Πώς να κάνει τα μαλλιά σας να αυξηθεί Faster

Οι γυναίκες αγαπούν τα μαλλιά του. Θα το αντιμετωπίσει ως κάποιος θα μεταχειριζόταν πολύτιμα στολίδια. Τα μακριά μαλλιά είναι ένα stand-out παράγοντας που ποτέ δεν περνά απαρατήρητος ή παραγνωρισμένη από τη θαυμαστή. Σήμερα, με την αύξηση της ρύπανσης και διαρκώς μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής, έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθεί μακριά μαλλιά. Το μήκος, παράγοντας του όγκου ήταν πάντα αντιστρόφως ανάλογο σε περίπτωση δηλαδή μαλλιών, όπως η τρίχα αυξάνεται πλέον, ο όγκος του πηγαίνει για τη μείωση. Τα μαλλιά είναι παχύ όταν είναι σύντομη αλλά ξεκινήσει λέπτυνση σταδιακά κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Μάθετε πώς να κάνει τα μαλλιά σας μεγαλώνουν γρηγορότερα στο σπίτι και να αποτρέψει την απώλεια τρίχας μακριά μαλλιά.
Η ανάπτυξη της τρίχας εξαρτάται κυρίως από γενετική Ωστόσο, υπάρχουν κάποια εξωτερική τρόπους με τους οποίους η τριχοφυΐα μπορεί να τονωθεί. Τα ακόλουθα βήματα θα σας δώσει συμβουλές και οδηγίες για το πώς να κάνετε τα μαλλιά σας μεγαλώνουν γρηγορότερα.
Σαμπουάν και conditioner: Για να επιλέξετε τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που ταιριάζουν τον τύπο των μαλλιών σας είναι ένα σημαντικό βήμα. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τον τύπο των μαλλιών σας. Αποκτήστε μια ανάλυση τρίχας γίνεται σε μια κλινική φροντίδα των μαλλιών. Using ήπια και φυτικά σαμπουάν και τα μαλακτικά είναι πιο ευεργετική από τη χρήση των χημικών με βάση αυτά. Πλύνετε το δέρμα της κεφαλής καθαρό και μασάζ τις ρίζες των μαλλιών για μια στιγμή. Αυτό βοηθά να κρατήσει τις ρίζες των μαλλιών υγιή η οποία θα προωθήσει την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Use χλιαρό νερό για να πλένουν τα μαλλιά και να κρατήσει χρήση στεγνωτήρα μαλλιών στο ελάχιστο. Χτενίστε υγρό και σγουρά μαλλιά με ευρεία οδοντωτή χτένα.
Λάδι Μασάζ: Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με λάδι βελτιώνει τακτικά την κυκλοφορία του αίματος έτσι, την τόνωση του ρυθμού ανάπτυξης των τριχών. Φυτικά έλαια όπως λάδι καρύδας, το ελαιόλαδο, έλαιο γιασεμιού και αμυγδαλέλαιο είναι επωφελείς για το σκοπό μασάζ. Μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με τις άκρες δάχτυλων ουσιαστικά βοηθάει το πετρέλαιο να φθάσει στη ρίζα της τρίχας.
Διατροφή: Η υγιεινή διατροφή είναι ουσιαστικά υποχρεούται να συμπληρώσει τις άλλες μεθόδους που εφαρμόζονται για την καλλιέργεια μαλλιά γρηγορότερα. Τα μαλλιά είναι κυρίως από πρωτεΐνες, έτσι ώστε σε τακτική και ισορροπημένη παροχή των πρωτεϊνών διατηρεί τα μαλλιά υγιή και βοηθά τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα. Γαλακτοκομικά και προϊόντα πουλερικών αποτελούν μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για την σύνθεση των πρωτεϊνών και μάντεψε τι; αγαπημένη βούτυρο φυστικιών σας είναι μια πλούσια πηγή των αμινοξέων. Μια προκαθορισμένη δόση συμπληρωμάτων βιταμίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν θέλετε ένα υψηλότερο ποσοστό αύξησης για τα μαλλιά σας.
