Χαλί αφαίρεση λεκέδων Συμβουλές: Stain Διαγραφή Carpet

Χαλιά είναι ακριβά προσθήκες στη διακόσμηση του σπιτιού σας και εσείς προφανώς δεν θέλετε περιττές σκληρή λεκέδες να καταστρέψει την ομορφιά τους και την κομψότητα που προσθέτουν στο σπίτι σας. Συχνά, πολύ χρόνο δαπανώνται σκέφτεται μια πιθανή λύση για να απαλλαγούμε από τους λεκέδες και χαλί κηλίδας αφαίρεσης βασικά αγνοούνται. Τα διάφορα προϊόντα για αφαίρεση λεκέδων από τα χαλιά, τα οποία είναι διαθέσιμα στο εμπόριο, επίσης, να αποδειχθεί ανεπαρκής τις περισσότερες φορές.
Για την επιτυχή απομάκρυνση χαλί λεκέδες, είναι ουσιαστικής σημασίας για τη θεραπεία τους λεκέδες με βάση τον τύπο τους. Διαφορετικοί τύποι λεκέδες πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό συνδυασμό λύσεων θεραπείας. Απαριθμούνται κατωτέρω, είναι μερικές συμβουλές χαλί κηλίδας αφαίρεσης, για τα διάφορα είδη των λεκέδων ταπήτων.
Βασικές Carpet Stain Συμβουλές Απομάκρυνση
Ξύστε το ημι - στερεό ή στερεών λεκέδες, χρησιμοποιώντας μια πλαστική σπάτουλα και το κενό από το λεκέ όσο το δυνατόν περισσότερο. Μην χρησιμοποιείτε μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό - κόψης εργαλεία. ? Το υγρό λεκέ θα πρέπει να λεκιάζεται μέχρι αμέσως προτού να μπορέσει να διεισδύσει στις ίνες ταπήτων. Χρησιμοποιείτε χαρτοπετσέτες ή ιστούς για το σκοπό αυτό. ? Πάντοτε να δοκιμάζετε το διάλυμα καθαρισμού σε ένα μικρό κομμάτι του λεκέ, για να δείτε αν δουλεύει ή να προκαλούν βλάβη σε το χαλί. ? Όταν χρησιμοποιείτε μια λύση για την αφαίρεση λεκέδων, εφαρμόστε το στο λεκέ με ένα πανί. ? Κατά την αφαίρεση μεγάλων λεκέδες, αρχίσει να λειτουργεί από τα άκρα, προς τη βάση, έτσι ώστε ο λεκές δεν θα εξαπλωθεί περαιτέρω. ? Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μια βούρτσα ή τρίψτε σκληρά για να αφαιρέσετε το λεκέ. Θα προκαλέσουν μόνο μεγαλύτερη ζημιά από το χαλί. ? Να είστε βέβαιος να μην υπερ υγρό από το χαλί, ενώ έκπλυση και καθαρισμό. ? For αφαίρεση των λεκέδων μελανιού, καθαρίστε με λίγο χυμό λεμονιού. ? Καφέ λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν με καθαρισμό αμέσως με ένα μίγμα 1 κουταλιά νερό με 1 κουτάλι σούπας γλυκερίνη. ? Για κατάργηση των ειδικών με βάση το νερό λεκέδες όπως τα ούρα, τον καφέ και το τσάι τους λεκέδες, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο βάση το νερό αφαίρεση λεκέδων διάλυμα καθαρισμού, όπως ένα μίγμα ξιδιού με χλιαρό νερό ή υπεροξείδιο του υδρογόνου με χλιαρό νερό. ? Stain Διαγραφή Carpet - Νερού λεκέδες? Με βάση το νερό λεκέδες ταπήτων, το αλκοόλ, το αίμα, τους χυμούς φρούτων, κρασί, γάλα, τα αναψυκτικά και το νερό που βασίζονται λεκέδες γυαλιστικό επίπλων. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απαλλαγούμε από αυτές τις κηλίδες.
Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα διάλυμα καθαρισμού που με ανάμειξη 2 κουταλιές της σούπας αμμωνία οικιακής χρήσης (μη - λεύκανση) σε ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό. Εφαρμόστε αυτή τη λύση στο λεκέ και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας να εργαστείτε απαλά το λύση πάνω στο λεκέ. Για τους λεκέδες πιο ήπια, μια λύση που με ανάμειξη ¼ πιάτο σούπας απορρυπαντικού, σε ένα φλιτζάνι νερό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με την έκπλυση και το λέκιασμα των διαδικασιών.? Έκπλυση: Ξεπλύνετε το διάλυμα με σαφή, χλιαρό νερό από το βρέξιμο του βάφονται ίνες ταπήτων.? Λέκιασμα: Μετά την έκπλυση, πρέπει να λεκιάσει την περιοχή του λεκέ με την τοποθέτηση σε απορροφητικό χαρτί, που απορροφούν γρήγορα μέχρι όλο το νερό. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την έκπλυση και το λέκιασμα των διαδικασιών, για να βεβαιωθείτε ότι το χαλί είναι εντελώς απαλλαγμένο από τη λύση. ? Στέγνωμα: Αφήστε το χαλί να στεγνώσει στον αέρα, δεν στεγνώστε με ένα στεγνωτήριο, καθώς μπορεί να βλάψει το ύφασμα χαλί.
Stain Διαγραφή Χαλί - Λάδι λεκέδες? Πετρέλαιο λεκέδες ταπήτων είναι σχετικά δύσκολο να απαλλαγούμε από ό, τι με βάση το νερό λεκέδες. Το πετρέλαιο που βασίζονται λεκέδες ταπήτων περιλαμβάνει το βούτυρο, μαγειρικό λάδι, σοκολάτα, μολύβια, μαγιονέζα, κερί και μαύρες κηλίδες γράσο. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να απαλλαγούμε από αυτές τις κηλίδες.
Το πιο σημαντικό πράγμα που κάνει, μόλις το χαλί λερωθεί με βάση το πετρέλαιο λεκές είναι, για να το λεκέ με απορροφητικό χαρτί ή σε απορροφητικό χαρτί, ώστε ο παράγοντας που προκαλεί το λεκέ, μπορεί να διαποτίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Cornmeal μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. ? Καθαρισμός: Κάνετε μια λύση καθαρισμού, με ανάμειξη ενός πνεύματα ξύλο στην (μεθυλιωμένο οινόπνευμα) με ένα μέρος αμμωνία. Εφαρμόστε αυτό το διάλυμα καθαρισμού για το πετρέλαιο που βασίζεται λεκέ και επαναλάβετε έως ότου ο λεκές έχει ουσιαστικά καταργηθεί. ? Έκπλυση: Ξεπλύνετε χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι και καθαρό νερό. ? Λέκιασμα: λεκέ που χρησιμοποιεί τα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας ή. ? Στέγνωμα: Αφήστε να στεγνώσει στον αέρα ή να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα για να στεγνώσει το χρωματισμένο περιοχή.
Αν είστε σε θέση να καθαρίζετε με τις παραπάνω συμβουλές, καλό είναι να λάβουν τη βοήθεια ενός καθαρισμού ταπήτων επαγγελματία. Επίσης, θυμηθείτε να διαβάσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή ταπήτων, πριν την κατεργασία τους σε οποιοδήποτε είδος της κηλίδας λύσεις αφαίρεσης.