Eye Makeup για το Green Eyes

Γυναίκες με πράσινα μάτια συχνά δυσκολεύονται να πειραματιστούν με μακιγιάζ στα μάτια, φοβούμενος ότι θα καταστρέψει τη δραματική εμφάνιση των πράσινων τα μάτια τους. Τι γίνεται αν σου έλεγα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια και ότι δραματική πράσινα μάτια σας μπορεί να είναι περισσότερο δραματοποιημένη; Ακούγεται καλό δικαίωμα; Σίγουρα το κάνει. Πράσινα μάτια μπορούν να βελτιωθούν με τη χρήση του δικαιώματος αποχρώσεις του eyeliners, σκιά ματιών, μάσκαρα και Kohl μολύβια. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι, ποια χρώματα να χρησιμοποιηθούν για το μακιγιάζ των ματιών σας και πώς να τις χρησιμοποιήσουν σε ένα τέλειο συνδυασμό. Ενδεικτικά παραθέτουμε είναι μερικές συμβουλές μακιγιάζ των ματιών και τεχνικές για την εφαρμογή του μακιγιάζ για την πράσινη φουντουκιά eyes.
Eye Makeup για το Green Eyes - χρώματα και αποχρώσεις? Δεδομένου ότι ο στόχος μας είναι να δραματοποιούμε και να ενισχυθεί η πράσινα μάτια φουντουκιές και να μην ήχο τους κάτω, θα πρέπει να εργάζονται σε αυτές με τις σκιές που δεν ανταγωνίζονται με το χρώμα των ματιών σας. Αν τα μάτια σας είναι μια πιο σκοτεινή πράσινη απόχρωση, τότε επιλέξτε τα ελαφρύτερα χρώματα και αν είναι το φως φουντουκιά σκιασμένες green, επιλέξτε αποχρώσεις. Επίσης θυμηθείτε, ότι τα χρώματα πρέπει να επαινέσει την ευκαιρία που θα το φοράτε για να. Για να εφαρμόσετε μακιγιάζ ματιών για τα πράσινα μάτια, επιλέξτε χρώματα όπως το ροδακινί, μοβ, μοβ, καφέ, μπρονζέ, μωβ, χακί και μπεζ. Χρώματα της eyeshadow και τα μάτια μολύβια πρέπει να χρησιμοποιούνται σε ένα συνδυασμό, και όχι χρησιμοποιώντας το ίδιο χρώμα και για τους δύο. Σκιές στις αποχρώσεις του taupes, κοράλλι, μόκα and πασχαλιές θα λειτουργήσει πολύ καλά για να δημιουργήσει εκείνο το δραματικό αποτέλεσμα για τα πράσινα μάτια.
Συμβουλές για την εφαρμογή Eyeshadow για το Green Eyes? Το πιο σημαντικό βήμα για μακιγιάζ ματιών για τα πράσινα μάτια είναι η εφαρμογή της σκιάς ματιών. Επιλέξτε από οποιαδήποτε από τις σκιές προαναφέρονται και να αποφεύγουν αποχρώσεις του ροζ, λευκό, γκρι και του μπλε. Για την εφαρμογή, επιλέξτε ένα ελαφρύ χρώμα της επισήμανσης. Για παράδειγμα, λιλά μπορεί να είναι ένα καλό highlighter. Εφαρμόστε στο κόκκαλο γραμμή σε ένα μόνο παχιά εγκεφαλικό επεισόδιο και εφαρμόζονται ομοιόμορφα σε όλο το κόκκαλο. Μετά απλώστε ένα πιο σκούρα απόχρωση, ας πούμε ένα βαθύ πορφυρό, στην πτυχή των ματιών και ανακατέψτε καλά, μέχρι να εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε τσαλακώνεται. Αυτός ο συνδυασμός του μωβ λιλά και βαθιά θα δώσει μια άκαμπτη εφαρμογή φουντουκιά πράσινα μάτια σας. Για μια πιο λεπτή εμφάνιση, μπορείτε να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό του φωτός μπρούντζο και καφέ.
Συμβουλές για την εφαρμογή Eyeliner / μολύβι ματιών για το Green Eyes? Εφαρμογή eyeliner ή τα μάτια μολύβια στα πράσινα μάτια με eyeshadow μετά, θα ενισχύσει την περαιτέρω μακιγιάζ. Eyeliner ή μάτι μολύβι για μακιγιάζ για φουντουκιά πράσινα μάτια πρέπει να είναι χρυσό, σκούρο γκρι, αποχρώσεις του δαμάσκηνα και βιολέτες ή αποχρώσεις ή καφέ και μπρούντζο. Εφαρμόστε το μολύβι ματιών ή το μάτι από το σχήμα «V» στην εξωτερική του βλεφάρου by γλιστρώντας το σε ομαλά. Εφαρμόστε το μολύβι ματιών ή το μάτι στο κάτω βλέφαρο, καθώς και, στο εξωτερικό χείλος. Εάν χρησιμοποιείτε ένα eyeliner, αφήστε το να στεγνώσει καλά και να αποφεύγουν να αναβοσβήνει, έτσι ώστε να μην μουτζούρα.
Συμβουλές για την εφαρμογή της μάσκαρας για το Green Eyes? Μάσκαρα για το μακιγιάζ των ματιών για τα πράσινα μάτια πρέπει να είναι είτε η διαφάνεια ενός ή οποιαδήποτε απόχρωση του καφέ. Εφαρμόστε το μάσκαρα ομοιόμορφα μετά τη χρήση ενός βλεφαρίδα μπικουτί on τις βλεφαρίδες.
Smoky Eye Makeup για Hazel Eyes πράσινο? Για να δημιουργήσετε έναν καπνιστή μάτια αναζητούν πράσινα μάτια, ξεκινούν με τη χρήση μιας βάσης σκιά ματιών ή ένα concealer μάτι. Εφαρμόστε το πιο σκούρα απόχρωση πάνω από την πτυχή ομοιόμορφα, προς τα έξω και προς τα πάνω κίνηση, έτσι ώστε, το λεπτότερο προς την εξωτερική άκρη του ματιού. Κάντε την εξωτερική άκρη του ματιού, τόσο στην κορυφή και κάτω, πιο σκούρα από τις εσωτερικές ακμές. Εφαρμόστε το eyeliner σε ολόκληρο το άνω βλέφαρο και το μισό δρόμο για το κάτω βλέφαρο. Sculpt τα φρύδια σας, συμπληρώνοντας το με σκούρο καφέ σκόνη μέτωπο.
Αφού έχετε κάνει την μακιγιάζ ματιών για τα πράσινα μάτια, φροντίστε να το μεταφέρουν μακριά με την εμπιστοσύνη και καλωσορίζω όλους τους επαίνους που με ένα χαμόγελο!