Πώς να καθαρίσει Δερμάτινη Καναπές

Ενώ αγοραστικής υπέροχη, λαμπερό καναπέ δερμάτινο από το showroom, κανείς δεν αισθάνεται αυτά τα πανέμορφα ομορφιές ψάχνει μπορεί να μια πρόκληση να διατηρήσουν. Δερμάτινα καναπέδες κάνουν απώτερος καθιστικό δωμάτιο έπιπλα ωστόσο άνθρωποι είναι της παρερμηνεία ότι θα συνεχίσουν να παραμείνουν στην προϋπόθεση τους μίνθης για μεγάλο χρονικό διάστημα. These καναπέδες συνεπαγόταν ουσιαστικές ποσό της επένδυσης και πρέπει να διατηρηθούν καλά εάν life χρησιμότητά τους πρόκειται να παρατεταμένη. Δεδομένου πολύ χρόνο δαπανάται χαλαρώνοντας στον καναπέ, όπως χρόνος προχωρεί αυτές καναπέδες καταστούν ταμιευτήρων όλων ειδών παλιοπραγμάτων. Oft ιδιοκτήτης καναπές δερμάτινα αναρωτιούνται ως προς πώς να καθαρίσετε δερμάτινους καναπέδες. Leather είναι μια ειδική είδος υλικό και καθαρισμό ένα καναπέ δερμάτινο συνεπάγεται χρήση ορισμένων ειδικών τεχνικών. Εξάλλου, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δερμάτινων προκύπτουν σε διαφορετικούς τύπους λεκέδες. Ωστόσο, ο καθαρισμός τεχνικές μπορούν να γενικεύεται για όλους δερμάτινους καναπέδες.
Τεχνικές Καθαρισμός Καναπές Δερμάτινη
Σκούπισμα: Είναι καλύτερο να κενού η crevices καναπέ προκειμένου να ξεφορτωθεί σκόνη, βρωμιά και ψίχουλα. Εφαρμογή καθαρισμού σε βρώμικο καναπέ αναγκάζει το βρωμιά σωματίδια να προσκολλώνται αυτήν και πάρετε ακόμη τρίβονται in, καθιστώντας πράγματα χειρότερα. Έτσι, κάποιος πρέπει ξεκινήσει πάντοτε η καθαρισμό διεργασία από πρωτοβάθμιες σκούπισμα μακριά όλες το χαλαρό ρύπο και σκόνη.
Σαπούνι και Νερό: Ενυδατική σαπούνια ή αφρόλουτρο (Dove) μαζί με λίγο νερό σερβίρει καλά στο συνολική μέθοδος καθαρισμού. Απαλά τρίβοντας αραιωμένου διαλύματος σαπούνι επάνω στο καναπέ χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πανί, κάποιος μπορεί αναλάβουμε τα grime προσκολλημένο. Μετά από ελαφρά τρίψιμο των σαπούνι, πρέπει κανείς να χρησιμοποιήσει ένα στεγνό, καθαρό ύφασμα για να σκουπίζετε. Μην χρησιμοποιείτε νερό για να ξεπλύνετε ανοικτά των σαπούνι, ως πάρα πολύ νερό μπορεί βλάψει το δερμάτινο.
Δερμάτινα Conditioning: Ο καθαρισμός βήμα μπορεί να ακολουθείται με εφαρμογή ενός βαθιάς φόρμουλα κλιματισμού δερμάτινα (βρεθούν εύκολα στο κατάστημα) να εργαστούν στο δερμάτινο. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάποιος πρέπει τρίψτε το conditioner σε κυκλική κίνηση, καλύπτοντας ολόκληρη περιοχή καναπέ. Αφήστε να ηρεμήσει για την επόμενη 10-15 λεπτά και έπειτα ήπια τρίψτε με ένα μαλακό, στεγνό πανί για ένα στιλπνός βλέμμα. Κάποιος πρέπει εφαρμόσετε αυτήν δερμάτινο conditioner περίπου 2-3 ​​φορές το χρόνο να περιποιηθούν τους φωτεινά και νέες.
