Βρύση Οδηγίες Επισκευή

Ήταν μια φωτεινή και ηλιόλουστη ημέρα. Όλη η οικογένεια ήταν στο σπίτι. Συζητήσεις και το τσάι, με τα μπισκότα και γλυκά. Ήταν σχεδόν σαν να μην μπορούσε να καταστρέψει την ομορφιά και την γαλήνη της ημέρας. Ξαφνικά, βλέπουν το νερό πλημμύρες από το δωμάτιο grand PA. Όλοι σπεύδουν να δουν τι η συμφωνία. Προφανώς, είχε αφήσει το ντους πατήστε. Αλλά για να ζητήσει τον έλεγχο και τη βρύση, έρχονται να ξέρουν ότι ήταν μακριά. Έτσι, όταν έκανε όλο το νερό προέρχεται; Δεν ήταν τίποτα, αλλά μια βρύση διαρροή. Αν δεν θα κάνει τίποτα γι 'αυτό σύντομα, ολόκληρο το σπίτι θα πλημμύριζε. Τι πρέπει να κάνουν;
ΟΚ Γνωρίζω ότι η ιστορία είναι λίγο ακραίο. Παρ 'όλα αυτά, ένα σπασμένο ή κατεστραμμένο βρύση μπορεί να προκαλέσει αρκετή ζημιά στο σπίτι, καθώς και το κομμάτι του μυαλού των κατοίκων. Όπως έχω περάσει μια τέτοια παρωδία υδραυλικών εγκαταστάσεων κατά το παρελθόν, αποφάσισα να μοιραστώ τις γνώσεις μου και τα πορίσματα μαζί σας.
Βασικά, βρύσες είναι εξαιρετικά σημαντικό σε κάθε σπίτι. Μοιράζουν νερού, καθιστώντας την τακτική, ημέρα με την ημέρα δραστηριοτήτων σχετικά πιο εύκολο. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε βλάβη στην βρύση μπορεί, εμμέσως, να οδηγήσει σε ζημιές στο σπίτι. Πιό έτσι, οι κάτοικοι του σπιτιού αντιμετωπίζουν επίσης το μερίδιο που τους ανησυχεί. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί βρύσες σας και την επισκευή τους, όταν σπάσει, το νωρίτερο.
Πώς να επισκευάσει μια βρύση? Τώρα, ας ξεκινήσουμε με τις οδηγίες επισκευής για το leaky βρύση. Πρώτο βήμα, κλείστε την παροχή νερού. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια έξαρση του νερού που προέρχεται δεξιά σε σας όταν παίρνετε τη στρόφιγγα. Αφού έχετε απενεργοποιήσει την παροχή νερού, μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη από τη βρύση λαβή ξεβιδώνοντας τα κουμπιά και τις βίδες. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το παξιμάδι συσκευασίας, προσέχοντας να μην μέταλλο ουλή. Twist από βλαστικά ή άξονα. Αυτό μπορεί να γίνει στρέφοντάς την προς την ίδια κατεύθυνση, όπως θα κάνατε για να ενεργοποιήσετε τη βρύση. Τώρα, αφαιρέστε τη βίδα που συγκρατεί ροδέλα. Χαλαρώστε τη βίδα, εάν χρειάζεται, χρησιμοποιώντας διεισδυτική του πετρελαίου. Εξετάστε βίδα και το στέλεχος, αντικατάσταση αν υποστεί βλάβη. Στερεώστε το νέο πλυντήριο με το στέλεχος. Επανεγκατάσταση συναρμολόγησης στην βρύση. Γυρίστε στέλεχος δεξιόστροφα. Με το στέλεχος στη θέση του, βάλτε συσκευασίας ξηρών καρπών πίσω. Τώρα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά το χειριστεί. Τέλος, ελέγξτε για διαρροές.
Τώρα, σε περίπτωση που στάζει, δεν έχει σταματήσει ακόμη και με την αντικατάσταση του πλυντήριο, τότε η επόμενη πιθανή θέμα μπορεί να είναι μια ελαττωματική έδρα της βαλβίδας. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την αντικατάσταση της βαλβίδας. Αυτό είναι σχετικά εύκολο με ένα εργαλείο που ονομάζεται ένα κλειδί κάθισμα. Απλά τοποθετήστε το κλειδί του καθίσματος στο κάθισμα και γυρίστε τον αριστερόστροφα. Μόλις το παλιό κάθισμα είναι έξω, να την αντικαταστήσει με ένα ακριβές (μη κατεστραμμένα) εις διπλούν. Σε περίπτωση που το αντικατέστησε κάθισμα είναι διαφορετικά, υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω διαρροή και βλάβη βρύση. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη μάρκα κλπ. της τρέχουσας το κάθισμά σας και να πάρετε ακριβώς την ίδια ένα. Άπαξ και γίνει αυτό, ελέγξτε για διαρροές,
Στην περίπτωση αυτή, η έδρα της βαλβίδας δεν είναι ένα θέμα, είτε, θα μπορούσε να είναι ελαττωματική συσκευασία ή οποιοδήποτε πρόβλημα με την O-ring. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να έχετε αντικατάσταση. Σιγουρευτείτε για να απενεργοποιήσετε το νερό, πριν να καταργήσετε τη βρύση λαβή. Στη συνέχεια, αντικαταστήστε το στοιχείο που πρέπει να αντικατασταθεί (στη συσκευασία ή O-ring). Ελέγξτε και πάλι, για μια διαρροή.
Σε περίπτωση που κανένα από αυτά δεν βρύση οδηγίες επισκευής φαίνεται να λειτουργεί, θα μπορούσε να είναι επειδή βρύση σας είναι διαφορετικού τύπου. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία για να έρθει και να σας βοηθήσουμε. Το μυαλό εσείς, παίζοντας με μια leaky βρύση είναι τόσο επικίνδυνη όσο παίζει με τη φωτιά. ΟΚ Είμαι υπερβάλλω πάλι. Όμως, μια επιλογή που θα λειτουργήσει πάντα (ειδικά με τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα με τη βρύση) αντικαθιστά το σύνολο του βρύση. Αυτό είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή, καθώς δεν χρησιμοποιείτε κάποιο ελαττωματικό στοιχείο, στη συνέχεια, και είστε επίλυση αρκετά προβλήματα με μία κίνηση.
Λοιπόν, αυτό είναι που υπογράφει. Όλα τα καλύτερα με τη βρύση σας.