Πώς μια σηπτικό σύστημα να λειτουργήσει

Πρόσφατα, συνάντησα ένα παράξενο πρόβλημα. Ένας από τους γείτονές μου, που είναι ακριβώς όπως ο παππούς μου για μένα, έπεσε σε σπίτι μου. Ήθελε να μιλήσει σε κάποιον για τη σηπτική δεξαμενή προβλήματα του συστήματος στην περιοχή μας. Μου είναι εντελώς ανίδεοι για τη λειτουργία ενός σηπτικού συστήματος, έχω πληκτρολογήσει τις λέξεις για να βοηθήσει «παλαιά φίλε μου» των φτωχών.
Οπότε σκέφτηκα, θα μπορούσε κάλλιστα διαφωτίσει για το όφελος των άλλων σαν εμένα που δεν έχουν ιδέα του πώς λειτουργούν τα συστήματα σηπτικών.
Συχνά ακούγεται από εμάς στις σηπτικές δεξαμενές. Είναι τα πιο σημαντικά μέρη ενός σηπτικού συστήματος. Σηπτικές δεξαμενές είναι πολύ κοινά σε χώρους όπου δεν υπάρχει σύνδεση με τους κύριους αγωγούς αποχέτευσης που παρέχονται από την τοπική αρμόδια αρχή.
Και πώς αυτό σηπτική δεξαμενή χωράει στο μεγαλύτερο σχέδιο των πραγμάτων; Για να ξέρει ότι πρέπει να ελέγξετε έξω πώς ένα σηπτικό σύστημα να λειτουργήσει, εδώ είναι μια σύντομη περιγραφή της λειτουργίας ενός σηπτικού συστήματος.
Λειτουργία ενός σηπτικού συστήματος? Υπάρχουν δύο τμήματα ενός σηπτικού συστήματος, να αρχίσει με. Ένα από αυτό είναι όπου υπάρχει μια είσοδο των αποβλήτων από ένα σπίτι ή άλλο κτήριο. Τότε, στην πρώτη δεξαμενή αποβλήτων είναι εκφυλιστεί σε φυσικά βακτηρίδια που εκκρίνεται από τα ανθρώπινα όντα. Όταν τα εν λόγω απόβλητα είναι κατανεμημένες, ρέει στην επόμενη ενότητα μέσα από ένα φίλτρο. Τώρα εδώ, καθώς έχει σπάσει προς τα κάτω, αυτό που απομένει είναι απλώς σπατάλη νερού. Μετά από αυτή τη διαδικασία, τα λύματα που αποστέλλονται σε εγκατάσταση επεξεργασίας ή υπάρχουν καθεστώτα που προκαλούν το νερό να διαρρεύσει μέσα από ένα line up της άμμου, χαλικιού και άλλο υλικό φιλτραρίσματος να απελευθερώσει το νερό στο έδαφος ξανά. Αυτή ήταν μια πολύ απλοϊκή εξήγηση του πώς ένα σηπτικό σύστημα να λειτουργήσει, όταν υπάρχει σύνδεση των κύριων αποχετευτικών αγωγών με τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων.
Σηπτική δεξαμενή έρχεται στο προσκήνιο, όταν δεν υπάρχει σύνδεση των αγωγών λυμάτων και αποβλήτων στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων. Μια σηπτική δεξαμενή έχει γενικά χωρητικότητας 1000 και 2000 γαλόνια. Θα είναι συνδεδεμένα με ένα αποβλήτων σωλήνα εισόδου νερού και με σηπτικό πεδίο διαρροή (χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τις προσμείξεις και ακαθαρσίες που εξέρχεται από μια σηπτική δεξαμενή) και στα δύο άκρα, αντίστοιχα. Ένα σύγχρονο σηπτική δεξαμενή έχει δύο αίθουσες, χωρίζεται από ένα τείχος και τα ανοίγματα που βρίσκονται σε ίση απόσταση μεταξύ δαπέδου και οροφής της δεξαμενής. ? Έτσι, λοιπόν, τα λύματα γίνεται μέσα από το πρώτο θάλαμο της δεξαμενής, η οποία επιτρέπει τα αποβράσματα να επιπλέουν και στερεά να εγκατασταθούν. Ο μηχανισμός είναι τόσο εκπληκτικό το γεγονός ότι, είναι πάγια στερεά αναερόβιες διαλυθεί, το οποίο μειώνει την ποσότητα των στερεών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι αν δεν γίνει αυτό, η δεξαμενή μπορεί να υπερχείλισης μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα.
Μετά είναι τα στερεά ληφθεί μέριμνα, τα υγρά είναι μια τούρτα με τα πόδια. Το υγρό στοιχείο, στη συνέχεια, τη ροή στο δεύτερο θάλαμο. Εδώ, λίγο περισσότερο διευθέτηση των στοιχείων πραγματοποιείται. Το επιπλέον υγρό στραγγίζει από την έξοδο στο σηπτικό πεδίο διαρροή. Το υπόλοιπο των ρυπαντών και ακαθαρσίες έχουν παγιδευτεί και να ξεφορτωθεί μακριά στο χώμα. Εδώ, και πάλι η περίσσεια περιεκτικότητα σε νερό διαρρέει κάτω στο έδαφος, που τελικά προσθέτει στην στάθμη των υπόγειων υδάτων.
Ωστόσο, αυτό είναι αν υποτεθεί ότι η συνολική ποσότητα αποβλήτων αποσυντίθεται, το οποίο δεν συμβαίνει. Αποβλήτων, η οποία δεν αναλύεται από αναερόβιες συνθήκες, πρέπει να αφαιρεθεί από τη σηπτική δεξαμενή. Εάν αυτό δεν γίνει, η σηπτική δεξαμενή γεμίζει, η οποία οδηγεί στην ροή του ΟΗΕ decomposable λυμάτων κατευθείαν στο πεδίο αποξηράνσεων. Αυτό είναι εξαιρετικά επιβλαβής για το περιβάλλον, εκτός από την υπερχείλιση ιλύος. Την υπερχείλιση της ιλύος μπορεί να οδηγήσει σε απόφραξη των σηπτικών σωληνώσεων τομέα αγωγών ή παρεμποδίζουν το πορώδες του εδάφους.
Ως εκ τούτου, ένα σηπτικό σύστημα το οποίο έχει μια σηπτική δεξαμενή απαιτεί περιοδική σηπτική δεξαμενή φροντίδα και συντήρηση μέσω άντλησης της δεξαμενής και την επιθεώρηση. Ένα καλά συντηρείται σηπτικό σύστημα των δεξαμενών μπορεί να αποτρέψει πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα και μπορεί να διαρκέσει πολύ.
Αυτή ήταν η προσπάθειά μου να μάθω πώς μια σηπτικό σύστημα να λειτουργήσει και μετά από να ξέρει, για να το εξηγήσω σε σας. Αν νομίζατε ότι ήταν χρήσιμο, θα είναι μια απόλυτη απόλαυση!