Βρέφος Σάκοι ύπνου

«Zipped κουβέρτα σαν λανθάνουσα κατάσταση" είναι βρέφος σάκους ύπνου κλειστά, οι οποίες επιτρέπουν το μωρό να έχει ένα πιο ζεστό και πιο ασφαλή ύπνο. Βρεφικοί υπνόσακοι εισήχθησαν στην Ευρώπη από σχεδόν δύο δεκαετίες πριν, και έχουν γίνει μια ανάγκη σήμερα για όλες τις ευρωπαϊκές μητέρες. Σήμερα, είναι γνωστοί ως σάκοι του ύπνου για βρέφη στη Μ. Βρετανία. Οι σάκοι ύπνος δεν είναι όπως τα καλύμματα μωρών, τα οποία είναι χαλαρά-που για το μωρό. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι σάκοι ύπνου μωρών που φοριούνται από το μωρό σαν ένα ένδυμα, πάνω από το κανονικό τα ρούχα του μωρού. Μόλις με φερμουάρ, το σάκο ύπνου μένουν σταθερά γύρω από το σώμα του μωρού. Οι σάκοι μωρό είναι ευρύ στο κάτω μέρος, δίνοντας άπλετο χώρο για την ελεύθερη κίνηση των ποδιών μέσα στο σάκο.
Οφέλη από Σάκοι ύπνου μωρών
Μωρού ήταν συνήθως τυλιγμένο σε κουβέρτες το βράδυ και κατά τη διάρκεια του χρόνου υπνάκο τους. Ο μικρός έκανε γονείς γνωρίζουν ότι οι κουβέρτες ήταν ικανά να ασφυκτιούν το μωρό, αν αυτός ή αυτή μπλέχτηκε σε αυτές. Παρόμοια ατυχήματα μπορεί να προκληθούν από οποιαδήποτε χαλαρά κρεβάτι μωρού, δεν είναι απαραίτητα κουβέρτες και μόνο. Βρεφικές σάκους ύπνου συνιστάται σε κουβέρτες μωρό, δεδομένου ότι αυτό το κομμάτι από ένα μόνο ένδυμα εμποδίζει τα μωρά από τροχαίο κοντά στην κούνια του μωρού και να πάρει εμπλακεί στο κρεβάτι λινά.
Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών ή SIDS είναι η κύρια αιτία θανάτου για βρέφη ηλικίας μεταξύ ένα μήνα έως ένα έτος. Νάρκη σάκων εξασφαλίζει την ασφάλεια του μωρού, ανεξάρτητα από το πόσο ενεργό είναι κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάπαυσης. Τα μωρά να μείνουν ασφαλείς όλη τη νύχτα, και δεν λαμβάνετε εμπλακεί στην κουβέρτα, εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο του παιδιού να ασφυξία. Οι σάκοι μωρό να κρατήσει το σώμα του μωρού ζεστή, διότι σε αντίθεση με μια κουβέρτα, να μην πάρει χαλαρά και δεν εκθέτουν το μωρό στο κρύο. Δεν υπάρχουν άλλα wiggling έξω από το κάλυμμα το βράδυ!
Βρέφος σάκους ύπνου έρχονται με ταινίες Velcro, που επιτρέπει σε ένα για να στερεώσετε το σάκο με ασφάλεια γύρω από το μωρό. Εκτός από ταινίες Velcro, η λεηλασία μωρό έχει μασχάλες και τρύπα στο λαιμό, το οποίο αποτρέπει το μωρό από βύθιση στο σάκο μωρό. Στην περίπτωση των νεογέννητων βρεφών, οι γονείς καλούνται να αφήσει τα παιδιά τους βρίσκονται στην πλάτη τους, αντί για tummies τους, ούτως ώστε να αποφευχθούν οι περιορισμοί ροή του αέρα.
Ύπνος σάκοι έρχονται με ανοίγματα στη μασχάλη που επιτρέπουν την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα. Νήπιο σάκοι κοιμούνται με τα όπλα πρέπει να αποφεύγεται λόγω του ενδεχόμενου κινδύνου υπερθέρμανσης της οικονομίας. Οι πλήρεις μανίκια σάκους ύπνου μωρών κλειστά από όλες τις πλευρές και μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση, η οποία μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβής για βρέφη και νήπια. Επιπλέον, η μαλακή καπιτονέ όπλα μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις της επαν-αναπνοή, εάν το χέρι του μωρού καλύπτει το στόμα.
Μόλις το μωρό βρίσκεται μέσα στο σάκο ύπνου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε πρόσθετη κουβέρτα. Τα βρέφη σάκοι ύπνο από μια ποικιλία υφασμάτων. Οι γονείς προτιμούν συχνά ένα τσουβάλι βαμβάκι, αντί για το δέρας ή πολικές δέρας, όπως η προηγούμενη επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να αερίζεται. Η γέμιση είναι 100% πυρίμαχα πολυεστέρα, που δεν τα πρόσθετα επιβραδυντικό φωτιάς. Είναι αυτή η πολυεστέρα πλήρωσης που επιτρέπει τη λεηλασία του ύπνου για να διατηρεί το σχήμα του, και δεν θα επιτρέψει τη λεηλασία να τυλιχτεί γύρω από το σώμα του μωρού. Οι σάκοι είναι εύκολο να διατηρηθούν και να πλένονται στο πλυντήριο.
Το ύφασμα σάκος ύπνου έρχεται είτε σε βάρος καλοκαίρι ή το χειμώνα. Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει το κατάλληλο σάκο ύπνου για τις αντίστοιχες περιόδους. Για να ξέρει αν το μωρό είναι πολύ ζεστό ή κρύο, πρέπει κανείς να αγγίξει το στομάχι του μωρού ή την πλάτη. Λόγω της ανώριμης κυκλοφορία του μωρού, τα χέρια είναι συχνά κρύο, τόσο συγκινητικό τα χέρια για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος δεν είναι μια καλή ιδέα. Η θερμοκρασία στο βρεφικό σταθμό του μωρού πρέπει να είναι μεταξύ 64 ° F και 68 ° F. Σύμφωνα με αυτές τις θερμοκρασίες το κορμάκι και το φως πιτζάμες κάτω από το σάκο μωρό είναι επαρκής για να κρατήσει το μωρό ζεστό και άνετο.
Αυτή η τσάντα σαν ένδυμα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, και όχι χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρούνται τα βρέφη ασφαλή, ζεστά και άνετα, ενώ στον ύπνο τη νύχτα. Κάποιος πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η τσάντα ύπνου είναι αρκετά μικρό για να αποτραπεί το μωρό από βύθιση μέσα στην τσάντα. Πρέπει επίσης να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να επιτρέπουν την ελεύθερη κίνηση των ποδιών μέσα στην τσάντα. Βρέφος σάκους ύπνου κάνουν μεγάλες δωρεές για τα κόμματα ντους μωρών.