Κλάδεμα Λιλά Μπους - Πώς να κλαδεύω Λιλά Θάμνοι

Αν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε πασχαλιές τον κήπο λουλουδιών σας, θα είναι σίγουρα ήθελα να μάθω πώς να δαμάσκηνου πασχαλιά θάμνοι. Καλά κλαδεύονται λιλά θάμνοι είναι πολύ αναγκαία προκειμένου να δώσει μια τακτοποιημένη και περιποιημένο ματιά στον κήπο σας. Οι πιο συχνές ερωτήσεις των ενδιαφερομένων σε ιώδες κηπουρική είναι-Πότε να κλαδεύω πασχαλιά θάμνους;, και Πώς να κλαδεύω πασχαλιά θάμνους;. Ας βρούμε τις απαντήσεις και στα δύο αυτά ερωτήματα ένα προς ένα.
Κλαδέψτε Λιλά Μπους στα τέλη της άνοιξης: Θα πρέπει να έχουν παρατηρήσει ότι η πασχαλιά θάμνος είναι διαφορετικό από τα άλλα θάμνους στο γεγονός ότι ανθίζει μόνο σε παλιά ανάπτυξη. Κλαδέψτε τους θάμνους δικαίωμα, αφού έχουν τελειώσει ανθοφορία και σίγουρα, πριν την έναρξη εκβλάστηση για το θεαθήναι του επόμενου έτους. Λιλά θάμνοι είναι πολυετή φυτά και ανθίζουν την άνοιξη. Μέχρι το τέλος της σεζόν άνοιξη, αρχίζουν ρίχνοντας-off λουλούδια. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να κλαδεύω τους για να καθαρίσει από παλιά λουλούδια, κλαδιά και τα φύλλα. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου ή του Ιουλίου, τους θάμνους έναρξη βλάστησης. Αν διαγωγής τους κλάδους που έχουν αρχίσει να φέρουν τα μπουμπούκια, μπορεί να χάσετε μια συνεπή ποσότητα των λουλουδιών την επόμενη άνοιξη. Ως εκ τούτου, το κάνετε ένα σημείο για την αποφυγή κλάδεμα των θάμνων στα τέλη Ιουνίου ή Ιουλίου. Αυτό θα διατηρήσει τους κλάδους που θα φέρει τα λουλούδια την επόμενη χρονιά. Αν συμβεί να μειώσουν τους κλάδους που έχουν αρχίσει εκβλάστηση, η ποινή μπορεί να είναι τόσο άσχημα όσο δεν είναι το λιλά φυτό ανθίζει για περίπου πέντε χρόνια. Για το λόγο αυτό, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κλάδεμα μια πασχαλιά θάμνο. Ενδεικτικά παραθέτουμε τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για κλάδεμα τους.
Στόχο τη διατήρηση του Βάζο-όπως Σχήμα: Το φυσικό σχήμα του πασχαλιά θάμνος είναι αυτός του βάζο με λουλούδια. Κάθε χρόνο, οι νέες ομάδες ανάπτυξης στη βάση, και το ανώτερο τμήμα απλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Δίνει τη δυνατότητα στο φυτό μια άγρια ​​εμφάνιση και λάφυρα σχεδιασμό τοπίου σας. Κλαδέψτε τους θάμνους, έτσι ώστε να μην ανεμιστήρα έξω. Στόχος σας πρέπει να είναι η διατήρηση ενός βάζου-όπως μορφή. Λιλά θάμνος μπορεί να αυξηθεί 4 έως 30 πόδια. Η επιλογή του ύψους των φυτών εξαρτάται από εσάς. Κόβετε το εργοστάσιο αναλόγως.
Κόψτε λουλούδια, βλαστοί, Suckers και Δρομείς: Θα βρείτε τη βάση της πασχαλιά φυτό συσσωμάτωμα με παλιά και μαραμένα λουλούδια. Θα δείτε επίσης πολλά υποκαταστήματα, δρομείς και κορόιδα overgrowing προς όλες τις κατευθύνσεις. Όλοι πρέπει να μειωθούν κάτω προκειμένου να δοθεί καθαριστεί-up εμφάνιση, και θα φέρει το εργοστάσιο στο σχήμα. Για ένα τυπικό αγγείο που μοιάζει με το σχήμα, την ανάπτυξη των φυτών πρέπει να είναι πιο πάνω από ό, τι προς τα κάτω. Τυχόν καθοδικές αναπτυσσόμενο κλάδο, πρέπει να διακόπτεται. Ενώ κλάδεμα πασχαλιά θάμνους, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει τουλάχιστον μερικές υγιές, δυνατό και νέα στελέχη για την επόμενη σεζόν ανθοφορία.
Περικοπή της Παλαιάς Υποκαταστήματα: Πολλοί κλάδοι αναπτύσσονται τέτοια που διασχίζουν το ένα το άλλο. Αν αυτό συμβαίνει στην ζούγκλα σας, τότε κόψτε τα κλαδιά κάτω. Κλάδεμα των παλαιών λουλούδια, βλαστούς, κορόιδα, δρομείς και αφήνει ενίσχυση καλύτερο αερισμό των φυτών και πασχαλιά προωθήσει επίσης την ανάπτυξη νέων σε αυτό. Σε γενικές γραμμές, παλιά κλαδιά είναι ξυλώδης και σκληρά. Ίσως χρειαστεί μια απότομη πριόνι για να τους μειώσουν.
Αφαιρέστε το παλιό ξύλο: Αφαιρέστε το παλιό ξύλο κάθε χρόνο. Καθώς το φυτό αυξάνεται, το ύψος των αυξήσεων ξύλο. Το ξύλο, αν δεν αφαιρεθούν, δημιουργεί μια οπτική τρύπα στο κέντρο του πασχαλιά θάμνους. Αφήστε το νέο σουτ για να καλύψει αυτή την τρύπα και να αντικαταστήσει το παλιό ξύλο.
Αν το φυτό είναι νέο, ελαφρύ κλάδεμα θα είναι αρκετό. Αλλά, αν υπάρχουν παλιά, κατάφυτες δενδρύλλια και θάμνοι, θα πρέπει να κόψει όλα τα περιττά βλαστούς. Αυτό θα τονώσει το φυτό για να ανθίσει αφειδώς το επόμενο έτος.
Το κλάδεμα δεν είναι μόνο σημαντική για τη διατήρηση του σχήματος της πασχαλιά θάμνους, αλλά και να τους προστατεύουν από ορισμένα έντομα και παθογόνους μικροοργανισμούς. Όταν βρείτε ένα μολυσμένο υποκατάστημα, το καλύτερο πράγμα που κάνει είναι να μειώσουμε το πλήρες υποκατάστημα ίδια. Διαφορετικά, η παθογόνων μικροβίων μπορεί να εισβάλουν σε άλλα τμήματα της ίδιας μονάδας ή άλλα φυτά συνολικά. Ως εκ τούτου, το κλάδεμα πασχαλιά θάμνους έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στη συντήρηση του εξωραϊσμού κήπων σας.