Πλυντήριο ρούχων Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πλυντήριο ρούχων αντιμετώπιση προβλημάτων είναι απαραίτητη, πριν από τη διαδικασία της επισκευής των πλυντηρίων ρούχων ξεκινά. Πριν βουτιά στις διάφορες τεχνικές του πλυσίματος ρούχων αντιμετώπιση προβλημάτων, ας καταλάβουμε σύντομα τη δομή ενός πλυντηρίου ρούχων. Διαφορετικούς κατασκευαστές έχουν διάφορα σχέδια ενός πλυντηρίου, όμως η βασική δομή και τις λειτουργίες του το σύνολο των πλυντηρίων ρούχων, είναι σχεδόν το ίδιο. Ένα πλυντήριο συνιστωσών όπως ο ταραχοποιός, εσωτερική μπανιέρες, σκάφες εξωτερικό, οι μηχανισμοί επιλογής κύκλου, spin μπάσκετ, στην είσοδο βαλβίδα νερού, τη θερμοκρασία επιλογέας και το κουμπί έναρξης. Η ομάδα εργασίας μηχανισμός ελέγχεται από τις αντλίες νερού, τροχαλίες με κινητήρα, τη συναρμολόγηση περιστροφή και τροχαλίες μετάδοσης. Σε γενικές γραμμές, τον αναδευτήρα περιστροφές τα ρούχα πάνω-κάτω στην μπανιέρα, με αποτέλεσμα τον καθαρισμό τους. Μετά το πλύσιμο των ρούχων, το στεγνωτήριο σκάφες συμπίεση των υπόλοιπων υγρασία από τα ρούχα και αυτό βοηθά στην ξήρανση εύκολα.
Πλυντήριο ρούχων Αντιμετώπιση? Αντιμετώπιση πλυντήριο ρούχων προβλήματα δεν είναι μια απλή δουλειά. Θα πρέπει να διερευνήσει κάθε μέρος του πλυντηρίου και, στη συνέχεια, αφορούν όλες τις πιθανές βλάβες. Τα παρακάτω είναι τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε κατά τη χρήση του πλυντηρίου σας.
Πρόβλημα 1: αργή ταχύτητα του νερού? Έχετε συνδέσει το σωλήνα στο πλυντήριο μπανιέρα και ακόμη την ταχύτητα του νερού με την οποία το πλυντήριο είναι γεμάτο, είναι πολύ αργή και ότι μπορεί να είναι ερεθιστικό! Μπορείτε να περιμένετε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα για να διαπιστώσουμε το μισό γεμάτο πλυντήριο! Λοιπόν, πάμε και ελέγξτε τις συνδέσεις βρύση πρώτα! Μπορεί να έχετε δεν έχουν πλήρως ενεργοποιημένη τη βρύση! Εντάξει, καταλαβαίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο χαζή, ακόμη, είναι καλό να ελέγξετε πρώτα. Αν το νερό της βρύσης είναι πλήρως ενεργοποιημένο, είναι πολύ πιθανό ότι το στόμιο εισόδου βαλβίδες νερού που έχουν διαρροή. Επιπλέον, ελέγξτε έξω το φίλτρο οθόνες σας και δείτε εάν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε αυτά. Νερό βαλβίδες εισαγωγής έχουν φίλτρο οθόνες που αποτρέπουν τυχόν υπολείμματα ή απόβλητα από τη μετάβαση στο εσωτερικό του βαλβίδες νερού. Ελέγξτε τους για τυχόν μπλοκαρίσματα.
Πρόβλημα 2: δυνατούς θορύβους ή αριθ θόρυβος από το πλυντήριο? Συχνά, συμβαίνει να το πλυντήριο λειτουργεί, αλλά ο δυνατός θόρυβος που συνοδεύει το καθιστά αδύνατο για σας να δουλέψει! Από πού αυτό το ασυνήθιστο ήχο προκύψει; Η πρώτη και κύρια δοκιμής αυτής είναι να ελέγξετε αν το πλυντήριο δεν έχει τελειώσει θερμαίνεται. Συχνά, όταν χρησιμοποιείται συνεχώς για πολλές ώρες, τα εσωτερικά μέρη του πλυντηρίου πάρει θερμαίνεται και αυτό μπορεί να αποτελέσει, λόγω του επιπλέον θορύβου που δημιουργείται από το μηχάνημα. Επίσης, ελέγξτε τις αντλίες με κινητήρα και των υδάτων, δεδομένου ότι μπορεί να είναι ένας λόγος πίσω από αυτό το πρόβλημα.
