Πώς να οικοδομήσουμε μια λιτό Οροφής

Θέλετε να αξιοποιήσει το πραγματοποιείται εκτός σπίτι σας ή στον κήπο αλλά δεν μπορεί, απλά επειδή του ήλιου ακτίνες, βροχοπτώσεις ή χιονόπτωσης. Μετά αναγνωρίζονται μόνο μια θέση δίπλα τους εξωτερικούς τοίχους σας και να το καλύπτει να έχουν ένα χρήσιμο χώρο, οικοδομήσουμε μια λιτή στη στέγη. Αυτή είναι μια τέλεια πράγμα για να έχει, αν ψάχνετε για ένα υπόστεγο αποθήκευσης. Πρόκειται ένα υπόστεγο που κλίνει ενάντια ένα υπάρχον δομής και εξαρτάται αυτήν την υπάρχουσα δομή για υποστήριξης. Αποτελείται από δύο πόλους στήριξης που αποτελούν τη χαμηλή στήριξη τέλος της οροφής, επικλινούς οροφή που επισυνάπτεται στην εξωτερική πλευρά του σταθερή δομή. Είναι ανοικτή σε στοιχεία από τα πλευρικά και μετωπικά. Μόλις έχετε αυτό, μπορείτε να τοποθετήσετε όμορφα έπιπλα εξωτερικού χώρου, εργαλεία κήπου ή οτιδήποτε θέλετε σχετικά με αυτή. Οικοδόμηση ενός άπαχο στη στέγη εξασφαλίζει προστασία όλων των στοιχείων τοποθετείται σε αυτόν. Επιπλέον, λεπτούς έως σκεπή ή κλίση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσει offs τρέξει νερού της βροχής την αύξηση της διάρκειας ζωής της στέγης.
Δημιουργία μιας Lean στη στέγη
Θα απαιτήσετε το ακόλουθο υλικό να οικοδομήσουμε μια άπαχο στη στέγη? Δύο 2x8 τεμάχια ξυλεία (8 πόδια στο μήκος)? Δύο 4Χ4 τεμάχια πίεσης αντιμετωπισμένη ξυλεία (8 πόδια στο μήκος)? Πέντε 2x6 τεμάχια ξυλεία (10 πόδια στο μήκος) ? Τρεις 1 / 2 ίντσα κομμάτια σκάφους ISO στην 4ft Χ 8 φύλλα ft? 10 πάτερα αναρτήρες? Βήμα ανά διαδικασία βήμα να οικοδομήσουμε μια άπαχο στη στέγη
Βήμα 1: Καθορίστε το μέρος όπου θέλετε να χτίσετε μια λιτή στη στέγη. Μπορείτε να επιλέξετε τον τοίχο, η περιοχή γύρω από το οποίο είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται ή οποιοδήποτε τοίχο εκτός από το οποίο θα πρέπει να τοποθετήσει ορισμένα έπιπλα για να δημιουργήσετε ένα χώρο χαλάρωσης.
Βήμα 2: Διαγραφή όλων των πραγμάτων που διατίθενται στον τομέα αυτό και καθαρίστε το. Τούτο θα σας βοηθήσει ενώ κάνετε την εγκατάσταση.
Βήμα 3: Πάρτε όλες οι υλικών στέγης και εργαλεία που απαιτούνται και ξεκινήστε το εργασίες. Ξεκινώντας από την βάση εξωτερικό τοίχο σας (Αφήνει ονομασία «Α» αυτό το σημείο εκκίνησης), μετρά 8 πόδια σε κάθετη κατεύθυνση προς τον τοίχο και το σήμα αυτό το σημείο ως «Γ». Σήμερα από το σημείο Α μέτρο 8 πόδια πέρα ​​από τον τοίχο η ίδια σε οριζόντια θέση και το σήμα αυτό το σημείο «Β». Από Β έναρξη μέτρησης 8 πόδια κρατώντας το παράλληλο ταινία μέτρο με την AC γραμμή και το σήμα αυτό το σημείο ως «D».
Βήμα 4: Τώρα, σκάψτε μια τρύπα στο σημείο Γ και το σημείο Δ. Κάθε τρύπα πρέπει να είναι 12 ίντσες βαθύ και 12 ίντσες σε διάμετρο. Αυτές οι δύο τρύπες θα είναι σε απόσταση 8 ποδιών από την άλλη και 8 πόδια από τον εξωτερικό τοίχο.
