Μεταλλικά Τιμές Στεγών

Πρόσφατα, ένας από τους γείτονές μου ανακαινισμένο σπίτι του. Ορισμένες βελτιώσεις στο σπίτι ότι έκαναν ήταν απλά εκπληκτική. Ένα από τα εκπληκτικά meliorations ήταν ο στέγες μέταλλο, που έδωσε μια εντελώς διαφορετική ενδυμασία στο σπίτι. Νόμιζα ότι πρέπει να έχουν επενδύσει ένα όμορφο ποσού για το κυματοειδές στέγες μέταλλο, αλλά όταν άκουσα τις τιμές στέγης μετάλλων και τα οφέλη τους, δεν πίστευα στα αυτιά μου και τα προγραμματισμένα για μένα πάρα πολύ.
Εδώ είναι η σύντομη κατάρτιση από τα πράγματα που έμαθα και της σκέψης του επιμερισμού, καθιστώντας το μια τούρτα με τα πόδια για εσάς.
Πλεονεκτήματα των μεταλλικών στεγών? Ελαφρύ? Ανθεκτικότητα? Ενεργειακή αποδοτικότητα? Σχεδιασμός flexibility? Φωτιά και Spark αντίστασης? Μακροχρόνιες χαρακτήρα? Ανακυκλώσιμο χαρακτήρα? Εργασίας αποτελεσματική? Διαφορετικοί τύποι μετάλλων χρησιμοποιούνται σε Metal Στέγες? Κυματοειδές γαλβανισμένο σίδηρο? Γαλβανισμένο χάλυβα? Ψευδάργυρο, αλουμίνιο , πυριτίου επιστρωμένος χάλυβας? Ανοξείδωτες? χαλκό? μεταλλικά φύλλα κεραμίδι? Stone επιστρωμένος χάλυβας? Ανεστραμμένη Θέση Rib (ΙΒΕ)? Αλουμίνιο? Επειδή είμαστε τώρα γίνονται ασχολείται με όλα αυτά τα θέματα, είμαστε τώρα σε μια κατάλληλη θέση για να αρχίσει ο έλεγχος της τους παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στέγης μετάλλων και τις διάφορες πτυχές που πρέπει να εξετάσουμε.
Μεταλλικά Τιμές Στεγών
Πρέπει να έχετε μια σε βάθος γνώση του προϊόντος για την κατανόηση των τιμών της. Μεταλλικές στέγες στις μέρες μας δεν επιβαρύνονται με το ντεμοντέ εμφάνιση. Έχουν ζωντανά χρώματα και είναι παρούσες σε διάφορα στυλ. Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα ζητήματα που θα έχει σημασία για τον καθορισμό της τιμής των πρώτων υλών. Θα πρέπει να ελέγξετε στα άλλα χαρακτηριστικά, όπως η μακροζωία της οροφής, κλπ. Ας ασχοληθεί με όλα αυτά τα στοιχεία ένα προς ένα.
Roof Περιοχή: Δεν υποχρεούται να αναφέρει σχετικά με τη συμβολή της περιοχής στέγη αύξηση της τιμής της στέγης μετάλλου. Όσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή στεγών, περισσότερο είναι η τιμή. Είναι γενικά υπολογίζεται στην τιμή ανά τετραγωνικό πόδι βάση. Το συνολικό τιμές πάνελ μέταλλο σκεπής είναι ένα προϊόν της ανά τετραγωνικό πόδι του κόστους της ειδικής ομάδας μεταλλική στέγη, πολλαπλασιαζόμενο επί την περιοχή στέγη.
Μεταλλικής κάλυψης οροφής Τιμές Material: Στο πρόσφατο παρελθόν, έχουν τα νέα υλικά κατασκευής σκεπής μετάλλων έχουν εισαχθεί στην αγορά. Τα υλικά αυτά είναι πολύ πιο ανθεκτικό, πυρίμαχο και έχουν καλύτερες ιδιότητες ακτινοβολία προβληματισμού από τα παραδοσιακά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Τα υλικά είναι μικτές εν γένει συνθέσεις του χάλυβα και αλουμινίου. Χαλκό και άλλα κράματα μετάλλων χρησιμοποιούνται επίσης μερικές φορές. Είναι επίσης ένα πολύ συχνή τάση ότι οι κατασκευαστές υλικών μεταλλικής κάλυψης οροφής, σήμερα, την κατασκευή, τα υλικά μεταλλική στέγη με μια ποικιλία από εργοστάσιο τελικού granulated πέτρα πάνω παλτά. Από όλες τις ύλες που χρησιμοποιούνται για στέγες μετάλλων, ο χαλκός είναι ίσως το costliest. Το κόστος των υλικών κράματος που χρησιμοποιείται για επικαλύψεις μεταλλικών, εξαρτάται από τον τύπο των μετάλλων. Ωστόσο, το αλουμίνιο είναι το πιο διαδεδομένο υλικό για στέγες. μη σκουριάζουν φύση του είναι αυτό που κάνει ένα ιδανικό υλικό για επικαλύψεις μετάλλων. Όμως, το κόστος κατασκευής σκεπής μετάλλων για την εγκατάσταση του χάλυβα ή αλουμίνιο στέγες μέταλλο αυξάνεται, διότι απαιτούν επιπλέον υλικό επικάλυψης.
Μακροζωία και Ανθεκτικότητα: Αυτός είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Έλεγχος για τη μακροβιότητα και την αντοχή του υλικού. Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι ο χαλκός, χάλυβας και το αλουμίνιο είναι το πιο μακροχρόνια υλικά. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε ένα κράμα, στη συνέχεια, κάντε επιβεβαιώσει για την αντοχή του υλικού, από μια επαγγελματική στέγαση φορέα παροχής υπηρεσιών μέταλλο.
Ελπίδα το συντελεστές που δίνονται παραπάνω θα αποδειχθούν έχουν αρκετή βοήθεια για να αποφασιστεί metal τιμές σας στέγης. Πριν πάτε για το αγοράσουν, θα εξετάσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις, όπως οι τιμές οροφής λαμαρίνας που έχει αποκτήσει μια σημαντική αγορά τις τελευταίες ημέρες.
Πηγαίνετε μέσα για αυτά τα υπέροχα στέγες μέταλλο και να παραμείνουν διαβεβαίωσε, ότι θα διαρκέσει για πολύ καιρό!