Πώς να Επίπεδο ένα κινητό σπίτι

κινητό σπίτι σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Απαιτεί τακτική επισκευή, ιδιαίτερα συχνό ισοπέδωση και την εκ νέου ισοπέδωση. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε κινητό σπίτι βάρδιες λίγο στην διάθεσή του ένα σταθμό για ένα ή δύο χρόνια. Είναι απολύτως φυσικό και πολύ συχνές. Η απόκριση πράκτορες είναι οι καιρικές συνθήκες, την υγρασία, το έδαφος, και ακόμη και το χρόνο. Το χώμα μαλακώνει, και τα αγκυροβόλια υποστήριξη σκάψει στο χώμα. Οι αποβάθρες αρχίζουν να αποσύνθεση και την αποσύνθεση, το οποίο με τη σειρά του αφήνει ένα κενό. Το έδαφος καλύπτει το κενό. Λόγω αυτής της καθίζησης του εδάφους κάτω από το κινητό σπίτι, το Ι-δοκού γίνεται άνιση. Συνήθως, μια μετατόπιση της τάξης του ¼ της ίντσας περίπου αφήνει το I-beam αστήρικτη. Σύμφωνα με μια τέτοια κατάσταση, θα την εμπειρία ότι οι πόρτες και τα παράθυρα δεν είναι πλέον κλείνει και ανοίγει κανονικά, και θα παρατηρήσετε την εμφάνιση κάποιων ρωγμών sheetrock στο σπίτι σας. Η πτώση μου πορείας πρέπει να εξομαλυνθεί προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν δομικές ζημιές στο σπίτι.
Οδηγίες για Τροχόσπιτο Leveling: Μπορείτε να πάρετε τη δουλειά ισοπέδωση γίνει με την πρόσληψη επαγγελματιών. Αλλά αν το κάνετε μόνοι σας, θα κερδίσετε χρήματα και χρόνο. Θέλετε να του δώσετε έναν πυροβολισμό; Μετά είναι οι οδηγίες σχετικά με το επίπεδο ένα κινητό σπίτι. ? Ορισμένα τμήματα κινητό σπίτι σοβατεπί θα πρέπει να αφαιρεθεί από όλες τις πλευρές του κινητού σπίτι σας. Ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε όλα τα σοβατεπί, εφόσον απαιτείται. Αυτό γίνεται για να αποκτήσει πρόσβαση στις προβλήτες κάτω. ? Το δεύτερο βήμα είναι να ελέγξει εάν όλα τα τμήματα είναι επίπεδο ή όχι. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια ενός επιπέδου που είναι ίσο με το μήκος του κινητού σπίτι σας. Ξεκινήστε από το κέντρο. Τοποθετήστε το επίπεδο κοντά στην πλησιέστερη προβλήτα δικαιολογητικά. Ρίξτε μια ματιά στο φιαλίδιο φούσκα σχετικά με το επίπεδο. Αν είναι στη μέση, η ενότητα είναι επίπεδο. Ελέγξτε την επόμενη πλησιέστερη προβλήτα με τον ίδιο τρόπο. ? Να το επαναλαμβάνω, το δεύτερο βήμα μέχρι να φτάσετε στο τέλος. Κάντε το ίδιο για την άλλη πλευρά επίσης. Η προβλήτα ανάγκες ισοπέδωση σε τμήματα όπου το φιαλίδιο φούσκα δεν είναι στο κέντρο. Κρατήστε την υποδοχή μπουκαλιού σε ένα κομμάτι ξύλου. Τοποθετήστε το κοντά στην προβλήτα. Σηκώστε το στο επίπεδο του I-διασταύρωσης. Κρατήστε την αύξηση στην υποδοχή φιάλης μέχρι το σημείο το φιαλίδιο φούσκα του επιπέδου είναι στη μέση. Κάν 'το αργά. ? Το παραπάνω βήμα δημιουργεί ένα χάσμα μεταξύ των Ι-δοκού και την προβλήτα. Βάλτε στο shims στο χώρο μεταξύ του I-πορείας και την προβλήτα και να τους αναγκάσει σε με ένα σφυρί. Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για όλα τα επόμενα αποβάθρες μέχρι να είναι επίπεδο. ? Ισοπεδώνοντας ολοκληρώνεται. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη σύνδεση όλων των γραμμών υδραυλικά και το νερό. Αντικαταστήστε όλα τα σοβατεπί που αφαιρέθηκε γύρω από το τροχόσπιτο. ? Μπορείτε να τεντώσει το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο διαδοχικών επισκευών, ακολουθώντας δύο πολύ σημαντικές συμβουλές. Ο ένας είναι να σφραγίσει με την τρύπα ή οποιοδήποτε ανοιχτό χώρο που θα βρείτε, ενώ σέρνεται γύρω. Δεύτερον, η εξάπλωση ένα πλαστικό φύλλο για το έδαφος κάτω από το κινητό στο σπίτι σας. Το πλαστικό φύλλο δρα σαν φράγμα υγρασίας και θα προστατεύει το κάτω μέρος του κινητού σπίτι από βλάβες που οφείλονται στην υγρασία.
Όλα τα παραπάνω βήματα περιγράφουν τον τρόπο το επίπεδο ένα κινητό σπίτι. Ισοπεδώνοντας ένα κινητό σπίτι είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί το κινητό σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα που είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες οδηγίες, είστε σε καλύτερη θέση να ασχοληθούν με το γλυκό κινητό σπίτι σας. Καλή Τύχη!