Τσιμέντο Εγκατάσταση συμβούλιο - Εγκατάσταση συμβούλιο Cement

Ένας πίνακας του τσιμέντου είναι μια ιδανική λύση για τις υπηρεσίες τους ως βάση αδιαβροχοποίηση για τα κεραμικά πλακίδια δαπέδου και των τοίχων. Βοηθά επίσης στη στήριξη των υπερκείμενων πλακάκια, αυξάνοντας έτσι την αντοχή τους. Κατά τη διαδικασία της παραγωγής τσιμέντου του σκάφους, το τσιμέντο και ίνες υάλου συνδυάζονται σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό, έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα ½ ιντσών ή ¼ ίντσα παχιά σκάφους. Λεπτά φύλλα τσιμεντοσανίδες είναι επίσης διαθέσιμα για χρήση σε κάμψη επιφάνειες. Το μέγεθος των τσιμεντοσανίδες μπορεί να είναι είτε 4 x 8 φύλλα τα πόδια ή 3 x 5 πόδι φύλλα.
Αν σκοπεύετε να αναδιαμορφώσει το δάπεδο ή τους τοίχους με κεραμικά πλακίδια, μπορείτε να εξετάσετε την εγκατάσταση τσιμεντοσανίδες κάτω από τα κεραμίδια για μεγαλύτερο αντοχή. Όπως ανά αξιολογήσεις, τσιμεντοσανίδες προσφέρουν περισσότερη αντίσταση στις σήψεις του νερού σε σύγκριση με αδιάβροχη γυψοσανίδες. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων, ακόμη και μετά από παρατεταμένη έκθεση στην υγρασία και το νερό. Ας ρίξουμε μια ματιά στη διαδικασία βήμα-βήμα για την εγκατάσταση του σκάφους τσιμέντου.
Κατευθυντήριες γραμμές για την εγκατάσταση τμημάτων τσιμέντου
Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τσιμεντοσανίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση τόσο για δάπεδα και τοίχους. Μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν την εγκατάσταση τσιμεντοσανίδες ως εξωτερικό φινίρισμα να προστατεύσει τα σπίτια τους από τις καιρικές συνθήκες. Για την εγκατάσταση του τσιμεντοσανίδες, το υπο-πάτωμα θα πρέπει να εξομαλυνθεί και να ασφαλίζονται κατάλληλα. Είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε συμβούλια υποστηρικτής τσιμέντου κατά τη διάρκεια μιας υπο κόντρα πλακέ πάτωμα. Ενώ η εγκατάσταση τσιμεντοσανίδες στους τοίχους, θα πρέπει να καρφωθεί στα στηρίγματα άμεσα για την καλύτερη εξασφάλιση.
Ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια για την εγκατάσταση τσιμεντοσανίδες είναι η μεταφορά των διοικητικών συμβουλίων και κόβονται σε κατάλληλα μεγέθη, δεδομένου ότι είναι αρκετά βαριά. Σύμφωνα με τις διαστάσεις του και τα πατώματα και τους τοίχους που σκοπεύετε να εγκαταστήσετε και το μέγεθος των διοικητικών συμβουλίων, υπολογίζει τον αριθμό των διοικητικών συμβουλίων και το σήμα τους για την κοπή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει ένα κενό του 1 / 4 ίντσας - 1 / 8 ιντσών μεταξύ των δύο συμβουλίων. Με απλά λόγια, μην τοποθετείτε δύο σανίδων για το τσιμέντο δίπλα στην άλλη.
Αφότου επισημάνετε τις διαστάσεις σωστά, μπορείτε να αρχίσετε την κοπή των τσιμεντοσανίδες αναλόγως. Δεδομένου ότι το τσιμέντο συμβουλίων είναι χοντρά και σκληρά, κοπή πρέπει να γίνεται χρησιμοποιώντας καρβιδίου μύτες εργαλείων ή δισκοπρίονα. Μπορείτε να κάνετε χρήση των παλαιών πριόνια για την κοπή με στρογγυλευμένες γωνίες και μια σμίλη για την κατασκευή τρύπες. Επίσης, πριν από γεωτρήσεις για βίδες και συνδετήρες θα πρέπει να γίνει πριν από την εγκατάσταση του τσιμεντοσανίδες. Κοπή των διοικητικών συμβουλίων και διάτρηση οπών δημιουργούν πολλά απ τα πριονίδια. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες σε εξωτερικούς χώρους, αλλά να είστε βέβαιος να φορέσει προστατευτική μάσκα, ενώ το κάνετε αυτό.
Μόλις τελειώσετε με την κοπή των τσιμεντοσανίδες και διάτρηση οπών, μπορείτε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του τσιμεντοσανίδες. Πρώτα απ 'όλα, κάνετε μια λεπτή που κονίαμα πλακιδίων με ανάμειξη ξηρής σκόνης με λάτεξ προσθέτου σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του κατασκευαστή. Μια εναλλακτική λύση της λεπτής σύνολο προετοιμασία κονίαμα είναι έτοιμο την αγορά του τύπου. Απλώστε ένα στρώμα λεπτής που κονιάματος στην επιφάνεια που σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τσιμεντοσανίδες. Μπορείτε να εξαπλωθεί στο γουδί ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας ένα μυστρί.
Το επόμενο βήμα είναι η εγκατάσταση του τσιμεντοσανίδες πάνω από το κονίαμα κρεβάτι. Τοποθετήστε το τσιμεντοσανίδες σύμφωνα με το σχέδιό σας, αφήνοντας ένα κενό ανάμεσα σε δύο πίνακες. Μπορείτε να ξεκινήσετε τον σανίδες από το κέντρο και να πάει προς τα έξω. Ασφαλίστε το τσιμεντοσανίδες στερεώσεως με βίδες τσιμεντοσανίδες στο διάτρητο προ τρύπες. Βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες της εξασφαλίζεται στενά με τις υποκείμενες υπο-πάτωμα. Στερεώστε τις βίδες με τέτοιο τρόπο ώστε τα κεφάλια δεν προεξέχουν πάνω από την επιφάνεια του σκάφους. Για την κάλυψη των ραφών, μπορείτε να εφαρμόσετε ραφή ταινία.
Αυτή είναι μια σύντομη κατευθυντήρια γραμμή για το πώς να εγκαταστήσετε συμβούλια χρηματοδότης τσιμέντου. Αν και το αρχικό κόστος της εγκατάστασης του πλοίου τσιμέντο είναι πιο ακριβά από ό, τι σε άλλες βάσεις στεγάνωσης, είναι συνήθως διαρκεί για πολλές δεκαετίες.