Ψησίματος Σόδα: Να λαμπρύνετε dirty δερμάτινοι καναπέδες, κάποιος πρέπει θέρετρο για ψήσιμο θεραπεία σόδα. Κάνετε ένα φλιτζάνι νερού αλάτι, προσθέτοντας ¼ αλατιού φλιτζάνι αποστάσεων σε ¾ νερό βρύσης φλιτζάνι. Προς το νερό αλάτι, προστίθενται 2 pf tbsp μαγειρική σόδα και 1 κ.γ. αλεύρι. Αναμίξτε καλά και σκουπίστε καθορισμό των καναπέδες χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο πανί. Κατόπιν χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για σκουπίστε το μείγμα. Ο καναπές δερμάτινα θα ανακτήσει έχασε λάμψη του!
Καθαρισμός Stains Grease: λεκέδες Grease δεν πρέπει καθαρίζονται με νερό. Κάποιος πρέπει τρίψτε το πετρελαιοκηλίδα μέχρι το κουρέλι επανέρχεται ξηρά. Μόλις το ταμπονάροντας έγινε, κάποιος πρέπει επιτρέψει το λεκέ να ηρεμήσει για περίπου δύο μέρες. Τι συμβαίνει είναι το έλαιο από το λεκέ εγκαθιστά κάτω, αφήνοντας μικρή ή δεν σήματος στην δερμάτινα επιφάνεια καναπέ. Αν ο λεκές είναι ακόμα ορατές, πρέπει κανείς να χρησιμοποιήσει ένα δερμάτινο soft σκούπα για να αφαιρέσετε το λεκέ.
Καθαρισμός Pen Μελάνι λεκέδες: Για να αφαιρέσετε λεκέδες μελανιού στυλό από τον καναπέ από δέρμα, θα πρέπει βουτιά μία μπατονέτα σε ορισμένα ξίδι (λίγο οινόπνευμα θα κάνει), και τρίψτε το αποτέλεσμα επί του μεταποιηθέντος τόπου. Μετά από αυτό, στεγνώστε επιτόπια με στεγνωτήρα πλήγμα. Εάν η λεκές επιμείνει, κάποιος πρέπει δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τρίψετε κάποιες ακετόνης ελεύθερη remover βερνίκι νυχιών επάνω στο λεκέ χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πανί. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφευχθεί καθαρισμό ένα δερμάτινο καναπέ με ασετόν κατά τη διάρκεια συντήρησης ρουτίνας. Θα προκαλέσουν αποχρωματισμό. Διαβάστε περισσότερα στην άρση λεκέδες από δερμάτινα.
Σε περίπτωση χυσίματος, κάποιος πρέπει λιμάντας όσο κάποιος μπορεί χρησιμοποιώντας ένα πανί. Το τρίψιμο μπορούν να προκαλέσουν εξάπλωση της διαφυγής σε άλλους τομείς, και γι 'αυτό είναι ανάγκη να διατηρηθεί ταμπονάροντας μέχρι το πανί επανέρχεται ξηρά. Χρησιμοποιώντας καθαρισμού πράκτορες για δερμάτινους καναπέδες να αφαιρέσετε λεκέδες είναι πάντοτε ένας κίνδυνος. Μία ποτέ μπορεί να είναι σίγουρος ποιο προϊόν θα προκαλέσει αποχρωματισμό του δέρματος καναπέ. Γι 'είναι ενδεδειγμένο να πρώτο πείραμα το μέσο καθαρισμού στη μία μικρή περιοχή δοκιμή (το οπίσθιο τέλος) του καναπέ. Περιμένετε και παρακολουθήσετε το αντίδραση. Αν δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες, τότε μπορεί κανείς να προχωρήσει και να το χρησιμοποιούν για το σύνολο του καναπέ. Καλύτερα από fretting περίπου πώς να καθαρίσετε καναπέ δερμάτινο, κάποιος πρέπει προσπαθήσουμε και αποφεύγουν καναπέ λέκιασμα. Αυτό μπορεί να γίνει με την κάλυψη από τον καναπέ με ελαφρύ φύλλων, όπως συχνά γίνεται. Ελπίδα αυτό το άρθρο σχετικά πώς να καθαρίσετε καναπέ δερμάτινο έχει helpful.
Διαβάστε περισσότερα καθεξής? Πώς να καθαρίσετε δερμάτινα έπιπλα? Δερμάτινα καθαρισμό? Δερμάτινα Έπιπλα