Που λειτουργούν με μπαταρία χλοοκοπτικές μηχανές

Όταν βενζινοκίνητο χλοοκοπτικές μηχανές εφευρέθηκαν, που κατέληξε να είναι θορυβώδης και πηγή ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Στη συνέχεια, οι ηλεκτρικές μηχανές γη μπήκε στην ύπαρξη. Ήταν σίγουρα καλύτερα από το παραδοσιακό του φυσικού αερίου που κινούνται με μηχανές. Ωστόσο, η χρήση τους δημιούργησαν την ενόχληση της μακράς καλώδια ρεύματος. Η συνεχής φροντίδα έπρεπε να ληφθεί έτσι ώστε να κρατήσει από γκρινιάρης ή εκτελούνται πάνω από τα καλώδια. Μια λύση για τα προβλήματα αυτά δόθηκε από που λειτουργούν με μπαταρία μηχανές κουρέματος γκαζόν. Δεν υπάρχουν άλλα εκπομπές τοξικών αναθυμιάσεων του αερίου, καθώς και την ελευθερία από ενοχλητικά καλώδια ρεύματος! Αυτές οι συσκευές υπό τον όρο μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της κοπής γκαζόν. Τα οφέλη από αυτές τις μπαταρίες χλοοκοπτικές μηχανές τους κάνουν μια επιθυμητή επιλογή μεταξύ μέγιστης αγοραστές.
Οφέλη της λειτουργεί με μπαταρία Μηχανές Γκαζόν? Ρύπανση-free λειτουργία του που λειτουργούν με μπαταρία χλοοκοπτικές μηχανές είναι η πιο αξιοθαύμαστη ποιότητα αυτών των μηχανημάτων. Είναι προφανές ότι χορτοκοπτικά που χρησιμοποιούν βενζίνη είναι ένα σημαντικό μερίδιο στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Ότι η μπαταρία λειτουργεί αυτές δεν παρέχουν μόνο τις καλές επιδόσεις στους χορτοτάπητες αλλά και να τον περιβάλλοντα χώρο και το περιβάλλον καθαρό και φρέσκο. Επιπλέον, η λειτουργία των συγκεκριμένων χλοοκοπτικές μηχανές παράγουν λιγότερο θόρυβο ή δεν σε όλα, σε σύγκριση με το πρότυπο χορτοκοπτικά.
Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης με μπαταρίες χλοοκοπτικές μηχανές είναι η κινητικότητα τους. εργασίας τους, δεν δεσμεύεται από τους περιορισμούς των ηλεκτρικών καλωδίων. Ηλεκτρικά χλοοκοπτικά παρέχουν χωρίς ρύπανση εργασίας? Ωστόσο, έχουν ένα μόνιμο πρόβλημα της διαχείρισης των ενσύρματο ηλεκτρικών κινητήρων. Για εξαιρετικά μεγάλο χλοοτάπητες, είναι μάλλον απίθανο ότι κάθε γωνία και γωνία θα εργαστεί πάνω. Υπάρχει ένας περιορισμός που τίθεται σε αυτές τις μηχανές με κορδόνια τους. Επιπλέον, με την παρουσία ηλεκτρικά καλώδια, υπάρχει κίνδυνος παραμονεύει από τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα είναι ηλεκτροπληξία.
Εκτός από το να είναι οικονομικό, με μπαταρίες χλοοκοπτικές μηχανές είναι επίσης χαμηλή για τη συντήρηση. Ετησίως, που συνεπάγεται περίπου τρία με τέσσερα δολάρια για να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά. Από την άλλη πλευρά, η διατήρηση του φυσικού αερίου με γνώμονα το κόστος Χλοοκοπτικά τουλάχιστον είκοσι δολάρια. Οχι μόνο αυτό, την τσέπη σας θα πρέπει να επωμιστούν το κόστος της βενζίνης, καθώς και.
