Πότε να Τερματισμός Σχέσεις

Τι φέρνει μου να γράψει αυτό άρθρο για πότε να τέλος μια σχέση είναι η ιστορία της φίλου Joanne μου. Περίπου τέσσερα χρόνια πριν Ιωάννα συναντήθηκε Keith και η ζωή της φαινόταν να έχει αλλάξει. Ήταν πάντα μια ευτυχισμένη-Go-Lucky και ένα αφρώδες κορίτσι. Όμως, Keith την έκανε να πάει πάνω από τη Σελήνη. Ήμουν πολύ χαρούμενος γι 'αυτήν. Αλλά αυτή η ευτυχία για μένα όσο και για Joanne ήταν βραχύβιος. Παρά το γεγονός ότι για τους πρώτους έξι μήνες ήταν ζαλισμένος, καθώς ο χρόνος πέρασε, τα πράγματα άρχισαν να κινούνται προς τα κάτω. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που άκουσα να λέει τίποτα καλό για τη σχέση της με τον Keith. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ο ίδιος, αλλά κάθε φορά που μιλάει γι 'αυτόν, αντιλαμβάνομαι πως γίνεται συναισθηματικά καταχρηστικά. Έχει αλλάξει hairstyle. Φοράει τα χρώματα πως κάποτε σιχαινόταν. Ήταν foodie αλλά τώρα όλα τρώει βράζεται τροφή. Αγνοεί τη μεταμόρφωση ότι περνάει, φίλε μου φαίνεται απλώς να φέρουν τη σχέση επειδή πρέπει. τη σχέση της Joanne μου έδωσε καλύτερης κατανόησης αναγνωρίζοντας τα σημάδια μιας κακής σχέσης και να ξέρεις πότε να θέσει τέλος στην παράβαση. Στις παρακάτω γραμμές Συμμερίζομαι μαζί σας τι έμαθα από τη ζωή φίλου μου.
Σημάδια που Εσείς Πείτε Πότε να Τερματισμός Σχέσεις
Επιχειρήματα: Εφόσον δεν δύο ιδιωτών είναι εικόνες καθρέφτη, επιχειρήματα και ζητήματα σχέσης δεσμεύονται να περικόψετε επάνω. Επιχειρήματα φαίνονται ματαιώνοντας τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό είναι ένας τρόπος μέσω του οποίου η σχέση ωριμάζει επίσης. Το σημείο είναι πώς δύο ασχολούνται ανθρώπους με τις διαφορές στη γνωμοδότησή ότι έχουν. Προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το σύντροφό σας σε μεταγενέστερο χρόνο με το σημείο. Μήπως αυτός προσπαθήστε να κατανοήσει ή λόγο με σας σε ήρεμη τρόπο; Ή μήπως τέτοια επιχειρήματα πάντα να στραφούν δυσάρεστες και κανένα δεν από εσάς φαίνεται να θέση να δείτε το απόψεις άλλους; If δεύτερη είναι η περίπτωση αυτό σημαίνει ότι και οι δύο από σας έχουν βαθιές διαφορές στις πεποιθήσεις σας. Υπάρχουν ορισμένες διαφορές που έχει κανείς να ζει με. Άλλοι μπορεί να εργαστεί γύρω. Το σημείο είναι πόσα μπορεί τόσο από σας ζήσουν μαζί τους.