Αν δεν υπάρχει θόρυβος που έρχεται να αποτελέσει τη ροδέλα, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το πλυντήριο δεν παίρνει ρεύμα κατάλληλο για εργασία. Αμέσως ελέγξτε την ασφάλεια / διακόπτη. Πρέπει να έχουμε δει τα κουτιά ασφαλειών εγκατασταθεί στα σπίτια μας. Ένα κιβώτιο ασφαλειών για κάθε συσκευή, τους αποτρέπει από το να εμφανίσουν οποιαδήποτε διακυμάνσεις της τάσης. Πριν από το μέσο είναι κατεστραμμένο, τα καλώδια ασφάλεια λιώσει και να αποσυνδέσετε τη συσκευή, ώστε να το προστατεύσει από σοβαρή βλάβη. Έλεγχος ένα καλώδιο ασφάλεια είναι απλή, αλλά αν δεν έχει καμία ιδέα για το πώς να το κάνουμε, κάνουμε έκκληση έναν ηλεκτρολόγο και να αποφευχθούν οι περιττοί κίνδυνοι.
Πρόβλημα 3: βρεγμένα ρούχα, ακόμη και μετά την ξήρανση In The Spin Tub? Αν τα ρούχα δεν είναι αποξήρανση σωστά, ακόμα και μετά που διέρχεται από το στύψιμο, στη συνέχεια, ελέγξτε τη διαρροή και το σκάφες περιστροφή. Το πρόβλημα μπορεί να είναι μία από τις δύο. Ενώ ο έλεγχος για γύρισμα, ελέγξτε αν το χρονοδιακόπτη λειτουργεί σωστά. Συχνά, ένα ελαττωματικό χρονόμετρο γρήγορα θα κλείσει τη σκάφη γύρο, αφήνοντας τα ρούχα βρεγμένα. Αυτό το πρόβλημα θα είναι εύκολα εμφανής η περιστροφή θα σβήσει γρήγορα. Επίσης, ελέγξτε την αντλία νερού, μπορεί να παρέχει νερό στην μπανιέρα, ακόμα και όταν δεν απαιτείται. Ελέγξτε το ζεύκτη κινητήρα, τροχαλίες μετάδοσης και διακόπτη καπάκι, καθώς και.
Πρόβλημα 4: Είδη ένδυσης είναι κατεστραμμένο? Εάν το πλυντήριο προκαλεί κάποια σοβαρή απειλή για τα ρούχα σας, τότε ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν και να ελέγξετε το σφάλμα. Μπορείτε να βρείτε τα σήματα σκουριά στα ρούχα σας και να μην ξέρουν πού προέρχονται από. Λοιπόν, ελέγξτε τον αναδευτήρα και εσωτερικά μέρη που υπόκεινται τακτικά σε νερό. Συχνά, λόγω της πολυετούς πλύσης, μπορούν να παρουσιάζουν σημάδια σκουριάζει. Ωστόσο, το πρόβλημα προκύπτει μόνο αν χειριστεί το πλυντήριό σας περίπου και την αφήνετε χωρίς επιτήρηση για μήνες. Ελέγξτε για τυχόν ρωγμές και τραχιά σημεία στο μηχάνημα. Μην χρησιμοποιείτε το μηχάνημα αν δεν εξαλειφθεί αυτό το πρόβλημα, ή αλλιώς τα ρούχα σας μπορεί να πάρει χαλασμένο.
Πρόβλημα 5: Νερό υπερχειλήσει το Ταμπς? Αν υπερχειλίσεις πλυντήριο σας τακτικά, τότε η αλλαγή της στάθμης του νερού μπορεί να μην λειτουργεί σωστά. Δείτε αν δείχνει το σωστό επίπεδο του νερού. Επίσης, ελέγξτε αν ο σωλήνας αέρα λειτουργεί σωστά και βαλβίδες εισαγωγής νερού λειτουργούν σωστά.
Πλυντήριο ρούχων αντιμετώπιση προβλημάτων, δεν είναι μια πολύ απλή δουλειά, αν δεν είστε επαγγελματίας ή έμπειρο άτομο. Ωστόσο, αν έχετε μια καλή κατανόηση των ηλεκτρικών συσκευών και τη λειτουργία τους, ένα πλυντήριο εγχειρίδιο επισκευή μηχανής μπορεί να είναι πολύ βολική. Πάντοτε να παίρνετε προφυλάξεις ασφαλείας, όπως και φορώντας γάντια μονωμένα και στη συνέχεια να συνεργαστεί με τις ηλεκτρικές συσκευές. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο: Do-It-Yourself πλυντήριο επισκευή μηχανής, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να επισκευάσει τα σφάλματα που συμβαίνουν σε πλυντήρια ρούχων.