Δωρεάν Κτίριο Καγιάκ Σχέδια - Πώς να οικοδομήσουμε μια Καγιάκ

Η οικοδόμηση ενός καγιάκ στο σπίτι είναι πολύ πιο εφικτό από την αγορά ενός προϊόντος από την αγορά. Είναι δυνατόν να οικοδομήσει ισχυρά και γερά καγιάκ με τη βοήθεια των διαφορετικών υλικών. Καγιάκ μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο και fiberglass. Τα περισσότερα από τα ειδικά προσαρμοσμένη καγιάκ είναι κατασκευασμένα από ξύλο, ενώ το fiberglass χρησιμοποιείται για εμπορικούς κτίριο καγιάκ.
Τι είναι το Καγιάκ;? Ένα καγιάκ είναι ένα μικρό σκάφος, που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από τους αυτόχθονες κοινότητες της περιοχής νοτίως της Αρκτικής. The Aleut, Εσκιμώος και Aino κοινοτήτων που χρησιμοποιούνται αυτή την ανθρώπινη-τροφοδοτημένο σκάφος για τις φάλαινες κυνήγι και το ψάρεμα. Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει 1-2 άτομα ή το πολύ τρεις. Αν και έχουν μοντέρνα σχέδια έχουν αναπτυχθεί, κωπηλασία εξακολουθεί να είναι το μέσο για την τροφοδοσία ένα καγιάκ. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία των καγιάκ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Αυτά χρησιμοποιούνται για στρατιωτικούς σκοπούς, αναψυχή και ποταμών. Ας καταλάβουμε πώς να κάνει ένα καγιάκ με τη βοήθεια των παρακάτω τεχνικές.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Καγιάκ? Παραδοσιακά, το καγιάκ χτίστηκε από τους Εσκιμώοι της Γροιλανδίας και των baidarka κατασκευάστηκε από τον λαό Aleut, ήταν του τύπου «δέρμα-on-πλαίσιο». Τα σκάφη αυτά χτίστηκαν με τη βοήθεια των συνδέσμων driftwood και σφραγίδα. Φάλαινα baleen χρησιμοποιήθηκε επίσης ως εναλλακτική λύση για τη σφράγιση συνδέσμους. Παρά το γεγονός ότι το ξύλο παραμένει αναπόσπαστο μέρος του καγιάκ σήμερα, συνδέσμων σφραγίδα ή baleen φάλαινα δεν χρησιμοποιούνται πλέον για την κατασκευή. Σήμερα, ουσίες όπως εποξικές, χρησιμοποιούνται ως κόλλες και fiberglass χρησιμοποιείται ως ενίσχυση. Fiberglass μειώνει το βάρος του σκάφους και το καθιστά εύκολο στη χρήση. Καθιστά επίσης το σκάφος εύρωστο. Καγιάκ είναι χτισμένα με ορισμένες μεθόδους όπως «Stitch & κόλλα», το «Γάζας Χτισμένο», «δέρμα Πλαίσιο», κλπ. Η «Roto Molded» και τις μεθόδους «Fiberglass» περισσότερο εμπορικού χαρακτήρα.
Οδηγίες σε Καγιάκ κτίριο? Καγιάκ μπορεί να οικοδομηθεί με τη βοήθεια από τις ακόλουθες τρεις μεθόδους.
Δέρμα στο Πλαίσιο? Το δέρμα με τη μέθοδο πλαίσιο, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως «το ξύλο και καμβά» της τεχνικής, χρησιμοποιήθηκε από τις κοινότητες Inuit και Aleut. Στη μέθοδο αυτή, το πλαίσιο είναι γενικά κατασκευάζονται με αλουμίνιο και το δέρμα είναι κατασκευασμένο από νάιλον ή μουσαμά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κόντρα πλακέ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αντί του αλουμινίου.
Γάζας Χτισμένο? Η τεχνική είναι γνωστή με διάφορα ονόματα όπως, «ταινία κέδρου» το «λωρίδα ξύλου» ή «το ξύλο ταινία εποξική« το. Ξύλο, fiberglass και εποξειδικών χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του καγιάκ. Οι άκρες του ανοιχτόχρωμου ξύλου κολλημένα μαζί για να αποτελέσουν τη βασική δομή του σκάφους. Το fiberglass χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να καλύψει το καγιάκ, μαζί με υλικό για να δώσει μια τελευταία πινελιά. Το καγιάκ μπορεί να δοθεί μια καλλιτεχνική εμφάνιση με τη βοήθεια των διαφόρων μοντέλων του ξύλου.
Stitch & κόλλα? Η βελονιά & τεχνική κόλλα είναι επίσης γνωστό ως «καρφί και η ταινία« τη μέθοδο κατασκευής καγιάκ. Σε αυτή τη μέθοδο, το πλαίσιο της βάρκας παρασκευάζεται από επίπεδες οθόνες από κόντρα πλακέ. Τα πάνελ ράβονται μαζί με τη βοήθεια των καλωδίων ταινία, ή δεσμοί καλωδίων. Fiberglass και εποξειδικών χρησιμοποιούνται για να κολλήσετε το πάνελ μόνιμα. Η τεχνική δουλεύει καλά με πολυ-chined και σκληρά chined σχέδια. Οι παραπάνω τεχνικές περιγράφει την προετοιμασία της σπιτικές καγιάκ.
Μαθαίνοντας πώς να φτιάξετε το δικό ρυμουλκούμενο καγιάκ σας, βοηθά πολύ στη μεταφορά καγιάκ. Θήκη καγιάκ σε μεγάλες αποστάσεις μπορεί να γίνει ένα απογοητευτικό δραστηριότητα κατά περιόδους. Τα trailers όχι μόνο συμβάλλει στην πραγματοποίηση του καγιάκ, αλλά και αξεσουάρ, όπως πτερύγια, είδη διατροφής, σωσίβια, κλπ. Για όσους σκέφτονται πώς να οικοδομήσουμε ένα από καγιάκ από fiberglass, δημιουργώντας ένα καλούπι είναι η καλύτερη επιλογή. Fiberglass δεν είναι μόνο ένα ανθεκτικό υλικό, αλλά και ανθεκτικά στη σκουριά.
Η οικοδόμηση ενός rack καγιάκ βοηθάει στην τοποθέτηση του σκάφους σωστά. Βοηθά οργανωθεί το διάστημα στο σπίτι και κρατά το καγιάκ ασφαλής και καλά προστατευμένο.
Οι παραπάνω οδηγίες στο καγιάκ κτιρίων θα βοηθήσει ένα άτομο με σπιτικό καγιάκ. Καγιάκ μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και την εκπλήρωση των δραστηριοτήτων, αν γίνει σωστά και μετά τη λήψη των απαιτούμενων προφυλάξεις ασφαλείας.