Καθαρισμός Πόρτες ντους από γυαλί

Οι γυάλινες πόρτες ντους μπορεί να είναι ένα αριστοκρατικό θέμα διακόσμηση του σπιτιού. Φαίνονται πολύ κομψό και προσθέστε μια ματιά αίγλη στο εσωτερικό σας. Τον αρχικό ενθουσιασμό και τον ενθουσιασμό για γυάλινες πόρτες ντους παίρνει πλένονται μακριά, όταν η σωστή συντήρηση των γυάλινες πόρτες ντους λείπει. Μια μικρή γρατσουνιά μπορεί να πάρει μαζί την ομορφιά των πορτών ντους από γυαλί, με αποτέλεσμα τον καθαρισμό είναι ένα πρέπει, να διατηρήσει τα αρχικά ομορφιά τους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου, γιατί καθαρισμού ντους πόρτες γυαλιού είναι εύκολη δουλειά, αν μπορείτε να μάθετε την τεχνική του χειρισμού και τον καθαρισμό του γυαλιού.
Καθαρισμός Γυάλινες Πόρτες ντους? Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τους αφρώδεις ντους πόρτες γυαλιού. Χαμηλής ποιότητας γυαλί είναι σε υψηλό κίνδυνο να υποστεί ζημία που οφείλεται στην υπερβολική νερό, σκληρά υλικά σαπούνι, η υγρασία και όλοι υγρασία του χρόνου. Ως εκ τούτου, υψηλής ποιότητας γυαλί πρέπει να είναι η προφανής επιλογή κατά την εγκατάσταση ντους πόρτες γυαλιού.
Διπλή επικεφαλής σπάτουλα? Μια βελονιά σώζει εγκαίρως εννέα, ο κανόνας αυτός εφαρμόζεται με τις πόρτες ντους από γυαλί και εγώ!. Εάν χρησιμοποιείτε ένα καλό διπλό επικεφαλής σπάτουλα μετά από κάθε ντους, τότε μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τις πόρτες ντους γυαλί για να παραμείνει καθαρό. Το νερό και σαπούνι ραβδιά και στεγνώνει στις πόρτες, ως εκ τούτου, ο καθαρισμός των θυρών με μια σπάτουλα να κρατήσουμε καθαρό.
Καλή Προϊόντος? Η πρώτη και κύρια πράγμα που κάνει είναι να χρησιμοποιεί καλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού για πόρτες ντους γυαλιού. Ένα καλό καθαρότερα μπάνιο ποιότητας θα πρέπει να είναι μη διαβρωτικό. Η χρησιμοποίηση αυτών των καθαρότερων μπάνιο θα σας βοηθήσει να κρατήσει το γυάλινες πόρτες ντους μηδέν δωρεάν. Προτείνεται επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό ή ένα σπρέι για μπάνιο σκούπα για καλύτερα αποτελέσματα.
Επαρκής χρόνος? Δώστε αρκετό χρόνο στο μπάνιο σκούπα για να ορίσετε στο γυαλί για καλύτερη αφαίρεση λεκέδων. Είναι καλό εάν κάποιος αρχίζει τον καθαρισμό εργασία την Κυριακή ή αργία, οπότε αυτός / αυτή δεν θα πρέπει να βιαστούμε για να ολοκληρωθεί το έργο. Όταν η σκούπα έχει εντελώς σύνολο, ένα ωραίο μη λειαντικό σφουγγάρι και τρίψτε το γυαλί πολύ απαλά, αυτό λειτουργεί πραγματικά καλά με τις πόρτες ντους γυαλιού.
Συμβουλές για την Clean Glass Ντους Πόρτες? Να θυμάστε πάντα ότι ένα ελαστικό μάκτρο είναι ο καλύτερος φίλος των πορτών ντους από γυαλί, με αποτέλεσμα η έγκαιρη χρήση του μπορεί να σώσει πολλά προβλήματα αργότερα. ? Ξεκινήστε τη λήψη σημαντικών μέτρων καθαρισμού από την ημέρα εγκατάστασης αυτές καθαυτές, διότι μόλις καταστραφεί, την γυάλινη πόρτα δεν μπορεί να πάρει πίσω το αρχικό τους ομορφιά. ? Το ελαστικό μάκτρο δεν μπορούν να φθάσουν τις ρωγμές και cervices του γυαλιού, για τις εν λόγω περιοχές, χρησιμοποιήστε μια παλιά οδοντόβουρτσα. Κατά τη χρήση χημικών ουσιών πάντα να χρησιμοποιείτε γάντια χέρι από καουτσούκ για να προστατεύετε τα χέρια σας. ? Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις χημικές ουσίες, τότε μπορείτε να τον αναζητήσετε χρησιμοποιώντας το ψήσιμο σε σκόνη πάστα. Απλά εφαρμόζονται στις πόρτες ντους από γυαλί και αφήστε το για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, το πλύσιμο και τον καθαρισμό του νερού με ένα μαλακό και στεγνό κομμάτι ύφασμα. ? Εφαρμόστε λίγο λεμόνι λάδι για το γυαλί, το οποίο έχει ζεστό νερό και λεκέδες γρήγορα καθαρά ντους πόρτες από γυαλί με ένα καθαρό πανί. ? Η εμπορική καθαριστικά σαπούνια που περιέχουν μη-λειαντικά στοιχεία είναι εξίσου αποτελεσματικές αν ψάχνετε για ένα ποιοτικό μπάνιο υλικών καθαρισμού για τον καθαρισμό του ντους πόρτες γυαλιού. Το κάνετε ένα σημείο για να καθαρίσετε τις πόρτες ντους από γυαλί με την σπάτουλα, μετά από κάθε ντους. Δοκιμάστε τις παραπάνω προτάσεις, αν δεν ξέρετε πώς να καθαρίσετε τις πόρτες ντους από γυαλί και μην ξεχάσετε να μου δώσετε την απάντησή σας.