Πώς να σταματήσει να είσαι ντροπαλός

Όλοι μας αξίζει να είναι σε θέση να απολαύσουν τη ζωή χωρίς να ενοχλούνται από τίποτα. Ωστόσο, εκείνοι που είναι ντροπαλός τους εμπόδιζαν να το πράξουν. Αν πραγματικά θέλουν να σταματήσουν να είναι ντροπαλός, είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουν από το καβούκι σας και προσπαθήστε να είστε οι ίδιοι. Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια από την πλευρά σας να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους. Δεδομένου ότι βρίσκεται στο σπίτι ή σε ένα απομονωμένο μέρος δεν μπορείς να περιμένεις τον κόσμο να έρθει και σας befriend. Πρέπει να έχεις μια στάση θετική σκέψη και να βγει προς άλλα.
Τρόποι για Πώς να Διακοπή Όντας Shy;
Για ένα πρόσωπο εσωστρεφής, η συστολή μπορεί να είναι ένα εγγενές χαρακτηριστικό της προσωπικότητας. Ωστόσο, μπορεί να μειωθεί σε κάποιο βαθμό με τη λήψη ορισμένων μέτρων. Εδώ, έχουμε τα συζήτησε διεξοδικά.
Βελτιώστε τον Εαυτό σας αυτοεκτίμηση? Προσπαθήστε να υπολογίσετε την πρωταρχική αιτία της συστολής σας. Βασικά, υπάρχουν δύο σημαντικοί λόγοι που κάνουν ένα πρόσωπο ντροπαλός. Ένα, που είναι εξαιρετικά μόνος συνειδητή για τους εαυτούς τους. Ως εκ τούτου, έχουν την τάση να τεθεί ένα προσοχή πολύ με το αν είναι συμπεριφέρεται με το σωστό τρόπο ή μη. Δύο, έχουν μια τάση να έχουν αρνητική στάση περίπου ίδιοι. Τείνουν να αισθάνονται ότι δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρουσα περίπου ίδιοι, και δεν προσοχή αξίζει κανενός. Και οι δύο αυτοί οι παράγοντες καθιστούν πολύ νευρικό και οι ίδιοι να αποσύρει σε ένα κουκούλι. Όλοι μας έχουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες. Κατανοήστε ισχυρά σημεία σας και κρατήσει εστίασή σας σε αυτές. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό να είσαι διαφορετικός, και βεβαιωθείτε ότι εσείς ο ίδιος εκτιμηθεί ο τρόπος σας. Ξοδεψτε κάποιο περισσότερο χρόνο στη βελτίωση φυσική εμφάνιση σας. Κάνει πολλή διαφορά αυτοπεποίθησή σας. Όταν κοιτάτε σας στον καθρέφτη και να αισθάνονται καλά για σας, τότε μπορείτε να αισθάνονται πιο σίγουροι για σας καθώς πλησιάζετε ένα πρόσωπο, γνωστά ή άγνωστα.
Πρακτική Συνομιλία? Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει η πρακτική αυτή κάνει τον άνθρωπο τέλειο. Καθώς είστε ντροπαλός άτομο, γνωρίζετε ότι δεν είστε καλές σε συζητήσεις με πρόσωπα, αλλά μπορείτε καταστήσει καλύτερα από εν ενεργεία όλο και περισσότερο. Για αρχή, στέκονται μπροστά στον καθρέφτη, σκεφτείτε ένα θέμα για οποία μπορείτε να μιλήσετε άνετα και πρακτική μιλώντας σε σας. Μπορεί ήχος πραγματικά ανόητο, αλλά δουλεύει. Μετά πάρτε τη βοήθεια ενός καλού φίλου που μπορεί να σας βοηθήσει στο θέμα αυτό. Οι δύο από σας μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι ρόλων να κάνετε μόνοι σας πιο εύκολη με τη συνομιλία. Στη συνέχεια, πηγαίνετε έξω και να συναντά τους ξένους και να χτυπήσει μια συνομιλία. Αρχικά, μπορείτε προσέγγιση άνθρωποι σε ορισμένες ήσυχα μέρη, αποθηκεύει βιβλίο ή καφενείο, αφού θα εύκολα προσιτός από ανθρώπους που είναι με δυνατή κόμμα. Παρατηρήστε άλλοι που είναι καλοί εκκινητήρες συνομιλία. Θα μπορούσε να είναι ένας από τους φίλους σας ή ξένος στο κόμμα. Τώρα είστε έτοιμοι να πάτε πολυκοσμία με φίλους. Προσέγγιση κάθε τέτοιο πρόσωπο που στέκεται σε απόσταση μέσα στο πλήθος. Μια μοναδική-on-one συνομιλία είναι πολύ ευκολότερη από ό, τι μιλώντας σε μια ομάδα. Μόλις αρχίσετε μια συνομιλία, θα βρείτε νευρικότητά σας έχει φύγει. Όπως μπορείτε συναντήσουν περισσότερους και περισσότεροι άνθρωποι, μπορείτε να γνωρίζουν το είδος των ανθρώπων που είστε άνετοι με.
Μάθετε να Χαλαρώστε? Όσοι είναι ντροπαλός δυσκολευτούν πολύ να επικοινωνούν με άλλους όπως αισθάνονται άγχος και πολλή δυσφορία στο κάνουν. Συχνά, έχουν ένα κρυφό φόβος ότι μπορεί να μιλήσει κάτι πραγματικά ηλίθιο και θα πάρουν ταπεινωμένοι. Μπορούν συχνά αδυνατούν να αποφασίσει τι να πει. Μπορείτε να ξεπεραστούν οι φόβο απόρριψης από προετοιμασία μυαλό σας για το χειρότερο πιθανές συνέπειες. Εάν είστε αγνοούνται από κάποιον, μην το πάρετε προσωπικά. Προχωρήστε και θα βρείτε πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σας. Σε ένα μεγάλο πλήθος, εάν αισθάνεστε ότι το συστολή αναλαμβάνει τον έλεγχο των αισθήσεων, στροφή την προσοχή σας σε άλλα πράγματα γύρω σας. Αυτό θα σας εμποδίσει την μόνος συνειδητή.
Άγχος και ο φόβος είναι συναισθήματα που είναι δύσκολο να καταστείλει. Η πιο απλή μέθοδος να ξεφορτωθεί άγχους είναι να μάθουν τις τεχνικές χαλάρωσης. Κλείστε τα μάτια σας και να επικεντρωθούν όλες την προσοχή σας στην αναπνοή σας. Κρατήστε το ρυθμό της αναπνοής βραδεία και μετά κάποτε, θα βρείτε ότι όλες ανήσυχοι σκέψεις σας είναι φύγει. Πρακτική γιόγκα και διαλογισμού μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στον έλεγχο των αγωνία πάντα. Άλλες ασκήσεις όπως περπάτημα και τζόκινγκ βοηθά επίσης στην δροσιστικό νου και απελευθέρωση έντασης.
Θα πρέπει να σταματήσουν να είναι ντροπαλοί άνθρωποι συνεδρίασης και να αρχίσει τη συνομιλία μαζί τους. Είναι επίσης πολύ σημαντική για την επίτευξη προσωπικών στόχων σας και την άνθηση της ζωής. Μπορεί σας βοηθήσει να φέρει έξω κρυμμένες ταλέντο σας ότι ψέματα μέσα σας.