Χρονολόγηση Συμβουλές για τα κορίτσια

Στην αναζήτησή μας για την πραγματική αγάπη, συναντάμε πολλά άτομα. Βρίσκοντας το τέλειο πρόσωπο για μας να είναι λίγο δύσκολη και χρειάζεται κάποια επίπεδο της υπομονής. Πολλές σχέσεις μπορεί να φαίνεται να είναι τέλεια στην αρχή, όμως, με τα ζευγάρια ώρα έναρξης αισθάνεστε άβολα μεταξύ τους, για διάφορους λόγους που οδηγούν σε διάλυση. Αν ποτέ δεν γνωρίζουμε ποια σχέση θα μείνετε μαζί μας πάντα και η οποία δεν μπορεί, σε κάθε σχέση είναι μια μαθησιακή έδαφος για εμάς και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Αν ψάχνετε για τη χρονολόγηση των συμβουλών για τα κορίτσια, εδώ είναι μερικές χρονολογούνται συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας υγιούς σχέσης.
Χρονολόγηση Συμβουλές για τα κορίτσια
Be Yourself: Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση είναι να είσαι ο εαυτός σου. Τα περισσότερα κορίτσια έχουν την εντύπωση ότι τύπους σαν τα κορίτσια που μοιάζουν και συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο. Εντούτοις, θυμηθείτε ότι για μια σχέση να διαρκέσει περισσότερο, τόσο τα ζευγάρια πρέπει να αποδεχθεί ένας τον άλλο όπως είναι. Ακόμη και αν προσπαθήσετε να ενεργεί σαν ένα διαφορετικό πρόσωπο, κάπου κάτω από το όριο της πραγματικής φύσης σου θα διογκώσουν. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να αποδειχθεί η ημερομηνία σας πραγματικό χαρακτήρα σου από την αρχή. Σταματήστε να είστε μόνος επίγνωση για ασήμαντα θέματα, όπως την εμφάνισή σας, κ.λπ., αντί να είναι βέβαιοι, ενώ μιλώντας για τον ίδιο και θα ήθελε σίγουρα.
Γίνονται φίλοι: πιστεύεται ότι το θεμέλιο για κάθε σχέση φιλίας. Ώστε να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τα συναισθήματά του και να είναι ο φίλος του. Αν και στην αρχή, δεν μπορεί να μιλήσει για την αληθινή αισθήματά του, ωστόσο, όπως την εμπιστοσύνη του για σας μεγαλώνει, σίγουρα θα τον δουν να ανοίξει για εσάς και την ανταλλαγή συναισθήματά του. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι σε θέση να τον γνωρίζω καλύτερα, η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα για μία μακροχρόνια σχέση.
Μην Πάνω κτητικά: Ορισμένα κορίτσια έχουν την τάση να θέλουν να γνωρίζουν τι ο φίλος τους κάνει κάθε στιγμή. Αν είστε ένας από αυτούς, σταματήστε αυτό το δικαίωμα μακριά. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι ρε παιδιά κάποιος να προσπαθεί να τους ελέγχουν. Το βλέπουν ως απειλή για την ελευθερία τους, ακόμη και αν είναι φίλη τους. Ώστε να είναι δροσερά και τον άφησε να πάει έξω με τους φίλους τύπος του. Δώστε του χώρο και την αγάπη του για σας σίγουρα θα αυξηθεί.
Εμπιστοσύνη Αυτόν: Η εμπιστοσύνη είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας να έχει μια επιτυχημένη σχέση. Όλων των εποχών ύποπτες εταίρος μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση διάσπαση. Ώστε να μάθουν να εμπιστεύονται τον σύντροφό σας και μην τον badger όταν συζητούν με μια γυναίκα συνάδελφο ή έναν φίλο στο τηλέφωνο. Ωστόσο, εάν ο ίδιος αρχίζει να εμφανίζει εμφανή σημάδια εξαπάτηση, έχετε το δικαίωμα να τον αντιμετωπίσει και να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει. Αλλά λάβετε υπόψη ότι πάρα πολλά από ανάκριση θα τον θέσει εκτός, και να τον κάνει να χάνουν το ενδιαφέρον σας.
Φλερτ Συμβουλές για τα κορίτσια: Το φλερτ είναι πάντα θεωρείται να είναι ένα πράγμα τύπος, αλλά δεν υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι τα κορίτσια δεν θα έπρεπε. Αντιθέτως, ένα μικρό κομμάτι του φλερτ στην πραγματικότητα, θα αγαπηθεί από τον φίλο σου και τον κάνει να αισθάνεται ξεχωριστή. Ωστόσο, θα πρέπει να πάρετε λίγη προσοχή, ενώ το φλερτ. Μην το κάνετε αυτό, διότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνείες από την πλευρά του τύπου.
Μείνετε μακριά από Επιχειρήματα ασήμαντο: Πολλές σχέσεις αποτυγχάνουν επειδή ζευγάρια τείνουν να πάρουν συχνά σε αγώνες για ανόητα και ασήμαντα πράγματα. Αυτό πρέπει να αποφεύγεται για να έχουν μια επιτυχημένη σχέση. Κατανοήστε ότι εσείς και ο φίλος σας είναι δύο διαφορετικά άτομα και έχουν διαφορετικές προοπτικές, σύμφωνα με το οποίο με τον τρόπο που παρατηρούν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εάν έχετε αυτό υπόψη και να αφήσει να πάει ορισμένα ασήμαντα πράγματα, θα έχουν μια πολύ ειρηνική και μακροχρόνια σχέση.
Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές σχέσης για τα κορίτσια που θα βρείτε χρήσιμες. Μια άλλη πολύ σημαντική συμβουλή που χρονολογείται για τα κορίτσια που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι πως μόνο όταν αρχίσετε χρονολογείται, μην περιμένετε τον φίλο σας να σας υποσχεθώ μια δέσμευση ζωής αμέσως. Είναι σημαντικό να δώσει τη σχέση σας επαρκή χρόνο να αναπτυχθεί και να ωριμάσει.