Ασκήσεις: Η άσκηση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος του σώματος που θέτει περαιτέρω το μεταβολισμό του οργανισμού με τη σειρά. Μόνιμη κεφάλι σας για μερικά πρακτικά (μόνο αν είναι σε θέση να το κάνουμε) αποδεικνύει αποτελεσματική, δεδομένου ότι, οι ροές αίματος στο κεφάλι που με τη σειρά του τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών. Οι εντάσεις και το στρες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο ρυθμό ανάπτυξης των τριχών. Ο διαλογισμός και η γιόγκα είναι αποτελεσματικοί τρόποι για να ελαχιστοποιήσουμε το άγχος.
Μαζί με τα παραπάνω παραγόντων, υπάρχουν μερικές άλλες άκρες προσοχής τρίχας που μπορεί να ακολουθηθεί για την επιτάχυνση υγιή ανάπτυξη των μαλλιών με ταχύτερο ρυθμό. Split άκρα που αναπτύσσονται στα μαλλιά μπορεί να απορροφήσει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τα μαλλιά προκαλέσει κάποια σοβαρή ζημιά ως εκ τούτου, καλό είναι να κόψτε τα μαλλιά σας τακτικά για να αποφύγετε την ψαλίδα. Σπλιτ άκρα δεν σταματούν τρίχα από καλλιέργεια, αλλά κάνει τα μαλλιά αδύναμα αναγκάζοντας τους για να σπάσουν και να γίνει λεπτό. Βγαίνοντας, τυλίξτε ένα κασκόλ γύρω από τον επικεφαλής και να καλύψει έως και τα μαλλιά, προκειμένου να αποφευχθεί hair πάρει ζημιές από τοξικά αέρια και το ηλιακό φως. Αποφύγετε το πλύσιμο των μαλλιών καθημερινά, όπως και πάρα πολύ χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσει επιπλέον ζημιά. Εάν επιθυμείτε να πλένετε καθημερινά κατόπιν επιλέξτε ένα ήπιο σαμπουάν. Επίσης, αποφεύγετε τη χρήση συσκευών θέρμανσης, όπως σίδερα και σίδερα για τα μαλλιά, αν θέλετε να μεγαλώνουν γρηγορότερα. Αν θέλετε να χρώματος των μαλλιών, moisturizers χρήση και βελτιωτικά να αποφεύγεται κάθε επιζήμια επακόλουθα. Μην στερεώσετε τα μαλλιά σας πάρα πολύ στενά, καθώς δίνει έμφαση στις ρίζες και είναι επίσης ήπια ενώ βουρτσίζετε τα μαλλιά. Κάθε σκληρή στάση από μέρους σας μπορεί να προκαλέσει τα μαλλιά να σπάσει στη μέση που μπορεί να οδηγήσει σε φριζάρισμα.
Είχατε έναν πολύ σύντομο κομμένα μαλλιά και είναι εκφράζοντας τη λύπη του τώρα; Λοιπόν, θα ξέρετε πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να αυξάνεται ξανά γρηγορότερα, αν έχετε διαβάσει τις παραπάνω προτάσεις προσεκτικά. Άλλωστε, ποιος δεν το θέλει πολύ, ισχυρό και υγιή μαλλιά; Τη διαδικασία του πώς να κάνει την αύξηση τρίχας γρηγορότερα για τους άντρες δεν είναι πολύ διαφορετική από ό, τι για τις γυναίκες. Θα πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά γεγονότα και τις διαφορές μεταξύ τους τύπους μαλλιών και των δύο φύλων και τη θεραπεία των μαλλιών ανάλογα. Ελπίζω αυτό το άρθρο έχει ρίξει κάποιο φως στους σημαντικούς παράγοντες για το πώς να κάνετε τα μαλλιά σας μεγαλώνουν γρηγορότερα.