Προδοσία: Τα λάθη είναι ανθρώπινα ... Δεν θα ολοκληρώσει τον υπόλοιπο λέγοντας επειδή δεν θέλω το άλλο εταίρους που πρέπει Θεό και συγχωρήσουμε ένα αν συνεχίζει εξαπάτηση της. Αλλά ναι, όλοι μας διαπράξουν λάθη. Ωστόσο, η αξίζει σημείο σημειωθεί είναι εάν νοιαζόμαστε αρκετό για εταίρο μας μη δεσμεύει το ίδιο λάθος ξανά και ξανά. Infidelity πονάει και εάν έχετε ένας από τους πολλούς ατυχές υφισταμένων για πάσχατε από το, μιλήσουμε έξω με σύντροφό σας. Αν αυτός ενδιαφέρεται για εσάς, εσείς ποτέ δεν θα περάσει μέσα από το οδυνηρό επεισόδιο ποτέ. Αλλά αν ο συνεργάτης σας εξαπατά σε σας και πάλι, μήπως νομίζει / αυτή αξίζει το χρόνο και την αγάπη σας;
Χειραγώγηση: Μια υγιής σχέση είναι βασισμένη στην εμπιστοσύνη. Σε περίπτωση που ένας εταίρος είναι να χειρίζονται το άλλο για την προσωπική κερδών γίνεται μια μονόπλευρη υπόθεση που δεν μπορεί να λέγεται μια σχέση σε όλα. Αυτό συχνά μπορεί να συμβαίνει στην περίπτωση των ζευγαριών όπου είναι οικονομικά ή κοινωνικά εύπορους σε σύγκριση με τις άλλες. Βοηθώντας τις άλλες φορές ή ακόμη και τις περισσότερες φορές είναι καλό. Αλλά αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι, αν ο ενδιαφερόμενος είναι εξίσου έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες σας με όποιον τρόπο αυτός / αυτή μπορεί; Σε περίπτωση που ο συνεργάτης σας φαίνεται γλυκιά και όμορφη μόνο όταν αυτός / αυτή χρειάζεται μερικές χάρες από σας, είναι χρόνος που έδωσε τη σχέση σας μια σοβαρή σκέψη.
Συναισθηματική κακοποίηση: Οι σχέσεις βασίζονται στην αίσθηση της αγάπης και φροντίδας. Όταν δύο άνθρωποι εμπλέκονται είτε πρόκειται για ρομαντικά ή άλλως, πρόκειται για την αποδοχή ο ένας τον άλλον με τον τρόπο που είναι. Τι είμαι συγκεκριμένα αναφερόμαστε είναι συναισθηματική κακοποίηση. Εάν ο σύντροφός σας είναι συνεχώς παραπονιέται για τον τρόπο που κοιτάζετε ή ο τρόπος που συμπεριφέρεται, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Βάζοντας σε κάποια προσπάθεια να ευχαριστήσουν το άλλο πρόσωπο κατά καιρούς είναι εντάξει, αλλά αν η προσπάθεια πηγαίνει παραγνωρισμένος και τα αιτήματα για «αλλαγή» φαίνεται ότι ποτέ δεν τελειώνει, θα πρέπει να εκληφθεί ως σημάδι του τέλος σε μια κακή σχέση.
Σωματική κακοποίηση: Η αγάπη για κάποιον και να προκαλούν πόνο σε αυτόν δεν μπορεί να πάει χέρι-χέρι. Σωματική κακοποίηση πρέπει να αντιμετωπίζονται κατά την πρώτη στιγμή. Λέξεις όπως, σας αγαπώ μωρό. Μόλις χάσει το μυαλό μου δεν αποτελεί δικαιολογία γι 'αυτόν να σας προκαλέσει πόνο. Αν καταχρήσεις εσείς ή τα παιδιά σας και πάλι, δεν πιστεύω ότι δύο φορές πριν από τον τερματισμό της καταχρηστική σχέση.
Ερωτήσεις να ζητήσει πριν από τέλος σε μια σχέση? Μήπως και οι δύο από σας θέλετε και να προσπαθήσουμε να περνούν το χρόνο τους μεταξύ τους; ? Είναι οι στόχοι σας, είτε πρόκειται για την καριέρα, τα παιδιά, την οικογένεια ή προσωπικό χώρο παρόμοιο; ? Απλά καθίστε και γρήγορα σημειώνω τα ονόματα των ανθρώπων που θα ήθελαν να περνούν το χρόνο τους με. Μήπως το όνομα του συνεργάτη σας έρθει σε αυτό; ? Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μιας υγιούς σχέσης. Να έχετε στο δικό σας; ? Εάν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι αρνητική, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι είστε σε μια σχέση που δεν μπορεί να επεξεργαστεί.
Είναι δύσκολο να βρείτε ένα συνεργάτη που νοιάζεται. Επιχειρήματα και παρεξηγήσεις είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουμε σε οποιαδήποτε σχέση. Ωστόσο, αυτοί δεν είναι λόγοι για τους τρόπους μέρος. Δεν αφήνουν καμία πέτρα στο να καταστεί η εργασία σχέσης. Ωστόσο, δεν χάνουν την πρακτικότητα σας. Δεν αμφισβητούν τις πινακίδες που σας πει πότε να τελειώσει μια σχέση. Θυμηθείτε Τα λάθη είναι ανθρώπινα ...