Βήμα 5: Πάρτε τα δύο κομμάτια της πίεσης που έλαβαν 4Χ4 ξυλεία, 8 μέτρα σε μήκος και να εγκαταστήσετε καθένα σε μια τρύπα με τσιμέντο. Αφήστε το τσιμέντο στεγνώσει για μια ημέρα, πόλοι υποστήριξή σας είναι έτοιμα.
Βήμα 6: Μέτρο απόσταση 8 πόδια επάνω το μήκος του τείχους από το έδαφος (σημείο A) και σήμα. Πάρτε ένα 2x8 κομμάτι ξυλεία, 8 πόδια στο μήκος και κρατήστε οριζοντίως από σήματος στις διεύθυνση παράλληλη προς γραμμή AB. Σήμανση αυτής θέση του 2x8 κομμάτι ξυλεία.
Βήμα 7: Χρήση 4-ίντσας βίδες υστέρηση να εγκαταστήσετε αυτό το 2x8 ξυλείας κατά τον εξωτερικό τοίχο. Καθορίζουν αυτά bolts σε κάθε δύο πόδια να εξασφαλίσει κατάλληλα την ξυλεία στον τοίχο. The 2x8 ξυλείας θα συμβιβαστεί με τους πόλους στήριξης. Η ξυλεία θα υποστηρίξει τη στέγη όπως στον τοίχο και σε 8 πόδια από το έδαφος. Οι πόλοι σε ύψος 7 πόδια. Τούτο θα αποτελέσει τη κλίση της οροφής.
Βήμα 8: Διατηρείτε τον 2x8 κομμάτι ξυλεία οριζοντίως στο πόλους στήριξης τρόπο ώστε το μεσοδόκι θα αντιμετωπίσει τον τοίχο και στερεώστε αυτά με στους πόλους στήριξης με 4-ιντσών βίδες υστέρηση. Αυτό θα έντυπο άλλη υποστήριξη για τη στέγη.
Βήμα 9: Στο 2x8 ξυλεία οποίο στο εξωτερικό τοίχο, καθορίσουν το πάτερα κρεμάστρες. Στερεώστε ένα σε κάθε δύο πόδια σε όλη την ξυλεία, ξεκινώντας από τη γωνία για να έχουν πέντε hangers δοκό σε όλους.
Βήμα 10: Παρομοίως, εγκαταστήστε το κρεμάστρες πάτερα όλο τον μεσοδόκι οποίων καθορίζεται σε πόλους στήριξη. Ξεκινήστε ένα άκρο και πηγαίνετε για εγκαθιστώντας σε κάθε 2 πόδια.
Βήμα 11: Έναρξη εγκαθιστώντας καθεμία από τις πέντε 2x6 κομμάτια ξυλεία (10 πόδια στο μήκος κάθε) εναποθέτοντας αυτούς στην αντίστοιχη κρεμάστρες πάτερα. Μια σειρά από ξύλινα δοκάρια θα σχηματιστεί η οποία θα στηρίξει την οροφή.
Βήμα 12: Πάρτε το 1/2-inch oriented strand board »(OSB). Αυτό θα να εγκατασταθεί πέρα ​​τις δοκούς και μορφή στέγη σας. Το διοικητικό συμβούλιο OSB έρχεται σε 4ftX8ft φύλλα. Ξεκινήστε από τη μια άκρη και τόπος διεξαγωγής ενός OSB του σκάφους κατά τα δοκάρια και στη συνέχεια καρφί του σκάφους για να δοκούς χρήση ενός πιστολιού. Τοποθετήστε το δεύτερο φύλλο παρακείμενα την πρώτη και καρφί το στο δοκούς. Ομοίως τόπο και καρφί το τρίτο φύλλο. Μπορείτε να καλύψει το φύλλα OSB with έλασης βοτσάλων στέγες ή πίσσα. Επιλέξτε ένα υλικό που θα είναι κατάλληλο για την περιφερειακή κλίμα σας.
Είναι πραγματικά μια μεγάλη ιδέα να οικοδομήσουμε μια άπαχο στη στέγη ότι θα δώσει μια καλή κοιτάξετε εξωτερικό χώρο της σπιτιού σας και επίσης βοηθήσει στην αξιοποίηση του χώρου. Μπορείτε εφαρμόσουν κάποιες ιδέες διακόσμηση σπίτι να ενισχύσετε το βλέμμα αυτής οροφής και το χώρο δυνάμει αυτής.