Best Places στο Live στις ΗΠΑ

Επανεντοπισμό σε νέο τόπο μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα αν δεν είστε επίγνωση των καλύτερα μέρη για ζήσει μέσα Υπάρχει πολλή που χρειάζεστε να εξετάσει, προτού τελικά μετεγκατασταθούν σε νέο τόπο, έτσι ώστε μπορείτε δεν αντιμετωπίζουν μείζονα προβλήματα εκεί. Αντιμετώπιση ανεπιθύμητα προβλήματα να πάρετε ιδιαίτερα δύσκολο εάν είστε μετεγκαθίστανται με την οικογένεια και κατσίκια σας.
Προτού να μετακινηθεί σε μια νέα θέση, πρέπει να ερευνήσετε καλά για τον τόπο. Εάν επιλέξετε μια τόπος από μια λίστα βέλτιστων μέρη διαβίωσης ΗΠΑ, θα πάρετε μια ευρεία ποικιλία να επιλέξετε, καθώς πληροφορίες σχετικά οικονομία της, πληθυσμό, ευκαιρίες απασχόληση κτλ. Ακολουθεί μια συλλογή των καλύτερων τόπους διαβίωσης στις ΗΠΑ και πληροφορίες σχετικά τις διάφορες πτυχές του τόπου.
Top 5 μέρη διαβίωσης ΗΠΑ
No.1: Louisville, Κολοράντο? Η πόλη του Louisville στο Κολοράντο είναι γνωστή ως κάτω σε πόλη γη, διάσημη για καταστήματα παγωτό της και πανηγύρεις δρόμο στα Παρασκευή νύχτες. Στεγάζει διάφορες εύρωστο βιομηχανίες που εξυπηρετούν στις hi-tech και υγεία τομέων περίθαλψης, αυτό κάνει επίσης ανεργία μια μακρινή πιθανότητα εδώ. Ο σημαντικότερος λόγος για τους ανθρώπους κινούμενο προς εδώ είναι τα μεγάλη ύπαιθρο ότι οι προσφορές πόλη, το πράσινο μονοπάτια, η Rocky Mountain Εθνικό Park και πολλά χιονοδρομικά κέντρα. Άλλοι παράγοντες περιλαμβάνουν την καλή συστημάτων εκπαίδευσης, υγείας φροντίδας και το ευχάριστο, σαφές και ξηρές καιρικές συνθήκες. Louisville είναι επίσης σημαντική θέση όσο Colorado τουρισμός ανησυχεί.
No.2: Albuquerque, New Mexico? Αυτή η πόλη βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ρίο Γκράντε και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σαφές και ευχάριστο καιρό και όμορφα καταπράσινα τοπία. Η οικονομία της πόλης είναι καλά αγκυρωμένο από τη βάση Αεροπορία Δυναμης Kirtland και εταιρειών όπως η Intel Corp και Sandia National Laboratories. Αυτά έχουν γύρισε επίσης την πόλης σε έρευνας και πλήμνη κατασκευής. Οι δραστηριότητες γύρω πόλης περιλαμβάνουν το Albuquerque International Balloon Fiesta κάθε Οκτώβριο, ποδηλασία και τουρνουά γκολφ. This βέβαιος είναι ένα μέρος διασκεδαστικό να ζήσει μέσα
No.3: Charlottesville, Βιρτζίνια? Αυτή η πόλη βρίσκεται στους πρόποδες της Blue Ridge Mountains και έχει ευχάριστη καιρικές με καθαρό αέρα και πόρων γλυκού νερού όλο το χρόνο. Στεγάζει το πολύ γνωστό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Το πανεπιστήμιο ενισχύει την ποιότητας της εκπαίδευσης και επίσης άγκυρες την οικονομία της πόλης. Η πόλη είναι γνωστή για την υψηλή απασχόλησης και ευκαιρίες ανάπτυξης απασχόλησης. Τα σπίτια μπορούν να είναι λίγο ακριβό, αλλά το κόστος ζωής είναι προσιτή. Σίγουρα ένα καλό μέρος να επανεντοπίσει.
No.4: Upper Στ. Clair, Πενσυλβανία? Αυτή η πόλη βρίσκεται στην λοφώδες δασότοποι, έξω την πόλη της Πίτσμπουργκ. Μετεγκαθίστανται στη πόλη αυτή είναι ιδανική για όσους ψάχνουν να κινηθεί σε αρκετά γειτονιά. Οι κάτοικοι απολαύσετε εδώ το καταπράσινο γαλήνιο περιβάλλον και ένα άριστο σχολικό σύστημα, με έναν από σχολείων ενσακκίσεως το «Αριστείο Εκπαίδευση 'βραβείο γύρω δέκα φορές. Οι ψυχαγωγικές διαθέσιμες εγκαταστάσεις εδώ περιλαμβάνουν γκολφ, bocce, ορειβασία, ψάρεμα και ποδηλασία. Στην περίπτωση που χρειάζεστε κάποια από τις μεγάλες ανέσεις της πόλης, δεν είναι μακριά, όλα αυτά χάρη στο Πίτσμπουργκ.
No.5: Οχυρό Collins, Κολοράντο? Αυτή η πόλη είναι γνωστή για το φυσικό σκηνικό, ποιότητα ζωής και ζωντάνια που προσφέρει. Στεγάζει το Colorado State University, που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα. Ξεχωρίζει για τα χαμηλά ποσοστά διαζυγίου και τα ποσοστά εγκληματικότητας, υψηλή τέχνη της ποιότητας και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, προσιτές τιμές, καλή πραγματικές τιμές των ακινήτων και ένα εξαιρετικά καλό καιρό. Επίσης, το άγχος συναφών παθήσεων στους κατοίκους είναι πολύ λιγότερο εδώ, σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη πόλη. Οι κάτοικοι επίσης να απολαύσετε μια στενή κοινότητα, καλές θέσεις εργασίας και μια μυθική εκπαιδευτικό σύστημα.
Ελπίζω αυτό συλλογή των 5 καλύτερα μέρη για να ζει στην Αμερική σας βοηθά με τα σχέδια μετεγκατάστασης σας. Κάνετε την έρευνά σας καλά πριν στένεμα κάτω της πόλης, το μέτρο όλων των δυνατοτήτων και των κινδύνων και στη συνέχεια να λάβει την τελική απόφαση.