Αμίαντος Απομάκρυνση πλακάκια δαπέδου

Ο αμίαντος, ένα φυσικό πυριτικού υλικό μπορεί να είναι τοξικές. Λόγω της αντοχής του να βλάψει τη θερμότητα, ηλεκτρική ενέργεια και χημικά, αντοχή σε εφελκυσμό και ηχοαπορρόφησης Υπήρξε η αγαπημένη επιλογή πολλών οικοδόμων και των κατασκευαστών παγκοσμίως. Περισσότερες φορές, ο αμίαντος είναι αναμεμειγμένα με τσιμέντο ή υφαίνονται σε ύφασμα ή χαλάκια.
Μέθοδοι για τον Αμίαντο δάπεδο πλακάκι Απομάκρυνση? Ο αμίαντος είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη φωτιά και είχε χρησιμοποιηθεί για τη μόνωση και την πυρκαγιά σκοπούς proofing κατά το παρελθόν. Αλλά αυτό αποτελείται από μικρές ίνες που μπορούν να εισπνέεται εύκολα από τον άνθρωπο και μπορεί να προκαλέσει ασθένειες όπως αμιάντωση και ο καρκίνος μεσοθηλιώματος κατά συνέπεια, η έκθεση στον αμίαντο πρέπει να αποφεύγεται. Επίσης προσπαθήστε να αποφύγουν εγκαταστήσετε αμίαντο πλακίδια δαπέδου. Βινυλίου δάπεδο περιέχουν επίσης κάποια ποσότητα του αμιάντου και κατά την αφαίρεση τους, σωστή φροντίδα πρέπει να ληφθούν.
Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε εάν το υλικό είναι σε μη εύθρυπτη κατάσταση. When αμιάντου δεν μπορεί να περιοριστεί σε σκόνη μετά την εφαρμογή πίεσης χέρι, τότε λέγεται ότι είναι σε μη εύθρυπτη κατάσταση. Προτού ξεκινήσετε την άρση των πλακιδίων δαπέδου από αμίαντο, φορούν προστατευτικό εξοπλισμό, όπως ένα αναπνευστήρα και προστατευτικά γυαλιά. Πρέπει να αφαιρεθεί σε κομμάτια, ώστε το υλικό παραμένει σε μη εύθρυπτη κατάσταση. Συνεπώς, αποφύγετε λείανση ή την χρήση πριονιού ή τρυπάνι.
Είναι πάντα καλύτερα να πάρετε τη βοήθεια των επαγγελματιών και η άδεια χρήσης εργολάβων αμιάντου που είναι πλήρως εξοπλισμένα και εκπαιδεύονται στο πώς να αφαιρέσει πλακάκια δαπέδου αμιάντου με ασφάλεια και να γνωρίζουν επίσης πώς να τα πετάξετε. Τις περισσότερες φορές, έρχονται με πλαστικά φύλλα που σταματά τη σωματιδίων από κινούνται ελεύθερα. Πρόκειται για επικίνδυνα υλικά, ως εκ τούτου συνήθως είναι συσκευασμένα σε υγρό δοχείο. Έτσι, αποφεύγεται η σωματίδια από το να γίνει αέρα βαρύνουν κατά την αφαίρεση των πλακιδίων και θα σας βοηθήσει επίσης στο δάπεδο πλακάκι αφαίρεσης αμιάντου. Αυτή ήταν για το πώς να αφαιρέσει πλακάκια δαπέδου από αμίαντο. Διαβάστε περισσότερα για τις συμβουλές αφαίρεση αμιάντου κεραμίδι.
Χρήσεις του αμίαντου? Σε ορισμένες χώρες, ο αμίαντος χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή θειικό αμμώνιο που ακόμη χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ρυζιού, για τον ψεκασμό στα ανώτατα όρια, σε σκελετούς σιδήρου, σε τοίχους των αυτοκινήτων σιδηροδρόμου και των κτιρίων. Προηγουμένως, ήταν επίσης χρησιμοποιείται σε μέρη πέδης αυτοκινήτων, οι δίσκοι του συμπλέκτη και παπούτσια. Χρησιμοποιήθηκε επίσης για τους σκοπούς της συσκευασίας κάθε είδους, που ευθυγραμμίζουν τους λέβητες και για την κάλυψη του κινητήρα και τουρμπίνα μέρη.
Αμίαντος - Μέταλλα? Αμοσίτης: Το ορυκτό είναι χρησιμοποιηθεί ως επιβραδυντικό φωτιάς σε πλακάκια οροφή καθώς επίσης και σε θερμομονωτικά προϊόντα. προέλευσή της μπορούν να ανιχνευθούν σε Νότια Αφρική.
Χρυσότιλο: Το ορυκτό παράγεται από σερπεντινικά πετρώματα. Το μετάλλευμα είναι σγουρά αντίθεση κροκιδόλιθος, αμοσίτης, termolite κλπ. οποίες σαν βελόνα. Το ορυκτό είναι πολύ ευέλικτο και μπορούν να υφανθούν εύκολα στην ύφασμα. Χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό εντός κυματοειδή φύλλα στέγης αμιαντοτσιμέντο οποία χρησιμοποιούνται για γκαράζ αποθήκες, και κτίρια. Μερικές φορές, είναι διαμορφώθηκε σε επίπεδα φύλλα και χρησιμοποιούνται για δάπεδα και τοίχους.
Κροκιδόλιθος: Κροκιδόλιθος ένα ινώδες μορφή amphibole riebeckite βρίσκεται κυρίως στη Νότια Αφρική και την Αυστραλία. Εμφανίζεται με τη μορφή των μαλακών εύθρυπτη ίνες, αλλά υπάρχουν μερικά που συμβαίνουν σε καθαρή μορφή και ορισμένες από αυτές είναι έλασης.
Είμαι βέβαιος ότι το άρθρο αυτό πρέπει να σας έδωσα επαρκείς γνώσεις για μικρά μυστικά πλακιδίων δαπέδου από αμίαντο αφαίρεσης και σχετικά με τον αμίαντο και τα είδη της.