Ορισμένα Μειονεκτήματα λειτουργεί με μπαταρία Μηχανές Γκαζόν? Χορτοτάπητες με ανώμαλες επιφάνειες μπορεί να μην εργαστεί επί αποτελεσματικά με αυτά τα χλοοκοπτικά. παίρνουν οι μπαταρίες εξαντληθούν γρήγορα. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος των μπαταριών. Για χλοοτάπητες μέτρησης πάνω από ένα τρίτο σε μέγεθος, με μπαταρία χλοοκοπτικές μηχανές δεν μπορεί να είναι μια σημαντική επιλογή. Αυτές Χλοοκοπτικά τρέχει σε χαμηλή ισχύ σε σύγκριση με τους ομολόγους τους. Λόγω της χαμηλής ισχύος τους, δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κόψει ένα μεγάλο ποσό της χλόης σε έναν χρόνο. Σε μια τέτοια περίπτωση, η τακτική θερισμός είναι προτιμότερο για τη σωστή φροντίδα του χλοοτάπητα.
Χλοοκοπτικά εργάζονται για μπαταρία δεν είναι αυτοκινούμενα. Έτσι, το βάρος της μπαταρίας μπορεί να είναι άλλο εμπόδιο για γρήγορη κοπή. Οι τύποι των χλόη που μεγαλώνει στο γρασίδι επίσης να επηρεάσει τη λειτουργία των χορτοκοπτικών. Πολύ ψηλά ή πάρα πολύ υγρό χορτάρι, δεν μπορεί να θερίζονται, εκτός από ορισμένα είδη. Οι τύποι είναι Κεντάκυ bluegrass, Λόλιον το πολυετές, πρόστιμο φεστούκα, κλπ.
Χορτοκοπτική μηχανή μπαταρίας? Ορισμένες μηχανές κουρέματος γκαζόν χτισμένο με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που εξαντλούνται κάθε τριάντα λεπτά, ενώ μερικά μπορεί να διαρκέσει για περίπου μία ώρα. Μετά από μια περίοδο πέντε περίπου ετών, οι μπαταρίες μηχανή του γκαζόν θα απαιτήσει μια αντικατάσταση. Νικελίου καδμίου (Ni-Cad) μπαταρίες είναι συνήθως κατάλληλα για λειτουργούν με μπαταρία μηχανές κουρέματος γκαζόν. Μολύβδου οξέος και μπαταρίες λιθίου είναι ακριβά και έχουν χαμηλή ικανότητα αποθήκευσης. Ότι νικελίου καδμίου τύποι είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μπορεί να ανακυκλωθεί. Αυτές οι μπαταρίες μηχανή του γκαζόν είναι επίσης συντήρηση-ελεύθερο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι θεριστικές μηχανές δεν είναι κατάλληλα για το κούρεμα του γρασιδιού βρεγμένο γρασίδι και ψηλό χορτάρι. Δίκη των μηχανών σε βρεγμένο χορτάρι θα ασκήσει τεράστια πίεση στους κινητήρες ή μπαταρίες και, επομένως, να συντομεύσει τη διάρκεια ζωής τους. Ο κινητήρας μπορεί επίσης να επηρεάζονται όταν πάρα πολύ χόρτο είναι κουρεμένο σε έναν χρόνο.
Εν κατακλείδι, με μπαταρίες χλοοκοπτικές μηχανές είναι καλύτερες για τους ανθρώπους που κατέχουν μικρές πρασιές και οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν τη συνήθεια της τακτικής θερισμού. Εργασία έξυπνα και με προσοχή μπορεί να δώσει αποτελεσματικά αποτελέσματα με αυτά τα μηχανήματα. Το φωτεινότερο γεγονός της χρήσης που λειτουργούν με μπαταρία χλοοκοπτικές μηχανές έγκειται στο γεγονός ότι είναι ήπια για το περιβάλλον. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιβάλει και να αρχίσει το κούρεμα του γρασιδιού, δεν δημιουργεί καμία αέρα ή ηχορύπανση!