String Αναφορές χλοοτάπητα - Best Κλαδευτήρια String

String κόπτη, ένα σημαντικό εργαλείο κήπου, αναφέρεται επίσης ως trimmer γραμμή. Πρόκειται για μια συσκευή χειρός για την κοπή χόρτου και άλλα ανεπιθύμητα φυτά ή τα ζιζάνια. Είναι ενσωματωμένες με ηλεκτρικό κινητήρα. Τα ψαλίδια είναι δύο τύπων συγκεκριμένα, trimmer φυσικό αέριο και ηλεκτρική μηχανή. Λέγεται ότι τα βαρύτερα είναι καλό για το κλάδεμα ψηλό χορτάρι και αγριόχορτα, ενώ τα ελαφρύτερα αυτές που χρησιμοποιήθηκαν για την αποκοπή του κοντό χόρτο. Το καλύτερο ξακρίσματος συμβολοσειρά επιτρέπει την προσθήκη και αντικατάσταση των εξαρτημάτων, καθώς και. Είναι μεγάλη για τη διατήρηση τακτοποιημένο άκρα κατά μήκος του κρεβάτια και περιπάτους, έτσι βοηθά στην κηπουρική.
Black & Decker Grass Hog NST2018? Η μηχανή κοστίζει περίπου $ 100 και ζυγίζει περίπου 7 κιλά. Είναι ασύρματο και χρησιμοποιείται κυρίως για κόψιμο άκρων του γκαζόν και δεν προτιμάται για ψηλό χορτάρι ή ζιζανίων. Αυτές οι μηχανές ξακρίσματος αποτελούνται από στηλών νικελίου-καδμίου. Μπορείτε να αυξήσετε το χρόνο λειτουργίας για δύο ώρες με τη χρήση 2 μπαταρίες. Λειτουργεί πρόστιμο σε καλά διατηρημένα χορτάρι, αλλά δεν είναι αρκετά ισχυρή για να χειριστεί ψηλό χορτάρι. Αν είναι συνδεδεμένο στο ηλεκτρικό ρεύμα με ένα καλώδιο επέκτασης, μπορείτε να τα χειριστεί. Αυτή η μηχανή είναι εύκολη στη χρήση και φθηνές σε σύγκριση με βαριά ψαλίδια αερίου.
Stihl FSE60? Η τιμή αυτού του ψαλιδιού είναι $ 130 και ζυγίζει περίπου $ 130. Αν και, είναι δύσκολο να χειριστεί το καλώδιο, αυτό το ψαλίδι μπορεί να κόψει αποτελεσματικά ισχυρή ζιζάνια και ψηλό χορτάρι. Δεν κάνει πολύ θόρυβο και είναι εύκολο στη χρήση. Η μηχανή δεν προκαλεί μεγάλη ρύπανση και δεν χρειάζεται να αγοράσουν πετρέλαιο ή βενζίνη για αυτό. Αυτή η κοπτική διαρκεί πολύ και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ένα καλώδιο επέκτασης 200 πόδια. Το ψαλίδι είναι ελαφρύτερο από το χλοοτάπητα του φυσικού αερίου, αλλά είναι βαρύτερα από ηλεκτρικό χλοοτάπητα. Είναι οικονομικώς αποδοτικό σε τιμή όσο και στην συντήρηση.
Τεχνίτης 79197? Το παραπάνω μηχανή διατίθεται στην τιμή των $ 200 και ζυγίζει £ 200. Αυτή η τετράχρονος ψαλίδι είναι ασύρματα και μπορεί να κόψει ψηλό χορτάρι και αγριόχορτα. Δεν είναι θορυβώδη και διατηρεί το περιβάλλον καθαρό και τη ρύπανση ελεύθερη. Η μηχανή δεν χρειάζεται καμία ανάμειξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου για τη λειτουργία της. Αυτή η κοπτική string είναι εύκολο να ξεκινήσει. ανταλλακτικά γραμμή του είναι επίσης γρήγορα. Για την κοπή, χρησιμοποιεί το μήκος μιας γραμμής προτεμαχισμένων ως οδηγός. Είναι εφοδιασμένο με άξονες split που επιτρέπουν τη χρήση των συνημμένων.
Lehr Eco χλοοτάπητα ST025DC? Αυτή η μηχανή κοστίζει περίπου $ 210 και ζυγίζει 15 λίβρες. Έχει ένα καμπύλο άξονα και είναι επίσης εφοδιασμένο με μια ισχυρή μηχανή αερίου. Η μηχανή χρησιμοποιεί 1 προπάνιο λίρα κάνιστρα ως καύσιμο αντί του αερίου που οδηγεί στη σύλληψη της ρύπανσης και, συνεπώς, φιλικό προς το περιβάλλον. Για δύο ώρες χρόνου εκτέλεσης, θα πρέπει να αγοράσετε ένα μεταλλικό κουτί προπανίου αξίας 3 έως $ 5. Αυτή η μηχανή είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για ξακρίσματος αερίου. Είναι εύκολο να ξεκινήσει και, αν απαιτείται, τα εξαρτήματα μπορεί επίσης να προστεθεί για να ωθήσει επάνω την απόδοσή του.
Πάνω που παρουσιάζονται είναι σχόλια ψαλίδι string εν συντομία. Τώρα μπορείτε να πάρετε το καλύτερο ψαλίδι string σύμφωνα με την επιλογή και την απαίτησή σας και να «ωραιοποιήσουν» την εμφάνιση του κήπου σας.