη ένα κρεβάτι με ουρανό, κρέμονται καλλιτεχνική κουρτίνες και κουρτίνες ετοιμάζει αυτοδημιούργητος, σας ιδιόκτητων κρεβάτι με ουρανό. Σε περίπτωση, το κρεβάτι δεν έχει καμία υποστήριξη ή καρέ, μπορείτε να δέσετε τέσσερις ξύλινες ή μεταλλικές πόλους / ραβδιά για την ακριβή ίδια μέτρηση στις τέσσερις γωνιές του κρεβατιού και κρεμάστε τις κουρτίνες από αυτούς. Αν ο πόλος / ραβδιά βλέμμα χλωμό, μπορείτε να στολίδι τα πάντα με κορδέλες, διακοσμητικά κρεπ, αστράφτει, κ.λπ. ή ακόμη και τους χρώμα για να ταιριάξει το χρώμα των τοίχων κρεβάτι, ή κουρτίνες.
Εάν οι πόλοι δεν μπορεί να είναι δεμένος, μια άλλη επιλογή είναι να ανοίγετε τρύπες στο ταβάνι ακριβώς πάνω από τα σημεία όπου βρίσκονται οι τέσσερις γωνίες του κρεβατιού, και βίδα ισχυρή γάντζους για να κρατήσει τις κουρτίνες ή τα παραπετάσματα. Αν ανοίξετε τρύπες δεν είναι εφικτό, μπορείτε να επικολλήσετε ισχυρή αυτοκόλλητη γάντζους αντ 'αυτού. Αντί να ανοίγετε τρύπες τέσσερα, μια οπή μπορεί να κάνει επίσης το τέχνασμα. Με τη διάνοιξη μιας οπής στη σωστή θέση, μπορείς να κλείσεις μια κουρτίνα από το γάντζο και αφήστε τις πλευρές να πέσει κάτω από τις άκρες του κρεβατιού δίνοντας του μια σκηνή-όπως εμφάνιση. Εάν το κρεβάτι έχει ένα πλαίσιο στα πόδια, κόψτε τις κουρτίνες εν μέρει στη μία ή και τις δύο πλευρές. Αν δεν έχουν οποιοδήποτε εμπόδιο στα πόδια, κόβεται η αυλαία στα πόδια-μόνο πλευρά. Για να γίνει πιο οικείο, μια αλυσίδα μπορεί να ραφτεί σε αυτή περικοπή, ώστε να μπορείτε να σφραγίσει το άνοιγμα όταν απαιτείται.
Αν είστε λάτρης της φύσης και θέλετε να ανέβει καθημερινά στο «φύσης αγκαλιά», μπορείς να κλείσεις μια κουρτίνα, που απεικονίζει ένα όμορφο τοπίο σε ολόκληρη. Για μια πρόσθετη δημιουργική πινελιά, απλώνουμε μια σεντόνι που απεικονίζει ένα ποτάμι ή στη θάλασσα και ίσως ένα πάπλωμα που απεικονίζει χόρτο. Ένα άλλο ενδιαφέρον και ενδιαφέρουσα ιδέα για το σχεδιασμό των κρεβάτι με ουρανό θα ήταν να επικολλήσετε neon stick-ons σε μια σκοτεινή κουρτίνα υφάσματος. Τα σχήματα και τα σημάδια μπορούν να ποικίλουν σύμφωνα με την επιθυμία σας. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των κουρτινών και υφασμάτων drape για να επιλέξετε από. Μπορείτε να πάρετε ένα ή συνδυάζουν μερικά για να ταιριάζει στο γούστο σας.
Βήματα για την πραγμάτωση μιας Bed Canopy? Πρώτον, να δημιουργήσει ένα ισχυρό πλαίσιο για την κρεβάτι με ουρανό. Εάν χρησιμοποιείτε πόλους ή ραβδιά για υποστήριξη, να τους δένουν με έντονη συμβολοσειρά, ώστε να μπορούν να φέρουν το βάρος του τις κουρτίνες. Εάν χρησιμοποιείτε άγκιστρα, ανοίξτε τις τρύπες βαθιά και βιδώστε τα άγκιστρα με ασφάλεια. Σφραγίστε την περιοχή μεταξύ του άγκιστρα και την τρύπα με τσιμέντο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό επιβεβαιώνοντας. Εάν χρησιμοποιείτε αυτοκόλλητη γάντζους, πάστα δύο άγκιστρα σε κάθε γωνία για μεγαλύτερη ασφάλεια. ? Συνέχεια, μετρήστε την απόσταση μεταξύ των αγκιστριών ή μπαστούνια με μια μεζούρα και να σημειώσει τα κάτω. Θυμηθείτε, δεν θα χρειαστεί μόνο ύφασμα για να καλύψει τις πλευρές, αλλά επιπλέον ύφασμα για να καλύψει το πάνω μέρος του πλαισίου επίσης. ? Ετοιμάστε μια πρόχειρη σκίτσο για το τι είδους σχέδιο που θέλετε να κοπεί έξω από το ύφασμα και να αγοράσουν το υλικό ανάλογα. ? Για να επισυνάψετε την κουρτίνα στο άγκιστρα, δακτύλιοι αυλαία θα πρέπει να είναι ραμμένη στο υλικό σε κατάλληλους χώρους. ? Μπορείτε να κόψετε και το ύφασμα σύμφωνα με τις μετρήσεις του πλαισίου, κόμπο τις γωνίες του υφάσματος για να τα άγκιστρα και στη συνέχεια να ράβω μέχρι τις κουρτίνες από κοινού. ? Στολίζουν Τώρα οι πόλοι / ραβδιά και κουρτίνες ως ανά την επιθυμία σας. ? Οι μελέτες δείχνουν ότι μια υγιή και ειρηνική ύπνο είναι εξαιρετικά απαραίτητη για τη σωματική και ψυχική υγεία. Καλός ύπνος είναι αποτέλεσμα των καλών συνηθειών ύπνου και μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό κρεβάτι με ουρανό σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να δημιουργήσετε αυτή την ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας!